• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

karafatmaları yok etmek!!!acil yardım

efsunsuz

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Haziran 2014
4.213
4.244
133
arkadaşlar kaynanamın köydeki evinde kalacağız bir süre...
gece bir kalktım mutfakta 4-5 tane kocaman karafatma
duyduğum tiksintiyi anlatamam. her yeri çamaşır suyu ile sildim temizledim
ertesi gün yine....
Allah ım çıldıracağım
sprey bir böcek ilacı var ama o görüldüğünde sıkıyorum işe yarıyor
yem gibi birşey arıyorum...yesinler ölsünler ve bir daha o iğrenç şeyleri görmeyeyim
öneriniz varsa marka ilaç lütfen söyleyin

EN ETKİLİ ÇÖZÜMÜ YAZARSANIZ SEVİNİRİM

Son düzenleme:
Haşere öldürücü ilaç al ise yarar. Bu arada Karafatma değilde Karaböcek yada hamamböceği demen daha iyi Günah mis öyle demek ne kadar doğru bilemem de :)

note3 kadinlar_klubü

Benim annemlerde de vardi bi sene öyle böyle degil ilac tablet komple ilac apartmaba bi süre gitti ama yine geldi onun icin en etkilisi eczaneden patatese katistirilan böcek ilaci istiyorum de 2 lira falan toz veriyolar patatesi haşla ez ilacla karistir evin disarinin jwr köşesine aklina gelebilecek her yere misket misket yap yuvarla...hemen etkisini gösteriyor komple gidiyorlar valla bizi bi tek o kurtardı onlar bi illet 😡😡😡

Benim annemlerde de vardi bi sene öyle böyle degil ilac tablet komple ilac apartmaba bi süre gitti ama yine geldi onun icin en etkilisi eczaneden patatese katistirilan böcek ilaci istiyorum de 2 lira falan toz veriyolar patatesi haşla ez ilacla karistir evin disarinin jwr köşesine aklina gelebilecek her yere misket misket yap yuvarla...hemen etkisini gösteriyor komple gidiyorlar valla bizi bi tek o kurtardı onlar bi illet 😡😡😡

evin içine mutfak dolaplarının altına koysam olur mu ?

Haşere öldürücü ilaç al ise yarar. Bu arada Karafatma değilde Karaböcek yada hamamböceği demen daha iyi Günah mis öyle demek ne kadar doğru bilemem de :)

note3 kadinlar_klubü

bir marka var mı işe yarayan evde zaten bir öldürücü sprey var ama o da pek etkili değil
sıkınca öldürüyor ama ben yem gibi birşey istiyorum

Koyde bulmaniz daha kolay ziraate gideceksiniz bayerin tarim ilaci var hasere karsiti suyla karistirip skiyorsunuz insana zarari yok soluyabilirsiniz 6 ay etkili yumurtalari bile olduruyor

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kızlar lütfen böceğe bu isimle seslenmeyin ekte ne demek istediğimi anlıcaksınız. Lütfen dikkat edelim.

Eklentiler

• $1406215061404.webp
    $1406215061404.webp
    35,2 KB · Görüntüleme: 78
Fatima muminlerin annesi Peygamberimizin kizinin adıdır. Ve carsaf giydigi icin bir takim serefsizin cocuklari hamam bocegine sirf dalga gecmek icin kara fatma demislerdir. Lutfen soylemlerinize dikkat edin.
Cozume gelince de koselere tablet koyun biter. .

Çözüm için mesaj yazan arkadaşlara teşekkür ederim.
isim için yazılanlara da arkadaşlar uyarı da bulunmuşsunuz tamam da
ozaman ayşe kadın fasulye ne oluyor?
o da peygamberin eşi?
bu da mı aşağılama
türk dil kurumunu açınız bakınız...kelime anlamında yazılan anlamı bu
kendi kendime tabirler bulmuyorum sonuçta
kaldı ki kelimeyle kastedilen şey farklı
eee ameller niyetlere göredir
benim aklıma hiç böyle birşey gelmemişti..

Çözüm için mesaj yazan arkadaşlara teşekkür ederim.
isim için yazılanlara da arkadaşlar uyarı da bulunmuşsunuz tamam da
ozaman ayşe kadın fasulye ne oluyor?
o da peygamberin eşi?
bu da mı aşağılama
türk dil kurumunu açınız bakınız...kelime anlamında yazılan anlamı bu
kendi kendime tabirler bulmuyorum sonuçta
kaldı ki kelimeyle kastedilen şey farklı
eee ameller niyetlere göredir
benim aklıma hiç böyle birşey gelmemişti..

Zaten aklınıza gelmediği için bizde uyardık aklınız da bulunsun diye . Siz de bilin bundan sonra dikkat edin diye :) bence ayşe kadın fasulye dışardan bakılınca asaliyici bi durumu yok ama kara (fatma) zamanin da Allah 'in şartlarını kabul etmeyen gayrimuslimler Fadıma r.a anamizla dalga gecmisler carsafiyla o yüzden arkadaşların kötü bişey dediği yok yani ya da art niyet . Amaç bilgilendirmek :)

note3 kadinlar_klubü

Son düzenleme:
Back
X