Karakterli erkek

nnaannee

Üye
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2015
169
86
13
Bir erkegin karakterli erkek olup olmamasini neye gore belirliyorsunuz?

Benim yeni gorusmeye basladigim biri vardi artik yok. Aklima takilan su. Ben bunu saygili efendi sandim. Bir tartisma yasadik. Evlenmek konusu ile ilgili. Anlasirsak hemen evlilik olur mu dedi. Yani bu yaz olur mu diye sordu. Ben de bir sene birbirimizi tanimamiz gerektigini belirttim. Sonra morali bozuldu. Ben de moralininin bozulmasinin sacma oldugunu belirttim. Evlenmek icin evlilik istemiyorum dedim. Sen evlenmek icin evleniyorsun dedim. Sonradan bu sinirlendi. Bir sey konusuyoruz agzima s...... Dedi. Ben de sinirlendim. Sen bana nasil kufur edersin diye. Buna izin vermem dedim. Sen kim oluyorsunda bana kufur ediyorsun dedim. Hakedene edeceksin dedi. Ettirmeseydin dedi. Ben de edebli olsaydin karsindaki ne soylerse ne yaparsa yapsin bu sekilde davranamazsin dedim. Ben evlenme hayaline bir sey soyledim diye bana bunu soylemis. Bir onceki iliskimde kufur vardi izin vermistim. Bu iliskimde de kufre izin vermek istemedigim icin bitirdim. Dogru mu yaptim sizce? Bana bunu boyle sacma nedenden oturu soyleyen birini hayatimdan cikarmis olmam dogru bir hareket mi? Cikarmasaydim bana ilerde daha kotu kufurler eder mi? Yani bu erkek karaktersiz erkek mi?

Son düzenleme:
Benim babamda cok kufur eder...ablamin kocasida..bu iki kadinda cok mutsuz. ..yedikleri lokmayi bile yutamiyolar küfür ve evkendikten sonra küfürun devami dayak siddet oluyor çünkü hirsini alamiyan erkek karisini dovuyor..benim esim asla kufur etmez...etmedigi gibi cokda sakin biridir..asla siddet yanlisi degildir

1-hastayken sana nasil davrandigina bak. Dibinde mi bitiyor umursamiyor mu
2-sen sinirliyken hareketlerine bak. Alttan alip sakinligini koruyor mu ustune mi geliyor

Daha yeni gorusmeye basladigin biri sana kufrediyorsa kesinlikle dogru biri degildir. İyi yapmissin.

Ben izin vermem deyince daha da cirkince konustu. Onceden bir konusma gecmisti beyfendi rahatsiz olmus bana o zmaan belirtmedi rahatsizligini kendisine tepki gosterdim diye sen de bana sisman demistin ben bir sey dedim mi sana dedi. Uyarsaydin o zaman dedim manipule etmeye calisma simdi dedim. Ben onu ezdikce konusmada o uste cikmaya calisirak onceden soyledigim seyelri one surmeye calisti bir de siritarak ifade ediyor. Ego ezilmesi yasadi cirkin suratini gormus oldum. Bu erkekler nedenn boyle egolari zedelenince kufre cirkinlemeye gider? Butun erkekler mi boyle? Yok mu duzgun ya bu dunyada

Sisman kelimesini de hakaret olarak soylemedim. Normal konusuyorduk kilo versen bu senin icin iyi olur tarzi bir konusmaydi. Kesinlikle onun canini yakmalik degil.

küfrü falan bilemem ama böyle acele acele daha bismillah demeden evlilik konuşan kadın ve erkekleri çok anlamsız buluyorum. onun harici de iyi yapmışsınız haddini bilsin. zaten ağzınız bir kere yanmış, ikinciye taviz vermemenizi takdir ettim.

Tesekkur ederim.

Bir erkegin karakterli erkek olup olmamasini neye gore belirliyorsunuz?

Benim yeni gorusmeye basladigim biri vardi artik yok. Aklima takilan su. Ben bunu saygili efendi sandim. Bir tartisma yasadik. Evlenmek konusu ile ilgili. Anlasirsak hemen evlilik olur mu dedi. Yani bu yaz olur mu diye sordu. Ben de bir sene birbirimizi tanimamiz gerektigini belirttim. Sonra morali bozuldu. Ben de moralininin bozulmasinin sacma oldugunu belirttim. Evlenmek icin evlilik istemiyorum dedim. Sen evlenmek icin evleniyorsun dedim. Sonradan bu sinirlendi. Bir sey konusuyoruz agzima s...... Dedi. Ben de sinirlendim. Sen bana nasil kufur edersin diye. Buna izin vermem dedim. Sen kim oluyorsunda bana kufur ediyorsun dedim. Hakedene edeceksin dedi. Ettirmeseydin dedi. Ben de edebli olsaydin karsindaki ne soylerse ne yaparsa yapsin bu sekilde davranamazsin dedim. Ben evlenme hayaline bir sey soyledim diye bana bunu soylemis. Bir onceki iliskimde kufur vardi izin vermistim. Bu iliskimde de kufre izin vermek istemedigim icin bitirdim. Dogru mu yaptim sizce? Bana bunu boyle sacma nedenden oturu soyleyen birini hayatimdan cikarmis olmam dogru bir hareket mi? Cikarmasaydim bana ilerde daha kotu kufurler eder mi? Yani bu erkek karaktersiz erkek mi?
Erkenden evlilik düşünme kısmı bana saçma gelmedi benim sözlüm tanıştığımızın 1. ayında evlenmek istediğini söylemişti, ama küfür kısmında yüzde yüz haklısınız, adamın ağzı bozuk, kendini belli etmiş, hiç pişman olma, özür dilerse affetme.

Merhametli olmadigini anlamistim. Bana kotuluk yapana kotuluk yaparim demisti 2 3 gun once. Hak edene kisasaa kisas demisti. Ben o zaman ona belirtmistim bu bakis acisi sacma demistim. Konduramistim ona ama seytan suratini gosterdi

Erkenden evlilik düşünme kısmı bana saçma gelmedi benim sözlüm tanıştığımızın 1. ayında evlenmek istediğini söylemişti, ama küfür kısmında yüzde yüz haklısınız, adamın ağzı bozuk, kendini belli etmiş, hiç pişman olma, özür dilerse affetme.

Ben de o niyetle basladim iliskiye ama babasi annesini oldurmus bu benim cekinceli olmama da nedn oldu. Aceleye getirmek istemiyordum.

Ben de o niyetle basladim iliskiye ama babasi annesini oldurmus bu benim cekinceli olmama da nedn oldu. Aceleye getirmek istemiyordum.
Ya simdi siz kesinlikle haklısınız, babası annesini öldürmüş aileye benim annem gelin olmama izin vermez, çok doğru yapmışsın, adamın psikolojisi bile bozulmuştur.

Babasinin annesini oldurmesine hak veriyor. Hak etti diyor. Hic mi uzulmedin dedim hayir haketti dedi. Nefret ediyorum ondan dedi. Annesi bu 2 yasindayken birakip gitmis. Babasina birakmis. Annesi de arada geliyormus babasi da gelme demis geldigi zaman oldurmus. Yetimhanelerde buyumus falan.

Babasinin annesini oldurmesine hak veriyor. Hak etti diyor. Hic mi uzulmedin dedim hayir haketti dedi. Nefret ediyorum ondan dedi. Annesi bu 2 yasindayken birakip gitmis. Babasina birakmis. Annesi de arada geliyormus babasi da gelme demis geldigi zaman oldurmus. Yetimhanelerde buyumus falan.
:KK57::KK57::KK57: bacım koşarak kaç bu adamdan manyağın tekine denk gelmişsin allahın sevdiği kuluymuşsun git bir sadaka ver şükret allaha.

Hayatin silsilesini yemis dedim saygilidir efendidir falan dedim. Dedigimle kalip gormemle agzim acik kaldi. Bir de siritarak laf sokmaya calismasi yok mu piskin piskin sanki ben kufur etmisim de o hakli gibi uste cikti.sinirimi zor bastirdim

Hayatin silsilesini yemis dedim saygilidir efendidir falan dedim. Dedigimle kalip gormemle agzim acik kaldi. Bir de siritarak laf sokmaya calismasi yok mu piskin piskin sanki ben kufur etmisim de o hakli gibi uste cikti.sinirimi zor bastirdim
Boşver boşver düzgün adamlar da var çıkar elbet gönlüne göre biri, aileniz zaten sorun çıkarırdı olmazdı bu iş o yüzden zararın neresinden dönsek kardır mantığında olun.

Back
X