Karakterli erkek

Ben küfretmesinden çok bu konu hakkında yorumundan rahatsız olurum.İleride de sizi haketti(kendince) diye döverde, öldürürde.

İyi yapmışsın hatta kurtulduğuna sevin. Daha yeni tanışmışsınız konuşmasını bilmiyor terbiyesiz.

Dun aksam etti kufuru hala kendime gelemedim. Kufur sonrasi saygisizligi kufurden daha beterdi.

"Yiğit adam harpte,dost dertte,olgun adam hiddette belli olur" derler.
Yani en doğrusunu yapmışsınız.
Ne demek küfrü hakketmek?
Yarın sizi dövse bu sefer de dayağı hakketmiş mi olacaktınız?
Terbiyesiz herif.

Iyi yapmissin. Karaktersiz erkek boyle oluyor iste. Olur olmadik kufur basan. Bunun bir de siddetlenip el kol hareketiyle darp eden modeli mevcut. Ha hic kufur etmeyip, cok kibar olan, ben bagirsam da sesini ciksrmayan ben siir yazarim kuslar bocekler diye dolanan karaktersizleri de biliyoruz. Karaktersizlik sadece kufur degil ama senin adam da karaktersizmis. Istemedigi her fikirde kufur edecekse isin isti. Bosver kiz.

ilişkide küfür hakaret varsa o ilişkiden bir şey olmaz.arkadasimdan örnek vereyim kız flört döneminde iken sürekli sözlü şiddet görüyordu ve susuyordu arkadaşım .evlendiler ve çocuk annesine bile göndermiiyor suan.hala şiddet görüyor ve baştan izin verdiğim için çok pişmanım dedi.ama seviyorsan bir şans ver en azından buna izin vermeyecegini gördü. Ikinci ye yaparsa noktayı koyarsin

Cok yerinde bir karar vermissin brawo!!sakin geri donme bugun agzina s.....n yarin siddet uygular aman ha..

Ben kocamla yaklasik 7senedir beraberim.dort yildir evliyiz.mac falan izlerken agzindan kufur kacsa hemen bana bakar ozur dilerim askim daldim maca der yani tedirgin olur.buda benim hosuma gider.karakterli erkek herzaman saygili olur.bizimde deli gibi kavga ettigimiz zamanlar oldu bagirma cagirma sandalyeler tabaklar havada ucustu.ama o kavgalarda bile ne bir hakaret ne bir kufur duymadim.cokta mutluyum kocamla.kisaca simdi kufuru basan ilerde tekmeyi basar.

Adam hakkettigini solemis kufretirmesydin demis, yani bu adam yarin dovse hakkettin kendini dovdurmeseydin der.
Sonrasinda öldururur hakettinn kendini.
Ölďürtmesydinn der.
Lutfen uzak durun böyle adamlardan
Bıktık kadin cinayetlerinden. Şiddet hikayelerinden.
Kimse sana kuf-re-de-mez
Caninizin kiymetini bilin uzak durun

Karakteri olsa bir bayana küfür etmezdi, bu bu kadar net. İyi yapmışsın ayrılarak

Ben bana kufur ettirmem sen kim oluyorsunda bana kufur ediyorsun dedim.

O da - ben benim asil sen kimsin dedi :)

Deyip siritiyor. Gelde sinirlenme

Sevse kapimda yatsa yalvarsa geri donusu olamaz ezilsin ettigi kufrun altinda ben kendimi ezdirmem defolsun kime ediyorsa etsin kufurlerini. Alt tarafi ufak tartismayi kaldiramayinca kufre siginan insan gozumde degerini yitirir.

Ben de bundan istiyorum. Tartismada cirkinlesmeyen adabini koruyan. Sizinki karakterli ki kavgada da adabi ne ise ona yarasir davraniyor. Kiymetini bilin

Sinyallerini boyle vere vere siddete dogru gidiyor, ben hic siddet gormedim ama yasadigim tecrubelerime gore en ufak hakareti bile yok sayip buyuk hakaretlere maruz kaldim. O kucuk hakaret de dersini verseydim bana hakaret edemezdi.

Merhametli olmayinca kilif uydurma oluyor bu.

Kufur etmemis argo konusmus oncelikle. Argo konusuyosa hep konusur, icin almayacaksa salla zaten. Cabuk evlenmeyi dusunmesi de evlenmek icin evlenmek degil seni cok begenmesini gosterir. Bi erkek zaten hemen evlilik mevzuuna girmiyosa kacacaksin

Kufur etmemis argo konusmus oncelikle. Argo konusuyosa hep konusur, icin almayacaksa salla zaten. Cabuk evlenmeyi dusunmesi de evlenmek icin evlenmek degil seni cok begenmesini gosterir. Bi erkek zaten hemen evlilik mevzuuna girmiyosa kacacaksin
Evveeeet simdide
Kufretmemis argo konusmus
Sonrasinda.
Dovmemis ayagiyla şoyle hafifçe tepiklemiş
Yok morartmak istememıs sadece ders vermek istemiş
Sonrasinda oldurmek istememiş, o anda kendini kaybetmıs

İşte kadin şiddeti nasil olur gelişir, bunu ogrenecez.
Çekirdekten başliyacaz
Herzaman polyanacilik. Erkek bide öyle üstunede gidilmez.
Adamda zaten masumum diyor nasil olsa.
Hastanelik olmadan dayagi siddeten görmüyor
Ana avrat sovmeden soylediklerini küfürden saymiyor
Cenaze namazı kilinmadan kadini öldürebilecegini düsunmüyoruz
Boyle boyle kadin cinayetleri neden bu ulkede artiyor siddet almis basini gidiyor diyoruz.
Kufurde siddettir bunu ogrenelim, ogretelim,
Musade etmeyelim.

Senin muhatabin ust duzey statuye haiz metropol kadini, koyluye akil verir gibi konusmadan iki kere dusun sonra yaz birtanemm

Senin muhatabin ust duzey statuye haiz metropol kadini, koyluye akil verir gibi konusmadan iki kere dusun sonra yaz birtanemm
Köylü metropoln efendisidir. bunu söyleyen senin ATAN
Baskada yorumum yok sana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…