• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Karakolda ifade verdim haklıyken haksız durumuna düsermiyim sizce ne yapcam ben(

Var çok kötü şeyler yaptı bana küfürler felan hangi yüzle beni şikayet etti anlam veremedim pislik o ve ailesi
dediğim giibi kazanan siz olacaksınız.bu süreç içerisinde sakin ve tedbirli olun sizi kışkırtıp haksız konuma düşürmeye çalışacaklar.o yüzden sakin kararlı ve bilinçli olun.size hiçbirşey olmaz kaybeden onlar olacak.

ses kaydında söylediklerinden korktuğu için, önce atak yapıp sizi panikletiyor ki elinizdeki kaydı silin, ona karşı kullanmayın diye.
sanırım karakolda ifadeye çağrılmak sizi ürküttü ama korkmayın, hakkınızı arayın, haklısınız.
Evet suçsuz olduğum halde ben ifade verdm çok canımı sktı:( utanmazlar bide yüzsüz gibi beni cıldırtıp kışkırttı demiş

Oncelikle geçmiş olsun. Çok zor günler ama hepsi gececek. Hukukcu degilim ama evinizde eşinizle yalnızken kaydettiyesiniz ve sabıkanız yoksa hiç ceza alacağınızı düşünmüyorum. Hatta ailenize de iftira attiğı için karşı dava bile açabilirsiniz. Bence avukatınıza bunu da bir sorun. Üstelik ses kaydını sakın korkup silmeyin. Sizi sindirmeye çalışiyorlar belli ki... Birkaç kopya alıp saklayın. Yolda telefonunuza birşey yapar mazallah. Çok kötü niyetli, korkunç insanlar anladığım kadarıyla, sonuna kadar hakkınızı savunun. Mumkunse donuna kadar alın. Ben normalde nafakaya karşıyım. Burda olay başka.
Yok silmedim okadar pislikler bosanma davası acilmadan hemen böle bisey yaptılar sırf haksz durumunu düşüyüm diye Bende tedirgin oldum :(

Maddı durumunuz ıyı ıse avukat degıl avukatlık ortaklıgı olan bır kurumsal fırmayla calısın.
Yanı 1 tane avukatınız olmasın, 2 veya 3 avukatla gıdın 1 tanesıde kesın kadın olsun
Terbıyesızlere bak

Amin tehdit var diyolar bide ortada yaptgmz hiç bisey olmamasina rağmen iftirada atiyolar

Bir de size şunu söylemek istiyorum; bir daha karakol ve ya savcılık, hiç bir yere iyi kötü bir avukatsız gidip ifade vermeyin. İleride zor oluyor söylediklerinizi değiştirmek.
Mesela kayıt yaptığınızı neden kabul ettiniz? Bir kanıt mı vardı elinde?

Yok silmedim okadar pislikler bosanma davası acilmadan hemen böle bisey yaptılar sırf haksz durumunu düşüyüm diye Bende tedirgin oldum :KK43:

Bence haksız duruma düş diye değil. Elindekileri kullanmanı engellemek için. Elindekiler yasa dışı elde edilmiş sayılırsa mahkemede kullanamazsınız.

Açılınnnn ben avukatım:KK54:
Artık boşanma davalarında ses kaydı delil niteliğinde sayılıyor o yüzden sakın o kaydı silmeyin.
Dosyanın tamamını bilmiyorum ama korkmayın istediklerini yazabilirler suç duyurusuna karşılıklı suçlamalar olucak tabiki merak etmeyin.

Savcı büyük ihtimalle kovuşturmaya yer olmadığına karar vericektir.Yani dava açılmasına gerek olmadığına demek.Hadi dava açtı diyelim yine birşey çıkmaz sakin olun suçlamalara devam:KK45:

Artık boşanma davalarında ses kaydı delil niteliğinde sayılıyor o yüzden sakın o kaydı silmeyin.
Dosyanın tamamını bilmiyorum ama korkmayın istediklerini yazabilirler suç duyurusuna karşılıklı suçlamalar olucak tabiki merak etmeyin.

Savcı büyük ihtimalle kovuşturmaya yer olmadığına karar vericektir.Yani dava açılmasına gerek olmadığına demek.Hadi dava açtı diyelim yine birşey çıkmaz sakin olun suçlamalara devam:KK45:
Peki bi kaç bisey danışabilirmiyim size özelden

Bence birşey olmaz , öldüreceginden korktum delil kalsim telefonumda istedim deyin. Anlamıyorum nasil pis adamlar var

Bide ben 2. Savunmami gonderdim avukatları adresinde yok gonderdigimz savunma geri geldi avukat bir türlü ulasilmyo bunlar resmen beni yıldırmaya çalışıyolar 2 ay gecikti sırf bu yüzden uzatmaya çalışıyolar ne yapcaz böle hiç amlamadimm:(

hiçbi şey olmaz canım ama çok pislik yapacaklar uyanık olman lazım firsatlari degerlendirmen lazım

Avukat değilim ama sanmıyorum suç olsa bile ağır cezası yoktur ucuz bir para cezasıyla çözülür bu iş hapise girmek o kadar kolay değil adam yaralamadın kesmedin sakin ol

Back
X