Karakolluk oldum.. :(

carpmadoysanız kadın neden bagırmıs anlamadım ayrıca siz araba mı park ediyordunuz orasını anlamadım
İşte sıkıntı da bu,çarpmadığımız halde kadına çarpıcaz zannedip korkmuş. Park yerinden çıkıyorduk,4lüler de yanıyordu.hareket halindeki arabanın arkasından geçip,ezilecek korkusu..

Şemsiyeyi atmadı,atacak gibi yaptı zaten o olayı görünce kapıyı açtım arabadan inecektm. Eşim tuttu sonra gittik

hiç uzatmayın derim vazgeçin. birbirinizi tanımıyorsunuz husumet yok anlık öfkeyle olmuş herşey.
uzarsa daha çok canınız sıkılacak. ifadesi mahkemesi saçma sapan yerlere gelir. olayı şimdiden unutmak varken, uzadıkça tekrar yaşayıp sinirleneceksiniz.

bukadar basıt bı seyden sıkayet mı etmıs
sızı tanıyan bırı heralde nasıl buldular ?
bence cekmeyın sıkayetınızı o cekse bıle madem ugrasmak ıstıyor derdıyle ugrrasın dursun

Kadın sorunlu galiba. Bilemedim.

Yakın zamanda karakolluk olan biri olarak hiç ugrasilacak mevzu değil.Kadın şikayetini geri alırsa siz de alın.Karakol mahkeme mevzuları uzun ve yorucu oluyor.Ben daha başındayım fakat psikolojik olarak çok etkilendim.Ugrasilmayacak o kadar çok insan var ki.Bi de çok karışık mevzular haklı yerde bazen haksız çıkıyorsunuz.Sikayetlerinizi geri alsanız dahi hakkınızda kamu davası açılabiliyor.Uğraşıp duruyorsun sonra.Allah yardımcınız olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…