- Konu Sahibi karakxixzz
-
bu yemeğe ne ad vereceğimi bilemedim zira bir blogda görmüştüm biraz farklı şekilde bende kendimce bu şekilde düzenleyip denedim ve tadıda görüntüsüde harika oldu tavsiye ederim hemde böyle zor gibi göründüğüne bakmayın çok kolay
kuşbaşı et bir güzel soğan ve sivri biber ile sotelenir baharatları eklenir
hepimizin bildiği kendimizce yaptığımız krep tarifi vardır sanırım 4 adet krep yaptım borcama sırası ile krep et şelinde üstüste sıraladım en üste sarımsaklı yoğurt ve tereyağında toz kırmızı biber işte hepsi bu canlarım
Eki Görüntüle 805744
ev mantısı belki biraz büyükçe hamurlar ama işten gelince akşam saati ancak bu kadar yapabiliyorum napim
Eki Görüntüle 805753
eşim ve ben birde kızım 2,5 kişilik bir aile olduğumuz için açıkçası çok zor gelmiyo akşam evde mantı yapmak cünkü 2 beze bize fazlası ile yetiyo hemencecik hamurumu yoğurup kıymalı harcımı hazırlarım sağolsun kızımda (4 yaşında bu arada) yanıbaşımda hamurla oynayarak kendini oyalar tezgahın üzerinde acıp kapatırım mantılarımı zaten sonra hemencecik hop kaynayan suya
buarada eve kaçta geldiğimi merak ederseniz söyliyeyim 7:30-8:00 arası evde oluyorum her akşam ama mutfak benim terapi yerim napim
bu saatte eve gelipde bu yemekleri hemencecik yapabiliyosanız, bide bununla yetinmeyip süsleyip püsleyip bide resmini çekiyorsanız, sizi şiddetle tebrik ederim..ne diyim:))helal olsun
Hayırlı olsunEllerinize sağlık hepsi harika görünüyor
Ellerine sağlık nefis görünüyor yemeklerin, hele de çalışan bir bayana göre..maşallah
Hünkar beğendiye bayılırımmm ama eşim sevmiyor maalesef
Bu arada dikkatimi çeken bir şey daha var. Hep böyle misafir gelecekmiş gibi özenli sofralar mı kurarsın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?