- 30 Ekim 2015
- 572
- 908
- 103
- Konu Sahibi Elifiremrem
-
Çok haklısınız ailem var yanımda ama zaten eşime bağırdığı için dayanamadm.Etrafta ne manyaklar var..her zaman aklı selim olmanızda fayda var..
İş uzamasın diye onun söylediği şeylere bile cevap vermez arabama biner giderdim ben..
Artık insanların sağı solu belli olmuyor..gereksiz yere hırlaşmamak da fayda var..sonuçta orda kocam ve cocuğum da var..konuyu buyutup onları zor duruma hiç sokmazdım..
Allah yardımcınız olsn.. bi arkadaşım dedi; tanıdığım biri olsa haklıyken çatır çatır kavga ederim ama sokakta tanımadığım birine hiç bulaşmam,sapık mı arıza biri mi bilemezsn diye. Haklı aslındaDejavu yaşıyorum gibi oldu :)
kadın şikayetten vazgeçmezse gereksizce gönlünüz üzülür. Ama vazgeçerse siZde geçin derim. Cidden üç kuruşluk insan için üzülmeye uğraşmaya değnez.
Dediğim gibi hemen hemen aynı sahneyi yaşamıştık abim annem ve ben. Kadın basbas bağırtıyı koyvermişti. Sanırsın araba altında kaldıindik arabadan konuşuyoruz bağrışıyoruz derken bu bize küfretmeye başladı. Abim az uzaklaştı polisi aramak için. Suçumuz yok ama kadın topladı başımıza milleti. Bi boşluk anında kadın annemi bi itti! Sert bi şekilde. Ben şok! Ben canavar! Ben cani! Manyağa döndüm. Kadınla bi girdik birbirimize saç baş kafa göz. Bu hem dövüşüyo hem evine giriyo. Silsile gibi gelişti herşey Evide ordaymış. Şaka gibi o evine kaçtı resmen hızla gidiyo arkasından gittim vallahi sonrası yok. Evinin içinde kadın yerde ben tekmeliyodum abim çekti aldı çıkardı. 1 dakka sürmedi tüm bunlar.
Karakola polise taşmadı olay. Taşsa nolacaktı? Biz haklı iken haneye tecavüzden ben giderdim artık :) bi sürüde gören şahit. Al sana haklılık. Ama Ne mi oldu. Hemen akşamına oturdukk yemek yerken bi patırtı bi kütürtü. 4 teker bıçakla yarılmış, arabanın camı kırılmış. :) hayatımda yaşadığım ender ve nadir hayat derslerinden ve anlam veremediğim bi silsile olmuştur bu olay.
Araştırdıkki teyze mahalleninmiş. :) tüm mahalleninmiş yanianladın sen onu.
Cazgırlıkları hep bundan böylelerinin. Boşver it kopukla uğraşma arkadaşım.
Polis de dedi zaten;işinizin gücünüzün arasında böyle biri için zaman kaybetmenize yazık diye. Hergün ne insanlarla karşılaşıyorlar demek ki, insan sarrafı olmuşlar.. yalnız bi türlü anlatamadm sanırım kendimi; bana değil EŞİME bağırıyor kadın,arabada ÇOCUĞUM da var ama camı kırmaya yeltendi. Dürüstçe söyler misiniz lütfen;arabayı siz kullanıyor olsanız,çocuğunuz da olsa ve kadın sizin bi suçunuz olmamasına rağmen eşinizin yanında küfretse,eşiniz ne tepki verirdi?? (Tabi evliyseniz)Valla bana da cok tuhaf geldi. Tam olarak anlattiginiz gibiyse kadin cidden ruh hastasi olmali. Ayrica kufreden birine oyle arabadan inilip karsilik verilerek ders verilmez, neredeyse kavga edecekmissiniz, iyi ki esiniz varmis. Ayrica yaya sonucta insan bedeni can tasiyor, gormemis olabilir, korkmus olabilir, Turkiye burasi cok kibar bir ulke olmadigimiz asikar baktiniz bir sey yok bir sey demeden binip gideceksiniz. Kufur etmesi tabiki hos degil ama dedigim gibi o kisi o an arabada degil ve can tasiyor, ruh hastasi degilse belli ki cok korkmus. Ben sizin tavrinizi da hos bulmadim. Sikayet kismina gelince belli ki issiz. Vazgecerse siz de vazgecin inanin adliye koridorunda dolastiginza degmez, yorulursunuz zor isler.
carpmadoysanız kadın neden bagırmıs anlamadım ayrıca siz araba mı park ediyordunuz orasını anlamadımUzun olucak,şimdiden özür diliyorum. Geçen gün dışarda işimiz vardı,arabayı yol kenarına park etmiştik. Sonra işimizi hallettik eve geçicez. Arabayı eşim kullanıyordu. Dışarda da baya yağmur yağıyor. 4lüleri yaktı geri vitese aldı(arka park sensörü var) 1 metre bile gitmemiştik ki yanımızda bi kadın bas bas bağırıyor gerizekalı mısın dikkat etsene,manyak vs diye! Şok oldum tabi. Kadın arabanın arkasından geçmeye çalıştı ve dokundurduk mu acaba diye düşündüm. Eşim hemen,kusura bakmayın,affedrsiniz falan diyor olayın şokuyla. Halbuki park sensörü çalışmadı bile,çarpmadık yani kadına! Tepem attı, sensin gerizekalı,aptal,önüne baksana vs dedim. Sana mı diyorm diyor bi de! :) şaka gibi yaa,benim yanımda eşime küfür ediyor ve benim ne yapmamı bekliyorsa.. neyse eşim boşver gidelim falan dedi. O sırada kadın elindeki şemsiyeyi bize fırlatacak gibi yaptı,çıldırdm tabi. Cam kırılsa,çocuğum da var arabada,yüzümüze patlasa falan diye. Yetti artk dedim,arabadan inecektm eşim tuttu.. neyse sonra terbiyesiz kadın dedim ve eve geldik. Yarım saat sonra karakoldan aradılar. Eşinizle gelin diye. Gittik ifademizi verdik,ben de şikayetçi oldum. Durduk yere manyağın biri yüzünden günüm zehir oldu. Sizce şikayetten vazgeçerse ben de vazgeçwyim mi, yoksa mahkemelik olup uğraşayım mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?