Baslatmasın argosuna adam olanın ağzına argo da yakışmaz, savunma biçimine bak allah askına adam bozuk.Bir de kufur degilmis o kelime argoymus
Baslatmasın argosuna adam olanın ağzına argo da yakışmaz, savunma biçimine bak allah askına adam bozuk.
ya ama sana küfretmemişki ben olsam gülerdim ne biliyim büyütülecek şey mi ama sen bana hakaret edemezsn diyince de hak edene edeceksin demiş yani başka zaman a... s...rım da der o zamanAgzima s..çt..n dedi.
6 senedir beraberim daha bir kere ne ses yükselttiğini hatırlıyorum ne küfür ettiğini. Salak aptal kelimeleri dahi geçmez aramızda. Küfür aradaki saygıyı bozar devamı gelir diye dusunuyorum.
En iyisini yapmışsınız baştan bitirmekle. Yanlışlıkla ağzımdan kaçtı diyip özür de dileyebilirdi bu daha en başta işi piskinlige vurmuş.
Sal gitsin.Agzima s..çt..n dedi.
Küfür etmeseydi de daha baştan sorun olduğunda böyle tepki veren birisiyle zaten düzgün bi ilişki düşünemiyorum. En iyisini yapmışsınız.Hicbir ozur dilemedi. Zaten iyice sinirlendi. Sonrasi susmadi zaten manipule etmeye calisti. Ben de altta kalmadim sakinligimi korudum seviyesine inmedim ben onu alt ust yaptikca cirkinlesti sonradan dinle kendini savundu. Sonrasi bitti.
ya ama sana küfretmemişki ben olsam gülerdim ne biliyim büyütülecek şey mi ama sen bana hakaret edemezsn diyince de hak edene edeceksin demiş yani başka zaman a... s...rım da der o zaman
gene iyi etmişin boşver
Daha başlarda ağ.sı. diyen ilerde ana avrat düz gider en katlanamadığım şey küfür boşanmaya kadar gider benim için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?