• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Karakolda ifade verdim haklıyken haksız durumuna düsermiyim sizce ne yapcam böle:(

lifegoeson_

Üye
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2018
702
344
23
33
Arkadaslar merhaba yardimci olabilcek görüşlerini paylaşcaklar bakabilirmi:( boşanacağım kişi, benim adıma suç duyrusunda bulunmuş sesini kaydettim diye, dün karakola gittim ifade verdim. aradilar beni neler yazmislar sırf bilerek çıldırtmışım kendisini ailecek plan yapmisiz biz :( ve tehdit etmişiz hic bir şekilde tehdit yok herhangi bi yerde de yaymadık dinletmedik sadece aileme dinletmek için sesini kaydetmiştim,bi nevi mecburdum başka secenegim yoktu.Bende savunmamı yazdım beni ölümle tehdit ediyodu sürekli psikolojik ve fiili şiddet uyguluyordu sesini kaydetmek zorunda kaldım yazdım.Ben ayrı yeten bide bundan mahkemeye cıkcam sizce hapis cezası vs alirmiyim:(yani haklıyken haksz durumuna düşermiyim ses kaydı yapmak suçmuş ama tehdit yok şantaj yok..ne yapcam ben:(

Eger psikolojik ve fiili siddet varsa ve hatta tehdit de ediliyorsaniz ispatlamak amacli kaydedilebilir diye duymustum ama yine de hukuki bilgisi olan birine danissaniz daha iyi olur

Back