Karadeniz özellikle ordu erkeği sorunlu !!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Orduluyu bilmem ama genelleme yapmak bence yanlış. Eşim Trabzon lu kendisi de ailesi de iyi insanlar. Bir de neye göre iyi yani??

Kız karadeniz in neresinden

Bunun konuyla bir alakası var mı? O sapık diyor siZ beni kıskanıyordu diyorsunuz hatta geri kafalı yapmışsınız adamı.

Cok yakin arkadasim ordulu, harika bir aile babasi oldu. Onun vasitasi ile 8-10ordulu erkekle tanistim, bir tanesi haric hepsi duzgun adamlar. O da karisini aldatti.

Ben karadenızlılere bir seyı 10 defada anlatıorum bunu bılıorum

ordulular bence karadenizin geneline gore daha medeni, biraz izmiri andırıyor bana.

ayrica karadeniz tarzına alisik olmayanlara değişik gelir. mesela genelde bağırarak konuşurlar. çok ince insan degiller, genelde akillarindakini söylerler. erkek çocuklarına duskunluk var turkiyenin her yerinde olduğu gibi.

Bunun konuyla bir alakası var mı? O sapık diyor siZ beni kıskanıyordu diyorsunuz hatta geri kafalı yapmışsınız adamı.
ay gerçekten okumanız mı yok yoksa okuduğunuzu algılayabilmekte mi sorun yaşıyorsunuz? konu sahibi karadeniz erkeği gerçekten denildiği kadar zor mu demiş, ben de kendimce bir zorluğundan bahsetmişim. ne yazdığımı ben gayet iyi biliyorum ama siz okuduğunuzdan haberdar değilsiniz size açık algılar berrak zihinler dilerim.

Ordu'dan adam çıkmaz, kayserililer cimri olur , Tekirdağlı alkolik olur , İstanbul erkeği çapkın olurmuş , evlenmeyin oturun evinizde yeaa Bu arada ordu'dan adam çıkmaz diye ilk sizden duydum, şaka bir yana böyle bir genelleme yapmak yanlış , sadece bu devirde doğru kişiyi bulmak cokk zor, iyice gözlemleyip tanımak gerekiyor varsayımla olmaz

Eşim ordulu. Merhametlidir. İyi bir insandır. Hatta benden de feministtir. Tüm öğrencilerine baba gibi davranıyor çok hoşuma gidiyor. Evde kendi üstüne düşenden daha çok iş yapar hatta yorulmayayım diye. Çok ayıp bu yaptığınız. Sapık fln ne demek?? Ne hakla? Koskoca bir il’e hakaret ediyorsunuz farkında mısınız? İnsanın şikayet edesi geliyor!!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…