Karadayı Atv

nazif karanın eski karısı yada kardeşi bu ölen savcının beraber yaşadığı 2. karısı bence, yada kafa karıştırıyorlar ölen savcının 2. karısı var diye, savcı o kadını ve kızını himayesi altına almış olabilir, geçen bölümde kadının kızının ayakkabılarını göstermişti turgut ayakkabıyı sorunca eski kiracıların olmalı benim değil dedi, turgut gittikten sonra ayakkabıyı kızı giydi nazifin dükkanından alınmış, bu bölümde de nazif kara nın eski karısı hakkında bilgileri getirdim dedi turgut un yardımcısı.

Son düzenleme:
dünkü bölümden sonra burada çok kişi yazmıştır sanıyordum ben
uzun zamandır dünkü gibi bir bölüm izlemedim, beni etkileyen..

"Allah ım bu kızı bana yaz, kaderi kaderim olsun." hem aşkları hem yalanları hem maceraları alıp götürüyor bir yere..
hisleri yaşarcasına tattırıyorlar bize, etkilenmemek elde değil.

Feride nin paşa babasına resti çekmesi, üstelik her şeyi ile tanımadığı bir adam için..gerçekten de böyle aşklar filmlerde oluyor.

keşke önceden izleyebileceğimiz bir yer olsa, sonunu çok merak ediyorum.

Ayakkabiyi gosterdikleri sahneden sonra bende bu kadindan baska bisyler daha cikicak demistim ama bu kadarini beklemiyodum,,
Kenan imirzalioglu gercekten muthis bi oyuncu.berguzar da bence ilk kez bu kadar hakkiyla yapiyo rolunu.cok gzel bi bölümdu.
Her karakterden belli kareler izledik..boş geçmedi uzun soluklu bi bölümdü..

Bende bakıyorumm hep kımse yazmayınca kendı kendıme konusmus gıbı olmayayım dıye cıkıyorum

Cok begendım ne oyunculuk o oyle yaa

2 bolum sonra mahırın kımlıgı cıkacak dıye yazılar okudum ama ne kadar dogru bılemıyorum tabı

Kadın nıcın bırakmıs mahırı acaba kan davası yuzunden oldurulmesın dıye mı

Asık olup gıttı desek oda degıl gıbı

Agladım annesını gordugu sahnede duygular bu kadar mı guzel yansıtılır

Annesini gördüğü sahne bitirdi beni de bir adam bu kadarmı yaşatır sahneyi,
Bir önceki bölümü izleyememiştim, annesi ne zaman öğrendi mahirin oğlu olduğunu daha önce Mahir tek başına evleine gittiğinde annesi kapıyı açmadığında biliyormuy du acaba???

Bence o mahiri hep biiyordu
Bıze kapıyı acmadıgında o mesajı verdıler sankı

Yada ben oyle anladım

çok güzel bir bölümdü..bu dizinin ayrıca bir ödül almasını isterdim.
sanırım işler biraz daha arap saçı olacak.

Mahir ölmucek dimi? Cok fena bitti bölum.
Ferideyi bazi sahnelerde cok garip buldum.zorlandi gibi.
Nazif karayi cok az gorduk bu bolumde..
Turgut savci artik bitsib lütfennn

Ne güzel bir dizidir
Bittabi,lakin,mamafih,ziyadesiyle,latife etmek vs vs vs

katılıyorum feride hiç iyi oynamadı hele o ağlarken burnunu çekmesi yokmu çok kötü bir görüntü kendisini çok çirkin yapıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…