Karadayı Atv

Kimse izlemedimi bu haftaa ??
HeyecNli bitti,
Nazif kesinlikle olmicek,onun yerine baskasi var yatakta,dalyan onu gece disari cikardi bence.
Eve gelen nazif kara.
Mahiri savci atti ortaya ama nasi cikicak bu işin icinden bilemiyorum.
Fena karistirdi savci yine ortaligi.ahh mahirr bi itiraf ettirse o adama savcinin yaptirdiginiiii

Ben de Nazif Kara'yı gece Dalyan Rıza çıkarttı. Torunu hasta zannediyor ya görsün diye..
öldürülen de inşallah o katili tutan hapisteki adamdır.
mahir adını suyan hakime napıcak getirin onu bana derse salih napacak merak konusu...

Yalan Dünya'yı izliyordum ama durup dururken sırf raiting kaygısı ile gününü değiştirdikleri için
Karadayı'yı izliyorum. Tepki yaptım. Yalan Dünya'yı sonradan netten izleyince de oluyor ama
Karadayı kaçtı mı bir daha ipin ucunu tutamam...
Ayrıca Kanal D dizinin raitingi düşünce napacak merak ediyom ona bi akıcam

Kimsecikler yok mu?

Yorumlarinizi merak ediyorum.. Bi an Nazif Kara'nin yakalanacagini dusundum..

Su Turgut ne tilki herif ya. Hep 4 ay uzerine dusuyor pislik..

Dalyan'la Nazif'in arkadasligi sanki bozulacak gibi, yani duruslari farkl, karsi karsiya gelebilirler..

Mahir'in kendi mahallesinde Feride'ye gorunmesi sacmaydi. Herkes Mahir abi diye selam verip duruyor neden oyle bi risk aldi ki..

Gerci iyi oldu ama sacmaydi orasi. Ben Ferdilerin evinde ki dosya soygununu da sacma buldum.. Soyguncu oyle bariz sekilde iz birakir mi?

Feride iyice inanmaya basladi Mahir ve Nazif'in kabadayi olmadiklarina ve masum olduklarina.. Yine de isler sarpa saracak galiba..

soygun yaparken parmağındaki yüzüğü masanın üstüne düşürmüş ve bunu farketmemiş olması imkansız zaten hele buna feridenin inanması daha da saçma olur hangi mantıkla böyle bi sahne yapmışlarki, zaten o saatlerde karakolda ifade vereceği için kendini aklaması zor olmayacaktır mahir'in birde o zamanlar yüzüğün içine isim yazılıyo muydu yazılsa bile kendi adını yazdıracak değil heralde orda da çuvallamışlar..

Son düzenleme:
çetin tekindor nasıl bir oyunculuktur bu ..bu kadar usta bu kadar inandırıcı
turgut yaptı yapacağını ama mahir aklanır ,
küçük nazif da esahdan çok şirin.

çetin tekindor nasıl bir oyunculuktur bu ..bu kadar usta bu kadar inandırıcı
turgut yaptı yapacağını ama mahir aklanır ,
küçük nazif da esahdan çok şirin.

Kucuk Nazifi yerim ya her gordugum sahnede opup koklayasim geliyor cok bilmis bisi hemde

Cetin Tekindor'u bende cok seviyorum. Siir okumustu ya hani, cok etkilenmistim. Oyle aile babasi her eve lazim..

Yeni bolume daha yeni bakabildim ama kimsecikler bisi yazmamis..

Diziyi sevenler izlemeyi biraktilar mi aceba...? :26:

Huuuuuuuuu kimse yok muuuuuuuuuuuu

Bu diziyi boyle ucuz romantik sahnelerler neden bozlarlar ki...?

Bence olmamis!

[youtube]zKlyBA6laCo[/youtube]

ama eninde sonunda böyle olacağı belliydi nasılsa mahir o kurbağa gözlü ayteni sevmiyordu üstelik başındanda attı gözü hakimedeydi bakalım mahirin aslında salih olmadığı anlaşılınca neler olacak

[youtube]V5p13bmHPIo[/youtube]

Ortalik fena karisacak!

[youtube]JBDnv2zwgdE[/youtube]

Ayten zaten yalan dolan içindeydi ayrılması iyi oldu belki ama mahir sadece haber vermediği için ayten e kızıp ayrıldı.
bir tek bunun için ayrılınır mı aklım almıyor...

Ayten zaten yalan dolan içindeydi ayrılması iyi oldu belki ama mahir sadece haber vermediği için ayten e kızıp ayrıldı.
bir tek bunun için ayrılınır mı aklım almıyor...

Bi tek onun icin ayrilmadi ki.. Sonucta haber vermedi diye gururu, onuru soz konusu oldu. Kacmis saklanmis gibi oldu.
Ayten'in Mahire inanmamasi var, Hakime konusunda. Sonra babasi hapisteyken nisan dusunmesi gibi, sahneye cikip sarki soylemeyi istemesi.. Bunlarin hic biri Mahir'e uymuyor. Bu da tuz biber oldu.

kim der ki bu dizideki suratından şer akan savcı tarkan' ın oynadığı opet reklamındaki sevimli çocuk diye :)

TARKAN - OPET REKLAM - 1 - YouTube

Ben bu adamin oyunculuguna bayiliyorum. Baska yerlerde gormedim ama rolunu cok inandirici oynuyor..

Opet reklaminda da cok sekermis

Simdi de Ayten intihar etmeye kalkisip dikkat cekmeye calisacak galiba

mutlaka görmüşsündür, vali dizizsinde karavanda kalan mimarı oynutordu, en son sakarya fıratta yine iyi bir rolü vardı, o rolden sonra burda çok farklı karakter ama yakışmış, rollerinin hakkını veriyor..

mahir kaptı valla hakimenin dudağını e böyle olacağı belliydi zaten,havada aşk kokusu var.

şimdi bir kötü adamımız daha oldu,oda yılan klubun patronu,hayırlı uğurlu olsun.

bakalım polisten ne hikaye çıkacak ama bence mahirin kızkardeşini bırakamayacak ve mahire çok faydası olacak.

o asılan çocuğun gözkyüzüne bakarken gözlerinden geçen kuş yansımaları harikaydı.

son olarak dizinin en iyi oyuncusu kesinlikle savcı karakterindeki kişi.önceden de izlerdim bu çocuğu ama saçlarını geriye yatırıp taraması,biraz kilo alması bambaşka bir insan yapmış onu,ayrıca mimikler ve oyunculuk süper.iyikide bu role düşünülen yavuz bingöl iptal edilmiş.

şimdi sıradaki konumuz zayıf halka damat;mahirin kızkardeşinin kocası mahire karşı çok ezik oluyor,kıskanıyor,gıcık oluyor,işte yeni hikayemiz başlıyor,bu damat kesin o mavi gözlü topal adamın tarafına geçecek yada ona yardım edecek yada mecbur kalacak,işte onun gibi birşeyler.

geçen bölüm mahiri almaya gelen polislerin sorduğu soruya verilen tepkiler çok klasik ve saçmaydı beğenmedim;
-Mahir Kara benim,
_hayır benim,
_hayır benim.

yalnız korktuğum birşey var,sanki dizi hızlandı,çok ileride beklediğim süprizler şimdiden ortaya çıktı(mesela polisin mahirin sırrını öğrenmesi gibi)diziyi hızlandırıp bitirmelerinden korkuyorum.lütfen bitmesin.

bu arada yalan dünyayı arada zorla sırf Cuma günleri izlenecek başka birşey yok diye izliyordum,adamlar neyine güvenip pazartesiye alıp rakip olmaya çalışıyorlarsa artık,yakında ya yine gün değiştirirler yada dizi final yapar.

son olarak,karadayıyı izlemeye devam,anlamadığım dizinin ismi niye karadayı?

nihayet yapıştı feride mahire ,fırsat kolluyodu zaten öpmemek için zor tutuyordu kendini :) mahir de az çakal deği
aytenden bombalar bekliyorum kesin intikam almak için bi haltlar karıştırır,
turgutt alem adam yahu "cancağızım" benim konuşmalarına bayılıyoruz psikopat kibarcık
bi yılan club eksikti şimdi mahir onlarla da uğraşcak,kibirtten da bombalar çıkar kes turgut onu sıkıştırcak salihi nerden tanıyosun diye,
asılan çocuğa çok üzüldüm çok başarılıydı artık dizide göremiycez ,bahçedeki sahne çekimlerine de bayıldım.l

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…