Ben küfretmesinden çok bu konu hakkında yorumundan rahatsız olurum.İleride de sizi haketti(kendince) diye döverde, öldürürde.Babasinin annesini oldurmesine hak veriyor. Hak etti diyor. Hic mi uzulmedin dedim hayir haketti dedi. Nefret ediyorum ondan dedi. Annesi bu 2 yasindayken birakip gitmis. Babasina birakmis. Annesi de arada geliyormus babasi da gelme demis geldigi zaman oldurmus. Yetimhanelerde buyumus falan.
Bir erkegin karakterli erkek olup olmamasini neye gore belirliyorsunuz?
Benim yeni gorusmeye basladigim biri vardi artik yok. Aklima takilan su. Ben bunu saygili efendi sandim. Bir tartisma yasadik. Evlenmek konusu ile ilgili. Anlasirsak hemen evlilik olur mu dedi. Yani bu yaz olur mu diye sordu. Ben de bir sene birbirimizi tanimamiz gerektigini belirttim. Sonra morali bozuldu. Ben de moralininin bozulmasinin sacma oldugunu belirttim. Evlenmek icin evlilik istemiyorum dedim. Sen evlenmek icin evleniyorsun dedim. Sonradan bu sinirlendi. Bir sey konusuyoruz agzima s...... Dedi. Ben de sinirlendim. Sen bana nasil kufur edersin diye. Buna izin vermem dedim. Sen kim oluyorsunda bana kufur ediyorsun dedim. Hakedene edeceksin dedi. Ettirmeseydin dedi. Ben de edebli olsaydin karsindaki ne soylerse ne yaparsa yapsin bu sekilde davranamazsin dedim. Ben evlenme hayaline bir sey soyledim diye bana bunu soylemis. Bir onceki iliskimde kufur vardi izin vermistim. Bu iliskimde de kufre izin vermek istemedigim icin bitirdim. Dogru mu yaptim sizce? Bana bunu boyle sacma nedenden oturu soyleyen birini hayatimdan cikarmis olmam dogru bir hareket mi? Cikarmasaydim bana ilerde daha kotu kufurler eder mi? Yani bu erkek karaktersiz erkek mi?
ilişkide küfür hakaret varsa o ilişkiden bir şey olmaz.arkadasimdan örnek vereyim kız flört döneminde iken sürekli sözlü şiddet görüyordu ve susuyordu arkadaşım .evlendiler ve çocuk annesine bile göndermiiyor suan.hala şiddet görüyor ve baştan izin verdiğim için çok pişmanım dedi.ama seviyorsan bir şans ver en azından buna izin vermeyecegini gördü. Ikinci ye yaparsa noktayı koyarsinBir erkegin karakterli erkek olup olmamasini neye gore belirliyorsunuz?
Benim yeni gorusmeye basladigim biri vardi artik yok. Aklima takilan su. Ben bunu saygili efendi sandim. Bir tartisma yasadik. Evlenmek konusu ile ilgili. Anlasirsak hemen evlilik olur mu dedi. Yani bu yaz olur mu diye sordu. Ben de bir sene birbirimizi tanimamiz gerektigini belirttim. Sonra morali bozuldu. Ben de moralininin bozulmasinin sacma oldugunu belirttim. Evlenmek icin evlilik istemiyorum dedim. Sen evlenmek icin evleniyorsun dedim. Sonradan bu sinirlendi. Bir sey konusuyoruz agzima s...... Dedi. Ben de sinirlendim. Sen bana nasil kufur edersin diye. Buna izin vermem dedim. Sen kim oluyorsunda bana kufur ediyorsun dedim. Hakedene edeceksin dedi. Ettirmeseydin dedi. Ben de edebli olsaydin karsindaki ne soylerse ne yaparsa yapsin bu sekilde davranamazsin dedim. Ben evlenme hayaline bir sey soyledim diye bana bunu soylemis. Bir onceki iliskimde kufur vardi izin vermistim. Bu iliskimde de kufre izin vermek istemedigim icin bitirdim. Dogru mu yaptim sizce? Bana bunu boyle sacma nedenden oturu soyleyen birini hayatimdan cikarmis olmam dogru bir hareket mi? Cikarmasaydim bana ilerde daha kotu kufurler eder mi? Yani bu erkek karaktersiz erkek mi?
Cok yerinde bir karar vermissin brawo!!sakin geri donme bugun agzina s.....n yarin siddet uygular aman ha..Bir erkegin karakterli erkek olup olmamasini neye gore belirliyorsunuz?
Adam hakkettigini solemis kufretirmesydin demis, yani bu adam yarin dovse hakkettin kendini dovdurmeseydin der.Bir erkegin karakterli erkek olup olmamasini neye gore belirliyorsunuz?
"Yiğit adam harpte,dost dertte,olgun adam hiddette belli olur" derler.
Yani en doğrusunu yapmışsınız.
Ne demek küfrü hakketmek?
Yarın sizi dövse bu sefer de dayağı hakketmiş mi olacaktınız?
Terbiyesiz herif.
ilişkide küfür hakaret varsa o ilişkiden bir şey olmaz.arkadasimdan örnek vereyim kız flört döneminde iken sürekli sözlü şiddet görüyordu ve susuyordu arkadaşım .evlendiler ve çocuk annesine bile göndermiiyor suan.hala şiddet görüyor ve baştan izin verdiğim için çok pişmanım dedi.ama seviyorsan bir şans ver en azından buna izin vermeyecegini gördü. Ikinci ye yaparsa noktayı koyarsin
Ben kocamla yaklasik 7senedir beraberim.dort yildir evliyiz.mac falan izlerken agzindan kufur kacsa hemen bana bakar ozur dilerim askim daldim maca der yani tedirgin olur.buda benim hosuma gider.karakterli erkek herzaman saygili olur.bizimde deli gibi kavga ettigimiz zamanlar oldu bagirma cagirma sandalyeler tabaklar havada ucustu.ama o kavgalarda bile ne bir hakaret ne bir kufur duymadim.cokta mutluyum kocamla.kisaca simdi kufuru basan ilerde tekmeyi basar.
ilişkide küfür hakaret varsa o ilişkiden bir şey olmaz.arkadasimdan örnek vereyim kız flört döneminde iken sürekli sözlü şiddet görüyordu ve susuyordu arkadaşım .evlendiler ve çocuk annesine bile göndermiiyor suan.hala şiddet görüyor ve baştan izin verdiğim için çok pişmanım dedi.ama seviyorsan bir şans ver en azından buna izin vermeyecegini gördü. Ikinci ye yaparsa noktayı koyarsin
Adam hakkettigini solemis kufretirmesydin demis, yani bu adam yarin dovse hakkettin kendini dovdurmeseydin der.
Sonrasinda öldururur hakettinn kendini.
Ölďürtmesydinn der.
Lutfen uzak durun böyle adamlardan
Bıktık kadin cinayetlerinden. Şiddet hikayelerinden.
Kimse sana kuf-re-de-mez
Caninizin kiymetini bilin uzak durun
Karakteri olsa bir bayana küfür etmezdi, bu bu kadar net. İyi yapmışsın ayrılarak
Evveeeet simdideKufur etmemis argo konusmus oncelikle. Argo konusuyosa hep konusur, icin almayacaksa salla zaten. Cabuk evlenmeyi dusunmesi de evlenmek icin evlenmek degil seni cok begenmesini gosterir. Bi erkek zaten hemen evlilik mevzuuna girmiyosa kacacaksin
Senin muhatabin ust duzey statuye haiz metropol kadini, koyluye akil verir gibi konusmadan iki kere dusun sonra yaz birtanemmEvveeeet simdide
Kufretmemis argo konusmus
Sonrasinda.
Dovmemis ayagiyla şoyle hafifçe tepiklemiş
Yok morartmak istememıs sadece ders vermek istemiş
Sonrasinda oldurmek istememiş, o anda kendini kaybetmıs
İşte kadin şiddeti nasil olur gelişir, bunu ogrenecez.
Çekirdekten başliyacaz
Herzaman polyanacilik. Erkek bide öyle üstunede gidilmez.
Adamda zaten masumum diyor nasil olsa.
Hastanelik olmadan dayagi siddeten görmüyor
Ana avrat sovmeden soylediklerini küfürden saymiyor
Cenaze namazı kilinmadan kadini öldürebilecegini düsunmüyoruz
Boyle boyle kadin cinayetleri neden bu ulkede artiyor siddet almis basini gidiyor diyoruz.
Kufurde siddettir bunu ogrenelim, ogretelim,
Musade etmeyelim.
Evveeeet simdide
Kufretmemis argo konusmus
Sonrasinda.
Dovmemis ayagiyla şoyle hafifçe tepiklemiş
Yok morartmak istememıs sadece ders vermek istemiş
Sonrasinda oldurmek istememiş, o anda kendini kaybetmıs
İşte kadin şiddeti nasil olur gelişir, bunu ogrenecez.
Çekirdekten başliyacaz
Herzaman polyanacilik. Erkek bide öyle üstunede gidilmez.
Adamda zaten masumum diyor nasil olsa.
Hastanelik olmadan dayagi siddeten görmüyor
Ana avrat sovmeden soylediklerini küfürden saymiyor
Cenaze namazı kilinmadan kadini öldürebilecegini düsunmüyoruz
Boyle boyle kadin cinayetleri neden bu ulkede artiyor siddet almis basini gidiyor diyoruz.
Kufurde siddettir bunu ogrenelim, ogretelim,
Musade etmeyelim.
Köylü metropoln efendisidir. bunu söyleyen senin ATANSenin muhatabin ust duzey statuye haiz metropol kadini, koyluye akil verir gibi konusmadan iki kere dusun sonra yaz birtanemm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?