Karakolluk oldum.. :(

Panik atak var muhtemelen veya biriyle kavga etmiş diye düşündüm önce.. ama olay oldu bitti,suçluyken neden şikayet eder ki bi insan
 
Çok haklısınız ailem var yanımda ama zaten eşime bağırdığı için dayanamadm.
 
Valla o vazgeçmeden ben de vazgeçmezdim, bir de prim mi vereceksiniz ona? Yüzsüz yüzsüz bir de korktum diye karakola şikayet etmiş. Belki de ilk size yapmamıştır, o olayı kapatmadıkça siz de kapatmayın. Haklıyken niye vazgeçesiniz?
 
Dejavu yaşıyorum gibi oldu :)

kadın şikayetten vazgeçmezse gereksizce gönlünüz üzülür. Ama vazgeçerse siZde geçin derim. Cidden üç kuruşluk insan için üzülmeye uğraşmaya değnez.
Dediğim gibi hemen hemen aynı sahneyi yaşamıştık abim annem ve ben. Kadın basbas bağırtıyı koyvermişti. Sanırsın araba altında kaldı indik arabadan konuşuyoruz bağrışıyoruz derken bu bize küfretmeye başladı. Abim az uzaklaştı polisi aramak için. Suçumuz yok ama kadın topladı başımıza milleti. Bi boşluk anında kadın annemi bi itti! Sert bi şekilde. Ben şok! Ben canavar! Ben cani! Manyağa döndüm. Kadınla bi girdik birbirimize saç baş kafa göz. Bu hem dövüşüyo hem evine giriyo. Silsile gibi gelişti herşey Evide ordaymış. Şaka gibi o evine kaçtı resmen hızla gidiyo arkasından gittim vallahi sonrası yok. Evinin içinde kadın yerde ben tekmeliyodum abim çekti aldı çıkardı. 1 dakka sürmedi tüm bunlar.
Karakola polise taşmadı olay. Taşsa nolacaktı? Biz haklı iken haneye tecavüzden ben giderdim artık :) bi sürüde gören şahit. Al sana haklılık. Ama Ne mi oldu. Hemen akşamına oturdukk yemek yerken bi patırtı bi kütürtü. 4 teker bıçakla yarılmış, arabanın camı kırılmış. :) hayatımda yaşadığım ender ve nadir hayat derslerinden ve anlam veremediğim bi silsile olmuştur bu olay.
Araştırdıkki teyze mahalleninmiş. :) tüm mahalleninmiş yani anladın sen onu.
Cazgırlıkları hep bundan böylelerinin. Boşver it kopukla uğraşma arkadaşım.
 
Valla bana da cok tuhaf geldi. Tam olarak anlattiginiz gibiyse kadin cidden ruh hastasi olmali. Ayrica kufreden birine oyle arabadan inilip karsilik verilerek ders verilmez, neredeyse kavga edecekmissiniz, iyi ki esiniz varmis. Ayrica yaya sonucta insan bedeni can tasiyor, gormemis olabilir, korkmus olabilir, Turkiye burasi cok kibar bir ulke olmadigimiz asikar baktiniz bir sey yok bir sey demeden binip gideceksiniz. Kufur etmesi tabiki hos degil ama dedigim gibi o kisi o an arabada degil ve can tasiyor, ruh hastasi degilse belli ki cok korkmus. Ben sizin tavrinizi da hos bulmadim. Sikayet kismina gelince belli ki issiz. Vazgecerse siz de vazgecin inanin adliye koridorunda dolastiginza degmez, yorulursunuz zor isler.
 
Ay dengesz.. saçma sapan seylerede polisi alet edio..daha önemli seyler var.. devletin kağidina yazık..
 
Ben olsam o vazgeçse bile vazgeçmem .. Git bir psikologa bu durumun sende azda olsa travma yarattığına dair belgeni al ki cidden etkilenmissin karakola falan gittiğin için .. Nasıl sa arabadan inmemişsin kadın durduk yere cingar çıkarmış etrafta mobese varsa yada kamera incelenir ve sen hakli çıkarsın .. Manevi tazminat davası açardım ben olsam hic de üşenmem mahkeme ile uğraşacağım diye o nasıl üşenmemiş pireyi deve yapma ya bende üşenmem ..
 
Davayı siz açmıyorsunuz zaten davaya konu olacak bi durum varsa savcı açar ama burda yok gibi. Mahkemeye filan taşınmaz yani olay
 
Kavga tartışma davalarında yeni kanun ile kavga başlatan da bu kavgaya maruz kalan da 1800 tl para ödüyor. Ayrıca karşı taraf vazgeçer ise sizde geçin çünkü yeni kanun ile bu tip durumlar mahkemelik olsa bile 5 yıl davalar erteleniyor. Boşu boşuna 5 yılının heba etmeyin. Üstelik 5 yıl sonra dava zaten düşecek.
 
Allah yardımcınız olsn.. bi arkadaşım dedi; tanıdığım biri olsa haklıyken çatır çatır kavga ederim ama sokakta tanımadığım birine hiç bulaşmam,sapık mı arıza biri mi bilemezsn diye. Haklı aslında
 
Polis de dedi zaten;işinizin gücünüzün arasında böyle biri için zaman kaybetmenize yazık diye. Hergün ne insanlarla karşılaşıyorlar demek ki, insan sarrafı olmuşlar.. yalnız bi türlü anlatamadm sanırım kendimi; bana değil EŞİME bağırıyor kadın,arabada ÇOCUĞUM da var ama camı kırmaya yeltendi. Dürüstçe söyler misiniz lütfen;arabayı siz kullanıyor olsanız,çocuğunuz da olsa ve kadın sizin bi suçunuz olmamasına rağmen eşinizin yanında küfretse,eşiniz ne tepki verirdi?? (Tabi evliyseniz)
 
boşverin kusurumuz varsa ozur dileriz diyin geçin mahkeme ile uğraşmayın...
 
Yillarin verdigi tecrubemle yaziyorum..uygun zamanda karakoldan cagrilcaksiniz ogun savcının karsisina gecip alamadığınız dilden yazıp cizicekler dava dusucek elini kollunu sallayarak evine gideceksin. ..islem bu şekilde ilerliyor...yada babacan bi polis tekrar karakola cagirip uzlasma yoluna gidiceksiniz diyip mevzuatı anlatip imza atip tekrar evinize gideceksiniz. ..bu kadar basit...
 
carpmadoysanız kadın neden bagırmıs anlamadım ayrıca siz araba mı park ediyordunuz orasını anlamadım
 
Şemsiyeyi çocuğum ve bizim arabada olduğunu bilerek yani zarar vermek amaçlı kasti attı de tam olsun cana mala kasıttan ceza alsın görsün vazgeçme madem uğraşmak istiyor sende uğraş vazgeçerse de vazgeçme yine aynı şeyi yapmasın
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…