- 30 Nisan 2018
- 547
- 130
- 103
- 37
- Konu Sahibi mercandedee
-
Her yerin olduğu gibi ordununda hem iyisi hem kötüsü vardır, adam çıkmaz gibi bir genelleme yapmak olmaz bence.Merhabalar bu aralar cevremde cok SIk duydugum bısey var . Eşi ordulu olan varmidir. Ordulu erkekler guvenilmez sapık vs mi dirler. Ordudan adam çıkmaz dıye bir laf var ya . Buna katılıyormusunuz. Karadeniz insani en zor karakterli ınsanlarmıdır
Her yerin iyisi kötü var bence böyle ayrım yapmak yanlış. Yer geliyo iki kardeş aynı karakterde olmuyoMerhabalar bu aralar cevremde cok SIk duydugum bısey var . Eşi ordulu olan varmidir. Ordulu erkekler guvenilmez sapık vs mi dirler. Ordudan adam çıkmaz dıye bir laf var ya . Buna katılıyormusunuz. Karadeniz insani en zor karakterli ınsanlarmıdır
Adam çıkmaz sözü ağır olmuş. Yerle bagdastirmamak gerekiyor. Eşim karadenizli ben Akdeniz. Ben daha zorum mesela.Merhabalar bu aralar cevremde cok SIk duydugum bısey var . Eşi ordulu olan varmidir. Ordulu erkekler guvenilmez sapık vs mi dirler. Ordudan adam çıkmaz dıye bir laf var ya . Buna katılıyormusunuz. Karadeniz insani en zor karakterli ınsanlarmıdır
Ya bi git abicim yaMerhabalar bu aralar cevremde cok SIk duydugum bısey var . Eşi ordulu olan varmidir. Ordulu erkekler guvenilmez sapık vs mi dirler. Ordudan adam çıkmaz dıye bir laf var ya . Buna katılıyormusunuz. Karadeniz insani en zor karakterli ınsanlarmıdır
Abi mi buYa bi git abicim yatrol mü ne
Ay yok öyle hitabenAbi mi bu
Ay yok öyle hitabenabiyse de ben bilmiyorum
Ahahaha onlar çok ayrı dedektifler canımBazen çıkarıyor ya kızlar, öyle zannettim
Bence beylik laflar etmeye gerek yok,kız o kadar eleştiri duymuş, misal siz de bunu yaşamışsınız. Biz kadınlar birbirimize destek olmalıyız, şehir milliyetçiliği ile gerçeklerin üstünü örtmemeliyiz.yaa özür dılıyorum boyle seylere karşıyım ama kuzenımın esı ordulu adam dolandırdı kızı hapıste sımdı fılan oyle yerı gelınce soylemek ıstedım belkı tesaduftur baska ordu lu kımseyı tanımıyorum cok ozur
Kadir İnanırMerhabalar bu aralar cevremde cok SIk duydugum bısey var . Eşi ordulu olan varmidir. Ordulu erkekler guvenilmez sapık vs mi dirler. Ordudan adam çıkmaz dıye bir laf var ya . Buna katılıyormusunuz. Karadeniz insani en zor karakterli ınsanlarmıdır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?