Karadayı Atv

turguta kilim yaaa...acaip sinir oluyorum..boyle bi sapik pis bi karakter yaratmalarinada sinir oluyorum ama her meslekte oldugu gibi malesef hakim savci icindede vardir boyle seyler..neyse kurgu olarak bakiyorum..mahirrrrr nasil bir babaya baglilik duskunluktur yaaa..gozlerim doluyor her bolum.

Yeni sezondaki kaliteli yapımlardan biri bence,çok beğendim,

Zaten Kenan İ. varsa kaliteli oyunculuk izleyeceğiz demektir,

Senaryo da kurgu da olaylar da güzel harmanlanmış,oyuncular başarılı,

Çakma Türkan Şoraya ben de gıcıgım,hele ağlamaklı konuşması bayıyor insanı valla...

Son düzenleme:
hakime hanımın kenana aygın baygın bakışları pek komik resmen körkütük aşık işi felan unutacak bu gidişle,
çakma türkan şoray hangi mantıkla diziye alındı hala anlamış değilim tamamen gereksiz bir karakter ,
turgutta tam psikopat savcı ...

Yeni sezon izleyeceğim yeni bir dizim daha . :)

ezel gibi olmasada güzel bir dizi . bende beğendim . son bölümde mahir de sanki hakimeye farklı baktı bi ara.. aşık olcaklar sanırımm :) o kadını sevmezdim ama bu dizide hoşuma gitti helede çakma türkanın yanında :)

bende kenanla bergüzarı çok yakıştırdım açıkçası birbirlerine,bide mahir keşke ayakkabıcı olacağına gerçekten avukat olsaymış yani koskoca hakimenin bile düşünüp akıl edemediği şeyleri içgüdüleriyle mükemmel hallediyo maşallah ben olsam bilmediği bi işe girince kesin çuvallarım ama salihte bi falso bile yok bravo yani

Kızlar fragman çıkmadı mı ki daha?

Son düzenleme:
[video=youtube;ijIk9mTroYo]http://www.youtube.com/watch?v=ijIk9mTroYo&feature=relmfu[/video]

AŞK Başlıyor sanırım :)

Demek sadece ben değilmişim çakma türkan şoraya gıcık olan. İlk bölümden beri sevmedim o kızı

Merak edip diziye basladim 2 gun icinde 7 bolum izledim helal bana

Yahu sizlerin dusunduklerini bilemem ama Berguzar Korel cok kotu bi oyuncu yaa, mimiklerine hic hakim degil bi kere, iyi dikkat edin konusurken kasi gozu gayri-ihtiyari oynuyor

Yani hic bir dedigi inandirici gelmiyor bana. Hakime olmayi birak bence avukat rolunu bile beceremez, oyle ciddi, kati olamiyor nedense gecmisine bakiyorum o kadar ödül mödül almis, vardir bisey diyorum ama.. cik begenmedim

Ben biraz catik kasli, arada bir gulen ama guzel gulen bi oyuncu olmasini isterdim sahsen. Soyle guzel ama cirkin olmayida becerebilen bi oyuncu, neyse anlatamadim

Bence olmamis. Ayten karakterinin yaninda da baya iri duruyor hatta

Gerci onu da begenmedim, gercekten cakma Turkan Soray, tamam benziyor ama Turkan Sorayin daha fare veya kus yuzlu hali diyelim

Dudaklar ve gogusler sisirilmis belli ki

Neyse dizi cok guzel ama Nazif Kara olayi cozuldukten sonra dizi devam ederse sacmalarlar, ondan korkuyorum. Guzel yerde biraksinlar bence..

çakma türkan soraya uyuz oluyorum yaa cok itici.zaten muhtesem yüzyılda da hiç sevmemiştim onu.

favorim torun Naziff.cok seker masallah

Arkadaşlar ben Yer Gök Aşk a müptela iken , diziden Yusuf un ardından Havva nın ayr ılması ile Yer gök aşk tan vazgeçtim ve bu Kara Dayı zamanlaması mükemmel oldu pazartesi günlerini dolduruyor.

Ancak bu pazartesi gününe reytingler de ATV DE Karadayı 2., Acun un şarkı yarışması STARda 1. olunca, kanal D YALAN DÜNYA dizisini cumadan pazartesiye çekti. Bir reyting savaşı var.

Ne kadar çok reyting ? O kadar çok reklam demek. Pastadan pay alma kavgası. Ancak diğerleri hele şarkı yarışması hiç ilgimi çekmiyor ben Karadayı yı izlemeye devam edeceğim.

Salı günleri de 80 leri kaçırmak istemiyorum. Erken uyuyunca kaçıyor. Başka da bana hitap eden pek yok. Diğerlerinde hep aynı dram.

Neler olacak aceba...

[youtube]n13sSaq7GQ0[/youtube]

Son düzenleme:
Yaav su Hakime hanim bence konumunun farkinda degil.. Bu ne saflik, sululuk yahu

[youtube]jVX5HgWlDj8[/youtube]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…