Karadeniz özellikle ordu erkeği sorunlu !!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Merhabalar bu aralar cevremde cok SIk duydugum bısey var . Eşi ordulu olan varmidir. Ordulu erkekler guvenilmez sapık vs mi dirler. Ordudan adam çıkmaz dıye bir laf var ya . Buna katılıyormusunuz. Karadeniz insani en zor karakterli ınsanlarmıdır
Güvenilmez sapık mı😀😀😀😀 o nereden çıktı yahu

Merhabalar bu aralar cevremde cok SIk duydugum bısey var . Eşi ordulu olan varmidir. Ordulu erkekler guvenilmez sapık vs mi dirler. Ordudan adam çıkmaz dıye bir laf var ya . Buna katılıyormusunuz. Karadeniz insani en zor karakterli ınsanlarmıdır
En güzel şekilde sevilmeyi bı Karadeniz erkeği yaşattı bana. Ve bir başka Karadeniz erkeği bütün hayatımı bitirdi. Umarım anlatabilmişimdir.

Merhaba, tabiki her memleketten iyi de kötü de çıkar ama bildiğim gördüğüm ki etrafımda çok Ordulu olduğu için diyorum yakın insanlar hepsi ordunun erkeği hep mi sıkıntı olur dahada yazardım da linç yerim şimdi durduk yere 😀

Giresunlu bir velim vardı eski kocası da Orduluymuş. Kocası onu aldatmıştı ayrıca şiddet uygulamış sık sık. Hem başka kadınla yaşayıp hem kadını boşamıyordu. Kadın, Ordulu erkekler çok tembeldir derdi..
Veli'yi zor kurtardık adamdan. Ailesi sahip çıktı da memleketine yolladık.

Bu nasıl bir genelleme ya. Bir ordulu olarak yazılanlara çok şaşırdım. Her yerin iyisi kötüsü vardır. Babam başta olmak üzere ailemde ve akrabalarımda da çoğu kişi gayet düzgün, evine eşine bağlı, saygılı insanlardır. Bu yüzyılda hala oradan adam çıkmaz buradan kadın çıkmaz muhabbeti yapacak cehalete sahip olmayı nasıl başarıyorsunuz ?

karı koca karadenizliyiz. bi zorluğumuzu görmedim, çok tatlış insanlarız valla bak:KK54:

En güzel şekilde sevilmeyi bı Karadeniz erkeği yaşattı bana. Ve bir başka Karadeniz erkeği bütün hayatımı bitirdi. Umarım anlatabilmişimdir.
Trabzonlu bi sevgilim ağzıma düşer beni pamuğa sararken Trabzonlu öteki sevgilim bir huzuru gün geçirtmedi. Oran değişebilir kültürel olarak ama genellemek yanlış..

Ne konu ama,

Bir kere bu çok değişken bir şey. İnsana bağlı bir durum. Bizim memleketi duyunca aa oranın insanını çok severim diyen, çok iyidir diyen de var, sessiz kalıp bir zaman sonra hiç sevmem aslında ama sen iyisin diyen de.

İnsan olmak da bitiyor iş, şuralı buralı demekle olmuyor.

Karadeniz insanı zor karakterli demek başka şey, ordan adam çıkmaz demek başka şey. Eşim Trabzon Tonyalı, zor mu zordur, yaşadıkları coğrafyada, köylerinde hayat zor, yüksek sesli konuşurlar, tez canlı, hareketlidirler, inatçıdırlar ama karadeniz insanı merttir, kalpleri yufkadır. Her yerden kötü de çıkar iyi de genelleme illa ki yapılacaksa iyi özelliklerinden yapalım. Üstelik karadenizin erkeğinden önce kadını zordur😁

Karadeniz insanı zor karakterli demek başka şey, ordan adam çıkmaz demek başka şey. Eşim Trabzon Tonyalı, zor mu zordur, yaşadıkları coğrafyada, köylerinde hayat zor, yüksek sesli konuşurlar, tez canlı, hareketlidirler, inatçıdırlar ama karadeniz insanı merttir, kalpleri yufkadır. Her yerden kötü de çıkar iyi de genelleme illa ki yapılacaksa iyi özelliklerinden yapalım. Üstelik karadenizin erkeğinden önce kadını zordur😁
Yalan :63: kk da herkes bilir ne kadar ponçik bir gadin olduğumu 🤗🤗

Yalan :63: kk da herkes bilir ne kadar ponçik bir gadin olduğumu 🤗🤗
Bende öyleyim yaaa🥰🥰🥰
Ama bu hain Katü nün bir araştırması var, 30 yaş altı yeni evli kadınların intihar yüzdesi çok yükselmiş karadenizde, sebep kv ler gösteriliyor🙈🙈🙈bir haber sitesinde okumuştum bunu

Ben de Trabzon Çaykaralıyım. Kadını erkeğinden kesinlikle daha zor :KK53:

Çok ayıp ya adam çıkmaz ne demek. Yakıştıramadım. Ordulu olmadığım halde kızdım size konu sahibi

Orduluyu bilmem de evet karadeniz erkeği zordur eşim rizeli ama karadeniz kadınıda zordur 😈 bende rizeliyim :27: şimdi kocam düşünsün 🤣

Benim eşim de karadenizli. Eltim de karadenizli ama çoook itaatkar bir kadın, asiri hamarat kaynanamin evinde döne döne iş yapar zor oturur, köye gönderirler gider orda da iş yapar, kaynanami yatili gunlerce agirlar ayni sehirde. 😁 Çok sohbetim yok biraz laf sokma huyu var gibi ama uysal da gibi anlayamadim onu😂

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X