- 22 Kasım 2020
- 6.509
- 93.468
- 498
- 32
- Konu Sahibi mercandedee
-
Orduluyu bilmem ama genelleme yapmak bence yanlış. Eşim Trabzon lu kendisi de ailesi de iyi insanlar. Bir de neye göre iyi yani??Merhabalar bu aralar cevremde cok SIk duydugum bısey var . Eşi ordulu olan varmidir. Ordulu erkekler guvenilmez sapık vs mi dirler. Ordudan adam çıkmaz dıye bir laf var ya . Buna katılıyormusunuz. Karadeniz insani en zor karakterli ınsanlarmıdır
Kız karadeniz in neresindenYa evet Karadeniz insanı çabuk sinirlenip sonebiliyor ama bu demek değil ki adam değil falan ,eşim kardenizli ve Karadeniz'de yasiyoruz eşim ve ailesi sakin ve uyumludur genel olarak insanına baktığımda dışardan gelen biri olarak bana ekstra iyi davranırlar, heryerde iyi ve kötü vardit tabi, çok iyi arkadaşlarım da var sevmedigim tiplerde
Bunun konuyla bir alakası var mı? O sapık diyor siZ beni kıskanıyordu diyorsunuz hatta geri kafalı yapmışsınız adamı.ordu’lu değil ama trabzon’lu erkek arkadaşım vardı. kendisi istanbul’da büyümüş buna rağmen beni kırmızı renkli tokamdan bile kıskanacak kadar geri kafalıydı. her fırsatta kuzen bile olunsa kadın erkek arkadaşlığına inanmıyorum derdi, upuzun tişörtler giymemi isterdi, onsuz çarşıya çıkmama laf ederdi. çekilecek çile mi sence
Sapık duzenbaz ahlaksız olurlarmiş, ekşide okudum biri yedı orduluyla tanısmıs yediside sapık cıkmışBunun konuyla bir alakası var mı? O sapık diyor siZ beni kıskanıyordu diyorsunuz hatta geri kafalı yapmışsınız adamı.
Evet ama insan rahatsız oluyor gerçektenKonyanın manyağı kastamonunun ayısı erzurumun yobazı meşurdur diye bilirim
Orduyu hiç duymadım
Genellemeler ile giderseniz birçokşeyi kaybedebilirsiniz
Bence yapmayın bunu
Ben karadenızlılere bir seyı 10 defada anlatıorum bunu bılıorumMerhabalar bu aralar cevremde cok SIk duydugum bısey var . Eşi ordulu olan varmidir. Ordulu erkekler guvenilmez sapık vs mi dirler. Ordudan adam çıkmaz dıye bir laf var ya . Buna katılıyormusunuz. Karadeniz insani en zor karakterli ınsanlarmıdır
ordulular bence karadenizin geneline gore daha medeni, biraz izmiri andırıyor bana.Merhabalar bu aralar cevremde cok SIk duydugum bısey var . Eşi ordulu olan varmidir. Ordulu erkekler guvenilmez sapık vs mi dirler. Ordudan adam çıkmaz dıye bir laf var ya . Buna katılıyormusunuz. Karadeniz insani en zor karakterli ınsanlarmıdır
ay gerçekten okumanız mı yok yoksa okuduğunuzu algılayabilmekte mi sorun yaşıyorsunuz? konu sahibi karadeniz erkeği gerçekten denildiği kadar zor mu demiş, ben de kendimce bir zorluğundan bahsetmişim. ne yazdığımı ben gayet iyi biliyorum ama siz okuduğunuzdan haberdar değilsiniz size açık algılar berrak zihinler dilerim.Bunun konuyla bir alakası var mı? O sapık diyor siZ beni kıskanıyordu diyorsunuz hatta geri kafalı yapmışsınız adamı.
OEÜM ordulu erkek üretim merkezi ne o zman??Neden ?
Ordu' da erkekler fabrikada mi üretiliyo hepsi ayni olsun ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?