Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yasattijlarinin bedeli gibi dusun al o parayi gerci az bile ama kuruşunu bile bırakma avukat hakliÖnceki konumu bilenler biliyordur.Bir buçuk aylık evliyken kaynım tarafindan darp edilip evden atildim kaynanamin telefonunu beş DKK geç açtım diye hemde sebep bu :) Herneyse üstünden 2ay geçti şükürler olsun bende atlattım..Hep pişman olur mu diyodum bir aydır surekli bizim evin önünde görüyorlar en son kardeşim kovalamış kapının önünden oda ayrı içimi soğuttu bı bunu hazmedemiyodum hiç bişey olmamış gibi dev etmesini diğer yapdiklarinin bedelinide Rabbim sorsun o pisiriga.Herneyse bir hafta nafaka bağlandığını öğrendim 700 TL arkadaşım vardı yanımda avukat aradığında oda beddua ede ede vericekler bide o adı insanlarin parası bence alma onursuzluk gibi geliyo bana dedi..Bende Allah bilyo ya hiç elim varmiyo o paraya avukatın parasını vericem çünkü maddi olarak bitigim avukatı da zaten ne şartlarda tuttum bı ben bı Allah bilir..Kendimde ne kadar zor durumda olsamda tenezzül etmek içimden gelmiyo bı yandan bana bunları yaptılar desemde sonuçta o adı insanların parası diyorum al git bı ihtiyacı olana ver diyorum sonra kendime sen kendin acınacak haldesin diyorum :) kafayı yedim kısaca kendimi ikna edemiyorum ama ise de girebilirim artık hem biseyleri atlattım hem babamlar falanda evde mahvoldugumu görüyorlar.Avukatta en çok onların canını nafaka acıtır diyo bı an acısın canları diyorum sonra ben kimim ki Rabbim sorar hesabını diyorum..Napmam gerekiyo çok kararsızım lütfen bana yardımcı olun.Hakkinizi helal edin lütfen buraya kadar okudunuz..
Sonuna kadar hakkınız. Tabikide alın catir catir yeğin. Bidahada o arkadaşın sizin kafaniza girmesine izin vermeyin.Önceki konumu bilenler biliyordur.Bir buçuk aylık evliyken kaynım tarafindan darp edilip evden atildim kaynanamin telefonunu beş DKK geç açtım diye hemde sebep bu :) Herneyse üstünden 2ay geçti şükürler olsun bende atlattım..Hep pişman olur mu diyodum bir aydır surekli bizim evin önünde görüyorlar en son kardeşim kovalamış kapının önünden oda ayrı içimi soğuttu bı bunu hazmedemiyodum hiç bişey olmamış gibi dev etmesini diğer yapdiklarinin bedelinide Rabbim sorsun o pisiriga.Herneyse bir hafta nafaka bağlandığını öğrendim 700 TL arkadaşım vardı yanımda avukat aradığında oda beddua ede ede vericekler bide o adı insanlarin parası bence alma onursuzluk gibi geliyo bana dedi..Bende Allah bilyo ya hiç elim varmiyo o paraya avukatın parasını vericem çünkü maddi olarak bitigim avukatı da zaten ne şartlarda tuttum bı ben bı Allah bilir..Kendimde ne kadar zor durumda olsamda tenezzül etmek içimden gelmiyo bı yandan bana bunları yaptılar desemde sonuçta o adı insanların parası diyorum al git bı ihtiyacı olana ver diyorum sonra kendime sen kendin acınacak haldesin diyorum :) kafayı yedim kısaca kendimi ikna edemiyorum ama ise de girebilirim artık hem biseyleri atlattım hem babamlar falanda evde mahvoldugumu görüyorlar.Avukatta en çok onların canını nafaka acıtır diyo bı an acısın canları diyorum sonra ben kimim ki Rabbim sorar hesabını diyorum..Napmam gerekiyo çok kararsızım lütfen bana yardımcı olun.Hakkinizi helal edin lütfen buraya kadar okudunuz..
Bencede yani.Valla beni kayina dovdurecek adamın parasını yeni sevgilimle yerim, heryer de boy boy da paylaşırım. Nasılsa nikah olmayınca nafaka da kesilmiyor. Derdinden kanser olsun da gebersin i...
Ben mi cok yanlis anladim yoksa siz mi cok farkli bi bakis acisiyla baktiniz olaya acaba :))Oncelikle sunu soyleyim kisiseldir telefon. Baskasinin telefonunu kurcalamak mesela suc oldugu gibi telefonuna da bakilmaz ki ne hakla sana bunun icin seni dovduler? Ben elimi bile surmezdim calsin dursun. Esinin ailesi psikopatmis. Kurtulmussun.
Ikincisi nafaka senin kanuni hakkin. Baskalarinin ne dedigini umursama. O parayla avukatlik ucretini odersin, biriktirirsin gelecegine yatirim yaparsin. Sen sadaka almiyorsun, hakkini aliyorsun. Baskalarini bosver. Daha dayak attiklari icin tazminat da odemeleri lazim. Sen insansin seni rencide edici onur kirici seyler sana yapamazlar, buna haklari yok.
Hatta pahalı bir saat alıp biricik askima feda olsun. Bu saatin kıymeti inan senden kıymetli değil diye not yazar. Markasını göze sokarak resim çeker, wp durum dahil heryer de paylaşırım.Bencede yani.
Aynı böyle yapasım vardı malesef olmadıHatta pahalı bir saat alıp biricik askima feda olsun. Bu saatin kıymeti inan senden kıymetli değil diye not yazar. Markasını göze sokarak resim çeker, wp durum dahil heryer de paylaşırım.ama saati yeni matinete de vermemcunku erkekler haketmiyor
![]()
Al canim. Kesinlike alırdım.Önceki konumu bilenler biliyordur.Bir buçuk aylık evliyken kaynım tarafindan darp edilip evden atildim kaynanamin telefonunu beş DKK geç açtım diye hemde sebep bu :) Herneyse üstünden 2ay geçti şükürler olsun bende atlattım..Hep pişman olur mu diyodum bir aydır surekli bizim evin önünde görüyorlar en son kardeşim kovalamış kapının önünden oda ayrı içimi soğuttu bı bunu hazmedemiyodum hiç bişey olmamış gibi dev etmesini diğer yapdiklarinin bedelinide Rabbim sorsun o pisiriga.Herneyse bir hafta nafaka bağlandığını öğrendim 700 TL arkadaşım vardı yanımda avukat aradığında oda beddua ede ede vericekler bide o adı insanlarin parası bence alma onursuzluk gibi geliyo bana dedi..Bende Allah bilyo ya hiç elim varmiyo o paraya avukatın parasını vericem çünkü maddi olarak bitigim avukatı da zaten ne şartlarda tuttum bı ben bı Allah bilir..Kendimde ne kadar zor durumda olsamda tenezzül etmek içimden gelmiyo bı yandan bana bunları yaptılar desemde sonuçta o adı insanların parası diyorum al git bı ihtiyacı olana ver diyorum sonra kendime sen kendin acınacak haldesin diyorum :) kafayı yedim kısaca kendimi ikna edemiyorum ama ise de girebilirim artık hem biseyleri atlattım hem babamlar falanda evde mahvoldugumu görüyorlar.Avukatta en çok onların canını nafaka acıtır diyo bı an acısın canları diyorum sonra ben kimim ki Rabbim sorar hesabını diyorum..Napmam gerekiyo çok kararsızım lütfen bana yardımcı olun.Hakkinizi helal edin lütfen buraya kadar okudunuz..
Önceki konumu bilenler biliyordur.Bir buçuk aylık evliyken kaynım tarafindan darp edilip evden atildim kaynanamin telefonunu beş DKK geç açtım diye hemde sebep bu :) Herneyse üstünden 2ay geçti şükürler olsun bende atlattım..Hep pişman olur mu diyodum bir aydır surekli bizim evin önünde görüyorlar en son kardeşim kovalamış kapının önünden oda ayrı içimi soğuttu bı bunu hazmedemiyodum hiç bişey olmamış gibi dev etmesini diğer yapdiklarinin bedelinide Rabbim sorsun o pisiriga.Herneyse bir hafta nafaka bağlandığını öğrendim 700 TL arkadaşım vardı yanımda avukat aradığında oda beddua ede ede vericekler bide o adı insanlarin parası bence alma onursuzluk gibi geliyo bana dedi..Bende Allah bilyo ya hiç elim varmiyo o paraya avukatın parasını vericem çünkü maddi olarak bitigim avukatı da zaten ne şartlarda tuttum bı ben bı Allah bilir..Kendimde ne kadar zor durumda olsamda tenezzül etmek içimden gelmiyo bı yandan bana bunları yaptılar desemde sonuçta o adı insanların parası diyorum al git bı ihtiyacı olana ver diyorum sonra kendime sen kendin acınacak haldesin diyorum :) kafayı yedim kısaca kendimi ikna edemiyorum ama ise de girebilirim artık hem biseyleri atlattım hem babamlar falanda evde mahvoldugumu görüyorlar.Avukatta en çok onların canını nafaka acıtır diyo bı an acısın canları diyorum sonra ben kimim ki Rabbim sorar hesabını diyorum..Napmam gerekiyo çok kararsızım lütfen bana yardımcı olun.Hakkinizi helal edin lütfen buraya kadar okudunuz..
dediğim gibi böyle gururlar yapmak çok saçma,o para senin hakkın.Söke söke al ohh ye pisliğin parasını.Ne bedduası edecekler yaptıkları onca şeyden sonra.Al parayı avukatın parasını ver üstünü de kendin ye ohhh.
Önceki konumu bilenler biliyordur.Bir buçuk aylık evliyken kaynım tarafindan darp edilip evden atildim kaynanamin telefonunu beş DKK geç açtım diye hemde sebep bu :) Herneyse üstünden 2ay geçti şükürler olsun bende atlattım..Hep pişman olur mu diyodum bir aydır surekli bizim evin önünde görüyorlar en son kardeşim kovalamış kapının önünden oda ayrı içimi soğuttu bı bunu hazmedemiyodum hiç bişey olmamış gibi dev etmesini diğer yapdiklarinin bedelinide Rabbim sorsun o pisiriga.Herneyse bir hafta nafaka bağlandığını öğrendim 700 TL arkadaşım vardı yanımda avukat aradığında oda beddua ede ede vericekler bide o adı insanlarin parası bence alma onursuzluk gibi geliyo bana dedi..Bende Allah bilyo ya hiç elim varmiyo o paraya avukatın parasını vericem çünkü maddi olarak bitigim avukatı da zaten ne şartlarda tuttum bı ben bı Allah bilir..Kendimde ne kadar zor durumda olsamda tenezzül etmek içimden gelmiyo bı yandan bana bunları yaptılar desemde sonuçta o adı insanların parası diyorum al git bı ihtiyacı olana ver diyorum sonra kendime sen kendin acınacak haldesin diyorum :) kafayı yedim kısaca kendimi ikna edemiyorum ama ise de girebilirim artık hem biseyleri atlattım hem babamlar falanda evde mahvoldugumu görüyorlar.Avukatta en çok onların canını nafaka acıtır diyo bı an acısın canları diyorum sonra ben kimim ki Rabbim sorar hesabını diyorum..Napmam gerekiyo çok kararsızım lütfen bana yardımcı olun.Hakkinizi helal edin lütfen buraya kadar okudunuz..
mehri kanitlayamiyoruzki işte yazılı değildi onun vebali daha büyükmüş onlar düşünsünlerSadece nafaka degil belli ki dindar bir insansin mehrini aldin mi? Nafakani da mehrini de alip catir catir yemelisin.
Dava açtım zaten psikolojik şiddet aşağılama annesi nasi kucumserdi beni özgüvenimi bitirdiler ezik gibi hissettirdiler bana.Kaba bir tabir olacak ama donuna kadar almak lazım. Onursuzluk ne demek...sizin hayatını mafetsin ama hicbirsey olmamis gbi yoluna devam etsin öyle mi...herşeyin bir bedeli var bu hayatta. Nafakayı geçin her kadin yasadiklari için tazminat davası bile açmalı.bu yaşananlar şiddet psikolojik şiddet ve aldatma içeriyorsa tabi