Namlari kötüyse Karadenizli insanlarla bulusmayin, Türkiye'de erkek mi kalmadi yani

Ben de Karadenizliyim, Karadeniz erkeği kadına söz hakkı verir. Bizde bir olay olsun en çok kadınlar konuşur,nihai kararı da kadınlar verir genelde. Babam çocuk bakımında büyük bir iş bölümü almıştı zamanında, pazarları kahvaltıyı o hazırlar, çamaşır makinası ötüyorsa çıkartır asar,perdeleri o takar, annem yemek yapmadıysa bir tavuk,bi menemen falan karnımızı doyurur.
İnsanları şehre göre genellemek çok yanlış.
Arap erkekler için de çok kıskanç falan derler, bir yıllık Arap sevgilim ,İstanbul'a gelecek eski erkek arkadasima 'istanbulda otelim var,başka yerde kalma' diye telefon açan biriydi

eşimle dostumla ictiysem (kızlı erkekli) akşam gelir,herkese merhaba der,beni taksiyle evime birakir, geri dönerdi.
Amerikali erkekler için ahlaki değerleri olmayan,küçük yaşta cinsellikle tanışan , are you sex insanları derler, ama benim bir yıllık Amerikalı sevgilim evlenmeden olmazciydi. Sırf aileme onunla gittiğimi söylemedim diye çok istediği yere gitmekten vazgeçmisti. 'asla bir erkek için ailene yalan söyleme / evlenmeyeceksek,birkaç sene sonra ailem seni istemiyor diyeceksen beni oyalama' falan derdi.
Rus erkekleri için de zaten malum, Vodka içip tüm gün uyuyan, kadının evi gecindirdigi, ailesini terkeden, kavgacı, kızları hamile bırakıp ortadan kaybolan adamlar olmalarıyla kötü ün yapmış bir millet. Ama benim 4 yıllık Rus sevgilim işinde gücünde,mortgage ile ev alan, düzenli,programlı, iki kadehten çok içmeyen, sakin ve ahlak sahibi bir adamdı.
Yani gönül rahatlığıyla diyebilirim ki bu tarz konularda tüm genellemeler yanlıştır.
Türk kızları için de belli başlı şeyler derler mesela, ben (ilgi bağımlısı olmak dışında) o denenlerin içinde yer almıyorum, her ne kadar buralı olsam da.
O yüzden sallayın siz genellemeleri. Birini bulunca bireysel olarak değerlendirin. İleri aşamaya gitmeden,yüzükleri takmadan aileisni falan bir ölçün tartın. Kafanıza yatarsa evlenirsiniz