Karakalem ve yağlıboya çalışmalarım...

danceofdeath

Özgürlük!
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2011
2.568
140
373
Bunlarda benim çalışmalarım :) Karakalem ve yağlıboya.. :16:
Resim göze seslenir.Ruhun penceresi de gözdür. Leonardo Da Vinci.

$icarus.webp $IMG_0420.webp $IMG_0424.webp $IMG_4686.webp $img00069.webp $kız.webp $kuzgun k.webp $_MG_2320.webp $_MG_2323.webp $IMG_2310.webp $_MG_2326.webp

$hayalet gemi.webp $IMG_0905.webp $IMG_4632.webp $IMG_19411.webp $IMG_1943.webp $_MG_2246.webp

Hepsi çok güzel eline koluna sağlık.Ben özellikle 6,10,11,12 yi çok beğendim.:46::46::46:

hepsi çok güzel olmuş elinize sağlık :34:
bende arada sadece kara kalem çalışıyorum ama sizin kadar başarılı değilim eğitimli biri olmadığım için.imrendim :1:
saygılar... :42:

hepsi çok güzel olmuş elinize sağlık :34:
bende arada sadece kara kalem çalışıyorum ama sizin kadar başarılı değilim eğitimli biri olmadığım için.imrendim :1:
saygılar... :42:

teşekkür ederim canım :16:
karakalem resmin özüdür çok severim :) devam et sakın bırakma..
eğitim almak kadar çalışmak önemli.. bol bol bakarak çizersin zamanla bakmaya gerek bile kalmaz :16: :21:

teşekkür ederim canım :16:
karakalem resmin özüdür çok severim :) devam et sakın bırakma..
eğitim almak kadar çalışmak önemli.. bol bol bakarak çizersin zamanla bakmaya gerek bile kalmaz :16: :21:

rica ederim canım.
benim meslek başka arada vakit oldukça ve çizmek istediğimde yapıyorum :1:
genelde bakarak çiziyorum hayal gücü geniş değil bende pek :31:
sevgiler... :34:

:46: :46: tebrik ediyorum cidden çok güzelller ellerinize sağlıkk çok severim karakalem çalışmalarını yapamam o ayrı :1: yapanları ve resimleride çok severimm yetenekdir bu emeğine sağlıkk :46:

çalışmalarınız çok güzel. emeğinize ve elinize sağlık. :)

:16: çok teşekkür ederim, beğenmenize sevindim :3: :16:

:46: :46: tebrik ediyorum cidden çok güzelller ellerinize sağlıkk çok severim karakalem çalışmalarını yapamam o ayrı :1: yapanları ve resimleride çok severimm yetenekdir bu emeğine sağlıkk :46:

Çok teşekkürler :16: %90 çalışmadır ama ben herkesin resim yapabileceğine inanlardanım :29:
tutkudur resim,sanat... hele karakalem resmin özüdür :21: :16:

hepsi birbirinden güzel ...bende amatörce karakalem resim yapmayı severim çok üstüne olmasamda çoğu zaman iştahım varsa aşkla ve tutkuyla resim yaparım...:16::16:

ama dediğim gibi bariz amatör çalışmalar oluyor bitirdiğimde bir tarafında beni çok rahatsız eden şeyler oluyor...:44::44::44:

ahh ahh bende bu adar güzel yapabilecekmiyim bir gün? :31::31::31:

farklı çalışmaların -ız varsa paylaşırsanız seviniriz :46::46:

hepsi birbirinden güzel ...bende amatörce karakalem resim yapmayı severim çok üstüne olmasamda çoğu zaman iştahım varsa aşkla ve tutkuyla resim yaparım...:16::16:

ama dediğim gibi bariz amatör çalışmalar oluyor bitirdiğimde bir tarafında beni çok rahatsız eden şeyler oluyor...:44::44::44:

ahh ahh bende bu adar güzel yapabilecekmiyim bir gün? :31::31::31:

farklı çalışmaların -ız varsa paylaşırsanız seviniriz :46::46:

çook teşekkür ederim :16:
resim yapmak dinlendirir..ruhu besler..hele bir de sonuç istediğiniz gibi olursa tadına doyum olmaz.

yeni çalışmalarımı yükleyeceğim.fotoğrafların boyutları büyük..fırsat bulup küçültemedim :6:
Bende çalışmalarınızı görmek isterim. :16: sevgiler.

çok ama çok güzeller ben yağlı boyadan pek anlamam ama bence harikalar:46::46::46::46::46:

inşallah bende fırsat bulduğumda sizinkilerin yanında utanmazsam bi gün koyarım resimlerimi....:16::16:

çok teşekkür ederim VLDNMRT, beğenmene sevindim :54: :16:

çizimlerini görmeyi isterim.utanmakta ne demek,eminim hepsi güzeldir.emek verilen her çalişmaya saygı duyarım :42: :34:

çok güzel gerçekten tebrikler.. özellikle yağlı boya çalışmalarınızı çok beğendim...

Back
X