Karakterli erkek

Baslatmasın argosuna adam olanın ağzına argo da yakışmaz, savunma biçimine bak allah askına adam bozuk.

İyiki etmis. Ettikkten sonra da ben ona bir de bu kadar tepki gostermeseydim sutten ak kasik gibi olacakti. Tepki verdikce cirkinlesti icindeki pis yuzu ortaya cikti. İyiki etmis erkenden gordum yuzunu

Helal olsun sana gerçekten Ada'mı bilmem de sen karakteriymişsin burda ne genç kızlar var Ada'm küfür küfür üstüne bi de gelip soruyor ayrılayım mı düzelir mi.. Ben eşimi altı yıldır tanıyorum inanın daha birbirimize salak bile demişlipimiz yoktur şakadan bile olsa karşıyım çünkü bi ufak kelimeyle başlar ardı gelir emin olun ilişkide Sevgi'den daha da önemli olan saygı en doğru kararı vermişsiniz aklınızda en ufak bir acaba bile olmasın..

Tam hayallerimdeki gibiydi is olsun kultur olsun ama tecrubem oldugu icin saygisizca yaklasima tahammulum yok krali gelse taviz vermemeyi ogrendim.

her seyi geciyorum bir olume tepkisiz kalip haketti diyip gecebilmesi bile normal olmadigini gosterir demekki onun kafasinda boyle seyler normal yani yarin bir gun sende hak edersen olebilirsin...

Ona gore hakedene hakettigini vereceksin. En son gulerek kisasa kisa biliyorsun sen de bizim dinimizde var bu dedi. Sen dini yanlis anlamissin dedim ben de.

empati mod on

sevgilim agzına s...arım deseydi olay çıkarırdım

agzıma s...çsaydın deseydi gülerdim

seninki 2.yi demiş sanırım sen bunu mu buyutup ayrıldın ??

edit herhalde agzına yerine agzıma yazmışınız o zaman 1. şey oluyo iyi yapmışın

6 senedir beraberim daha bir kere ne ses yükselttiğini hatırlıyorum ne küfür ettiğini. Salak aptal kelimeleri dahi geçmez aramızda. Küfür aradaki saygıyı bozar devamı gelir diye dusunuyorum.

En iyisini yapmışsınız baştan bitirmekle. Yanlışlıkla ağzımdan kaçtı diyip özür de dileyebilirdi bu daha en başta işi piskinlige vurmuş.

Hicbir ozur dilemedi. Zaten iyice sinirlendi. Sonrasi susmadi zaten manipule etmeye calisti. Ben de altta kalmadim sakinligimi korudum seviyesine inmedim ben onu alt ust yaptikca cirkinlesti sonradan dinle kendini savundu. Sonrasi bitti.

Hicbir ozur dilemedi. Zaten iyice sinirlendi. Sonrasi susmadi zaten manipule etmeye calisti. Ben de altta kalmadim sakinligimi korudum seviyesine inmedim ben onu alt ust yaptikca cirkinlesti sonradan dinle kendini savundu. Sonrasi bitti.
Küfür etmeseydi de daha baştan sorun olduğunda böyle tepki veren birisiyle zaten düzgün bi ilişki düşünemiyorum. En iyisini yapmışsınız.

ya ama sana küfretmemişki ben olsam gülerdim ne biliyim büyütülecek şey mi ama sen bana hakaret edemezsn diyince de hak edene edeceksin demiş yani başka zaman a... s...rım da der o zaman

gene iyi etmişin boşver

Buyutulucek bir sey degil evet ama bir onceki iliskimdeki kisi bana uykumun icine s...n dedi. Sonrasi baska kufurlere gitti. Bana salak da dese kimseye taviz veremem. Dilim yandi. Herkes haddini bilecek. Kimse kimsenin kolesi degil mali degil.

Bursuru unsurlar vardir birisinin karakterli olup olmadigina kanaat getirmek icin.
Ama kufreden karaktersizin tekidir o kesin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…