Karadayı Atv

ben bu diziyi anlamadım ya başlıyor izliyorum dizinin bitisini görmeden tekrar başlamış görüyorum

neyse geçen haftaki bölümde mahir üvey kardeşi ile konuşma yaptı

nişanlanacağı kız için sevmiyorsan aşık değilsen evleneme dedi.....

sen yeterince korudun kolladın dedi.....mahir orada ben aşkı bilmiyorum gibi bişey dedi..

işte ben burada anladım mahirin şuanki nişanlısını savcı tuzağa düşürüp şarkıcı pavyon kadını yapabilir

ferideyede aşık olur mahir kesinn

bende esimden dolayi izliyorum.durmadan hukuki mantik hatalari bulsada yinede guzel dizi.umarim yayindan kalkmaz.kenan-cetin baba kim tutar sizi

Ezel gibi olmasa da güzel dizi ben beğendim . merakla diğer bölümü bekliyorum. babasını kurtarır inşallah Çetin Tekindor'un oyunculuğu mükemmel.

ben diziyi çok beğendim,gelecek haftayı sabırsızlıkla beklediğimize göre dizi tutmuş demektir.

bence mahirin babası hapisten çıkamıycak,parmak izi başkasına ait çıktı ama çetin tekindoru hapishane içindeki adamlar kışkırtacak ve çetin tekindor orada ya kavga çıkaracak yada birisini istemeden yaralayıp öldürecek yada bir cinayet yine üstüne kalacak ve yine içerden çıkamayacak.

parmak izi araştırılacak ama tabiiki ya ört bas edilecek yada parmak izinde oynanma yapılacak ve savcı ortaya çıkmayacak,zaten dizinin konusu bunun üzerine,savcı daha çok işler çevirecek,henüz mahire kafayı takmadı,ileriki bölümlerde onunla uğraşacak.

ayten gereksiz oyuncu gibi görünsede ondanda bir konu çıkacak,o sakallı adam onu müzik bilmem ne derken pavyona yada kötü yola düşürecek ve buradanda ayrı bir konu çıkacak.

kenanın kız kardeşi polisle bir şekilde tanıştı,ya polis kıza aşık olacak ve ileride bu aşk hatırına mahirden tarafa geçecek yada mahire gıcık olduğu için kız kardeşini aşıkmış rolüyle kullanacak,ondan emin değilim ama merakla bekliyorum.

kötü adamlar zaten zamanla kendi aralarında birbirinin yerine geçme sevdasından dolayı kendi pisliklerinde boğulacaklar.

mahirle hakim ileride aşk yaşarlar diye düşünüyorum ama hiç belli olmaz dizi seyirciyi şaşırtabilir ama yinede aşk yaşarlar diyorum.bu arada savcıda hakime hanıma ya aşık olacak yada aşık numarası yapıp mahire iyice kinlenecek.

şimdi tek merak ettiğim mahir nasıl yüzüne gözüne bulaştırmadan avukat numarası yapabiliyor anlamadım,hiçmi ortaya çıkmayacak,illaki çıkacak,peki çıkınca neler olacak işte orasını merak ediyorum.

dizi güzel ya,her geçen bölüm yeni yeni gelişmeler oluyor,şimdi puzzle parçasını yapıyorlar,zamanla o parçalar birleşecek.ben beğendim:128:

mola bıle veremedıkk full devam etti bqyıldım eşimle ilk defa ortak bı fılm de buluştuk konusu çok hoşumuza gıttı heyecanla beklıyorum ızlemeyenler varsa geç kalmadan muhakkak baslasınlar

bende merakla bekliyorum mahirin babası bencede çıkamayacak gibi geliyor.

o poliste uyuz ne biçim dövdü mahiri . ama dediğin gibi bencde kardeşine aşık olacak sonra onun tarafına geçecek gibi geliyor bana ama çok uyuz geçmeyedebiilir. :)

ya şu türkan şoraya benzeyen kıza uyuz oldum ama ben mıymıyy ortalıkta . bide mahir onla uğraşcak şimdi pavyona düşünce

tam anlamıyla baştan sona seyretmesemde biraz takıldım diziye,
mahirin nişanlısı bi de dudaklarını şişirtmiş arı sokmuş gibi..
ayrıca bende anlamadım avukat rolünü nasıl falso vermeden oynayacak,hukuk bilgisi ne bunun?
tökezleyip kalacak orda..
kenandan uzun boylu yok dizide..
kapı kadar maşallah ,o ekrana çıktıkça ben koltuğa gömülüyorum..

kara çocuk

ah be çetin tekindor ah beee
zaten olan oldu yeteri kadar eziyet çektin karına yapmadıklarını bırakmadılar ne diye imzalarsın o itirafnameyi be adam
yeteri kadar çektin yırt o imzalı kağıdı yırrrrt !!!

umarım bu reklam vermeme işi alıştırana kadar değildir reklamsız dizi izlemek gerçekten güzel,ilk başlarda daha sıkıcı buluyordum ama şimdi daha güzel gelmeye başladı mahir adliyede kirli sakalıyla iyi geziyor valla hiç falsosuda yok helal olsun yani sanki okulunu okudu:44:

dün ilk kez izledim,az çok anladım konuyu...ezelin yerini tutmaz ama izlenilebilir bir dizi,
çetin tekindor muhteşem bu rolün de hakkını vermiş,kenan aynı kenan ezel deki kenan diğer dizilerdeki kenan
tamam yakışıklı,boylu poslu ama bakışlar aynı,roller aynı...onu çok farklı rollerde görmek isterim mesela
bir filmde kötü karakteri canlandırmıştı ve muhteşemdi...
neyse jön olmak böyle bir şey sanırım...
bergüzarı sevmem ama ayteni görünce onun değerini anladım ayten ne öyle yahu çakma türkan şoray gerçi türkan şorayın çakması bile olamaz ...
dudaklar felan ıyyy...

tıkandı gibi geldi bana dizi

diziye resmen aşık oldum,her bölümü ayrı bir heyecan,her haftayı sabırsızlıkla bekler oldum,cidden çok beğendim,henüz izlemeyenler geçmiş 5 bölümü izleyip yeni bölümü heyecanla beklesinler,garanti veriyorum.

bende çok beğeniyorum gerçektende çok kaliteli bir yapım

ikinci haftam izlemeye başlayalı...olaylar ,karakterler oturmaya başladı ...turguta "çakalll" diyorum nasıl bir karakter yahu ama başarılı o mimikler felan.
çetin tekindor kurtulur mu...kurtulursa dizi ne yöne gider?? sürprizler olacak gibi...

kimseler izlemiyor sanırım bende biraz kopuk başladım,ama işler karıştı hakime hanımın babasıda bu işlerin içinde

güzelll yön aldııııııııııı

Ben izliyorummmm hic reklam vermeden izletip alistirdilar simdi bolca reklam cok ayip atv
İsler iyice karisti
Nazif nolcak.turgutun yaptigi nasi cikicak ortaya,hakimenin babasida tirt cikti
Evdeki serra gorucekmi mahiri ayhh heyecanli biticekkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…