• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Karakolda ifade verdim haklıyken haksız durumuna düsermiyim sizce ne yapcam ben(

Bide ben 2. Savunmami gonderdim avukatları adresinde yok gonderdigimz savunma geri geldi avukat bir türlü ulasilmyo bunlar resmen beni yıldırmaya çalışıyolar 2 ay gecikti sırf bu yüzden uzatmaya çalışıyolar ne yapcaz böle hiç amlamadimm:KK43:
Uzarsa uzasın senlik bir durum yok sen savunmanı göndermişsin canını sıkma bu işten birşey olmaz rahat ol

Ben okudumda hakim kabul etmiyomus bide suçmuş ama istisnai durumlarda kabul ediliyormuş ama beni şikayet etmiş bu adamlar:KK43:
Hakaret ve tehdit yok ankadigim kadariyla. Sadece telefona kayit var. Esler arasinda ozel hayat olnadigi gerekcesiyle eslerin ses kaydi kabul edilebiliyor diye biliyorum. Avukata sornanizi tavsiye ederim.

Hakaret ve tehdit yok ankadigim kadariyla. Sadece telefona kayit var. Esler arasinda ozel hayat olnadigi gerekcesiyle eslerin ses kaydi kabul edilebiliyor diye biliyorum. Avukata sornanizi tavsiye ederim.
Sordum avukata bisey ckmaz ddi suçlarını ört bas etmek için yapiyolar ddi Insallh bisey ckmz

Back
X