• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Karadeniz özellikle ordu erkeği sorunlu !!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Benim eşim de karadenizli. Eltim de karadenizli ama çoook itaatkar bir kadın, asiri hamarat kaynanamin evinde döne döne iş yapar zor oturur, köye gönderirler gider orda da iş yapar, kaynanami yatili gunlerce agirlar ayni sehirde. 😁 Çok sohbetim yok biraz laf sokma huyu var gibi ama uysal da gibi anlayamadim onu😂
Konudan bağımsız olarak merak ettim eltiniz bu kadar hamaratsa her isi yapiyorsa kayinvalidenizi sürekli yatiya çağırıyorsa size laf etmiyorlar mı kiyaslamiyorlar mi. Öyle eltim olsun istemezdim galiba kötü örnek resmen😂😂😂

Benim eşim de karadenizli. Eltim de karadenizli ama çoook itaatkar bir kadın, asiri hamarat kaynanamin evinde döne döne iş yapar zor oturur, köye gönderirler gider orda da iş yapar, kaynanami yatili gunlerce agirlar ayni sehirde. 😁 Çok sohbetim yok biraz laf sokma huyu var gibi ama uysal da gibi anlayamadim onu😂
Sen beni eşine karsi gor adeta bir geysa taki damarima basana kadar :70:

Sen beni eşine karsi gor adeta bir geysa taki damarima basana kadar :70:

Belki onlar da oyledir özel hallerini gormedim hiç. Kaynanam da eşine çok itaatkar adam eve anahtariyla girmez ayak sesi gelsin kapiya ucar koşar kaynanam 😂 adamin kapisini acmak icin buna özel çaba harcaniyor. KP evdeyken disari gidemez vs. Boyle seyler cok dikkatimi cekmisti cunku bizde herkes anahtarla girer. 😂😂😂
Çok sıkılar. Benden eltim veya kv gibi olmami bekleseler evli duramazdim zor gercekten. 😬

benim sevgilim bir kere bizim karadenizli kadınlar iş beklerler demişti.
ben de e sizinkilerinin hepsinin maaşları var neden hizmetçi tutmuyorlar demiştim.
üzerinden 3 sene geçti, hala sevgili olmamız iyi bişi mi flgklşdfgdf

Her kesimden çıkabiliyor bu adamlar. Fakat nedense ben de böyle şeyler duydum. Küçükken yaşadığımız yerde Ordulu ve Giresunlu çok fazlaydı. Hep onlara kadınları çok çalışır ama fingirdek olur, kocaları da içkici zampara olur derlerdi. Çok enteresan.
🤷🏻‍♀️

Konudan bağımsız olarak merak ettim eltiniz bu kadar hamaratsa her isi yapiyorsa kayinvalidenizi sürekli yatiya çağırıyorsa size laf etmiyorlar mı kiyaslamiyorlar mi. Öyle eltim olsun istemezdim galiba kötü örnek resmen😂😂😂

Ben sadece kendi yedigimi ictigimi toparlarim o kadar kv evinde yemek, temizlik gibi şeyler hiç yapmadim yatiya da almadim.

Oyle acik acik kiyasladiklari hiç olmadi. Zaten ben Turkiye dogumlu degilim benden eltim gibi şeyler beklemiyorlar, eşim de izin vermez zaten.

Sadece yeni evliyken icli dişli olmaya emrivaki haber vermeden evime gelmeye vs kalktilar bir sure ugrastim ama 7 bucuk yillik evliyim düzen oturdu artik. Bize kapidan bir şey birakacak olsalar gelmeden ariyorlar. 😂😂 Kv evime gelmeyeli 2 sene olmuştur korona vs.

Kiyaslasalar bile zoruma gitmeyecegini biliyorlar cunku eltimi 7/24 övseler sen oyle degilsin deseler benim umurumda olmaz. 😬

Ben sadece kendi yedigimi ictigimi toparlarim o kadar kv evinde yemek, temizlik gibi şeyler hiç yapmadim yatiya da almadim.

Oyle acik acik kiyasladiklari hiç olmadi. Zaten ben Turkiye dogumlu degilim benden eltim gibi şeyler beklemiyorlar, eşim de izin vermez zaten.

Sadece yeni evliyken icli dişli olmaya emrivaki haber vermeden evime gelmeye vs kalktilar bir sure ugrastim ama 7 bucuk yillik evliyim düzen oturdu artik. Bize kapidan bir şey birakacak olsalar gelmeden ariyorlar. 😂😂 Kv evime gelmeyeli 2 sene olmuştur korona vs.

Kiyaslasalar bile zoruma gitmeyecegini biliyorlar cunku eltimi 7/24 övseler sen oyle degilsin deseler benim umurumda olmaz. 😬
İnsan kendi değerini kendi belirliyor sizde öyle yapmışsınız vallahi tebrikler👏😂

Bir filim vardı "müslümanım ama terörist değilim" diye..
Orda şöyle bir ifade geçiyordu dikkate almanızı tavsiye ederim..
İnsan iki kısımdır;
1-İyi insan
2-Kötü insan

Kişiliğine bakmaksızın dil, din, ırk, doğduğu-yaşadığı şehir ile insanları yaftalayan 2.kısımdandır onu biliyorum işte!

Benim kocişim de ordulu ama çok dürüst ve iyidir:) aile olarak da normal türk ailesi, kayınvalidem erkek çocuklarına çok çok düşkün bu kadar yani malesef ki ülkenin geneli böyle ahaa genelleme yaptım bende:)
Şaka bir yana neresi ya da ne için olursa olsun genelleme yapmamak lazım herkes kendine özeldir

Namlari kötüyse Karadenizli insanlarla bulusmayin, Türkiye'de erkek mi kalmadi yani 😅
Ben de Karadenizliyim, Karadeniz erkeği kadına söz hakkı verir. Bizde bir olay olsun en çok kadınlar konuşur,nihai kararı da kadınlar verir genelde. Babam çocuk bakımında büyük bir iş bölümü almıştı zamanında, pazarları kahvaltıyı o hazırlar, çamaşır makinası ötüyorsa çıkartır asar,perdeleri o takar, annem yemek yapmadıysa bir tavuk,bi menemen falan karnımızı doyurur.
İnsanları şehre göre genellemek çok yanlış.
Arap erkekler için de çok kıskanç falan derler, bir yıllık Arap sevgilim ,İstanbul'a gelecek eski erkek arkadasima 'istanbulda otelim var,başka yerde kalma' diye telefon açan biriydi😅 eşimle dostumla ictiysem (kızlı erkekli) akşam gelir,herkese merhaba der,beni taksiyle evime birakir, geri dönerdi.
Amerikali erkekler için ahlaki değerleri olmayan,küçük yaşta cinsellikle tanışan , are you sex insanları derler, ama benim bir yıllık Amerikalı sevgilim evlenmeden olmazciydi. Sırf aileme onunla gittiğimi söylemedim diye çok istediği yere gitmekten vazgeçmisti. 'asla bir erkek için ailene yalan söyleme / evlenmeyeceksek,birkaç sene sonra ailem seni istemiyor diyeceksen beni oyalama' falan derdi.
Rus erkekleri için de zaten malum, Vodka içip tüm gün uyuyan, kadının evi gecindirdigi, ailesini terkeden, kavgacı, kızları hamile bırakıp ortadan kaybolan adamlar olmalarıyla kötü ün yapmış bir millet. Ama benim 4 yıllık Rus sevgilim işinde gücünde,mortgage ile ev alan, düzenli,programlı, iki kadehten çok içmeyen, sakin ve ahlak sahibi bir adamdı.
Yani gönül rahatlığıyla diyebilirim ki bu tarz konularda tüm genellemeler yanlıştır.
Türk kızları için de belli başlı şeyler derler mesela, ben (ilgi bağımlısı olmak dışında) o denenlerin içinde yer almıyorum, her ne kadar buralı olsam da.
O yüzden sallayın siz genellemeleri. Birini bulunca bireysel olarak değerlendirin. İleri aşamaya gitmeden,yüzükleri takmadan aileisni falan bir ölçün tartın. Kafanıza yatarsa evlenirsiniz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X