Karakolluk oldum.. :(

Elifiremrem

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Ekim 2015
572
908
103
Uzun olucak,şimdiden özür diliyorum. Geçen gün dışarda işimiz vardı,arabayı yol kenarına park etmiştik. Sonra işimizi hallettik eve geçicez. Arabayı eşim kullanıyordu. Dışarda da baya yağmur yağıyor. 4lüleri yaktı geri vitese aldı(arka park sensörü var) 1 metre bile gitmemiştik ki yanımızda bi kadın bas bas bağırıyor gerizekalı mısın dikkat etsene,manyak vs diye! Şok oldum tabi. Kadın arabanın arkasından geçmeye çalıştı ve dokundurduk mu acaba diye düşündüm. Eşim hemen,kusura bakmayın,affedrsiniz falan diyor olayın şokuyla. Halbuki park sensörü çalışmadı bile,çarpmadık yani kadına! Tepem attı, sensin gerizekalı,aptal,önüne baksana vs dedim. Sana mı diyorm diyor bi de! :) şaka gibi yaa,benim yanımda eşime küfür ediyor ve benim ne yapmamı bekliyorsa.. neyse eşim boşver gidelim falan dedi. O sırada kadın elindeki şemsiyeyi bize fırlatacak gibi yaptı,çıldırdm tabi. Cam kırılsa,çocuğum da var arabada,yüzümüze patlasa falan diye. Yetti artk dedim,arabadan inecektm eşim tuttu.. neyse sonra terbiyesiz kadın dedim ve eve geldik. Yarım saat sonra karakoldan aradılar. Eşinizle gelin diye. Gittik ifademizi verdik,ben de şikayetçi oldum. Durduk yere manyağın biri yüzünden günüm zehir oldu. Sizce şikayetten vazgeçerse ben de vazgeçwyim mi, yoksa mahkemelik olup uğraşayım mı?

anlattığınıza göre çok basit bir konu. bir kadının sadece bu konudan karakola gitmesi garip geldi. anlatmadığınız başka birşey mi var acaba? bu arada uzatmayın, vazgeçin bitsin.

Evet çok gereksiz ama bizim hiç suçumuz olmadığı halde küfretti. Polise sordum,çarpmış mıyız? -hayır. Peki su mu sıçramış? -hayır. Durduk yere eşime küfrettiği halde gidip de şikayet etmesi nasıl bi mantık.. suçumuz neydi de bizi uğraştırıyor yani

Zaten park halinden çıkan veya park etmeye çalışan arabanın etrafından yaya geçmesi yasak diye biliyorm. Suçlu olan kadın ama korktuğunu söylemiş

E o zaman aman şu araba bana çarpıcak ezicek diye korktum ve küfrettim gibi bi mantık olabilir mi! İşimin gücümün arasında bi de karakola gittik ayıp bişey yapmışız gibi

Kadın uğraşıyorr diye ben de uğraşayım dedim. Yoksa dertsiz başıma dert aramıyorm. Devletin mahkemesini boş şeyler için kullanmam yani

anlamadığım karakol sizi nasıl buldu? yani kadın sizin adınızı falan biliyor mu, tanışıyormusunuz yani? kadın şikayetten vazgeçerse geçin bence. ayrıca eğer saçsaça başbaşa girmediyseniz çok büyük bir olay değil. millet metrobüste daha beter kavgaları hergün yapıyor. dakika başı böyle kavga çıkıyor metrobüste

Plakadan bulmuşlar.. kendime de yakıştıramadm ama eşime yanımda bağırıyor. Tutamadm kendimi. Böyle bi olayla adımın anılması da hoş değil ama dersini alsn diye düşünmüştm.. en iyisi unutup önüme bakayım

Pardon ama olay yerine polis gelmeden nasıl şikayetçi oldu. . Bu gibi olaylarda 155 aranır haber merkezi bi ekip gonderir ekipteki memurlar yatisyirmaya çalışır ama iki taraftan biri sikayetciyim derse olay karakola taşınır. .

Normalde polis mi gelmesi gerekiyormuş? Valla bilmiyorm ki,ilk defa geldi başıma.. kimseyle bırakın kavga etmeyi,kırıcı söz söylemem. Biz arabadan inmedik bile. Sadece eline tlfu aldığını gördm ya bi tanıdığını ya da polisi arıyor diye düşündüm ki zaten yarım saat sonra çağırdılar

Yani bu tür kavgalarda evet çünkü saçma sapan bişey için ekip isteyebiliyolar. Yani kavga eden aramasa bile cevredekiler bi kavga görünce hemen polisi ariyorlar. . Ama tatlıya bağlayın derim. Mahkeme falan birsürü ugrastirir sizi

ben sırf beni karakollarda meşgul ettiği için dava açardım affetmem yani yine de siz bilirsiniz

zaten hiçbir şey çıkmaz o işten. üzerine düşünme akışına bırak. o vazgeçerse siz de uzatmayın.

En fazla para cezası çıkar dedi polis. Valla benim umrumda değil para kısmı,keyfine göre iş yapmasn bi daha diye uğraşsam mı demiştim ama siz de boşverin dediniz ya,hemen affetmeye meyillim zaten. Allah a havale edeyim en iyisi.. teşekkürler kk nın akıllı bayanları,meşgul ettim sizi de.

Yagmurlu havada yayaya yol vermemek, islatmak, islattiktan sonra ulasimini saglamamak suc olacak. Akıllı trafik sistemiyle beraber bunlarada dikkat ediliyor. Bana bu konu eksik geldi. Yani hic bisey yok kadin bagirip kufretti. Ya kadin normal değil ya park sensorunuz arizali ya abartıyorsunuz

Etrafta ne manyaklar var..her zaman aklı selim olmanızda fayda var..

İş uzamasın diye onun söylediği şeylere bile cevap vermez arabama biner giderdim ben..

Artık insanların sağı solu belli olmuyor..gereksiz yere hırlaşmamak da fayda var..sonuçta orda kocam ve cocuğum da var..konuyu buyutup onları zor duruma hiç sokmazdım..

Yoo eksi
Yoo eksik bi kısım yok.. hatta uzun uzun yazdım. Kadın arabanın arkasından kaldırıma geçmiş ve onu EZECEĞİMİZİ zannedip korkmuş ondan bağırmış.. 4 lüler yanıyorken ve hareket halindeyken neden arabanın arkasından geçerki bi insan. Abarttığım kısmı anlayamadm?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…