Karadeniz özellikle ordu erkeği sorunlu !!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Her yerin olduğu gibi ordununda hem iyisi hem kötüsü vardır, adam çıkmaz gibi bir genelleme yapmak olmaz bence.

Her yerin iyisi kötü var bence böyle ayrım yapmak yanlış. Yer geliyo iki kardeş aynı karakterde olmuyo

Adam çıkmaz sözü ağır olmuş. Yerle bagdastirmamak gerekiyor. Eşim karadenizli ben Akdeniz. Ben daha zorum mesela.

Ya bi git abicim ya trol mü ne

Oha diyorum yuh diyorum. Hiç duymadım bu sözü sözün kaynağı neresi acaba oturma uzvunuz mu? Eniştem Ordu lu pırlanta gibi adam diğer 3 enistemize 100000 çeker. Ailesi kardeşleri de öyle hiç kötü insanla karşılaşmadım Ordu dan hatta Karadenizin adamı mert olur ne alaka sapık, adam değil falan . Akdenizli biri olarak bile çok kızdım suan bu konunuza..

ordu’lu değil ama trabzon’lu erkek arkadaşım vardı. kendisi istanbul’da büyümüş buna rağmen beni kırmızı renkli tokamdan bile kıskanacak kadar geri kafalıydı. her fırsatta kuzen bile olunsa kadın erkek arkadaşlığına inanmıyorum derdi, upuzun tişörtler giymemi isterdi, onsuz çarşıya çıkmama laf ederdi. çekilecek çile mi sence

Bence beylik laflar etmeye gerek yok,kız o kadar eleştiri duymuş, misal siz de bunu yaşamışsınız. Biz kadınlar birbirimize destek olmalıyız, şehir milliyetçiliği ile gerçeklerin üstünü örtmemeliyiz.

Kadir İnanır

Ya evet Karadeniz insanı çabuk sinirlenip sonebiliyor ama bu demek değil ki adam değil falan ,eşim kardenizli ve Karadeniz'de yasiyoruz eşim ve ailesi sakin ve uyumludur genel olarak insanına baktığımda dışardan gelen biri olarak bana ekstra iyi davranırlar, heryerde iyi ve kötü vardit tabi, çok iyi arkadaşlarım da var sevmedigim tiplerde

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…