• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

karaktersiz miyim sizce bu yaptğım karaktersizlik mi?

hata_03

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Ocak 2012
60
0
0
Kütahya
çok basit bi nedenden eşimle tartıstım basitti ama sürekli bi yaptığı hata yüzünden.sonra birbirimize ağır hakaretler ettık sen şöylesin böylesın dıye en kötüsü o ..... kızı dıye babama hakaret etti.kavgamız 2gün devam etti.eşimle aynı evde yabancı gıbıydık sonra ben gıttım konusmak ıcın sonra yıne tartıstık ve cok sinirlenınce bana tekme attı.sonra ağladı sesini duydum daha sonra gece ben yatmayınca geldi barıstık ben de kac saat oldu neden özür dielemdin dedim özürdileyecek sey mi bıraktın dedi.kızlar ben bıseyı kafama cok takarım eşim normalde ıı bı es ama bazen benı umursamadıgını düşünürüm biraz da ben abartırım hatta fazlasıylla.biraz karısık oldu işin özü eşimle barıstık ama babama ettıgı hakaretı sındıremıyorum ve hep aklıma gelıyor kendımı aşağılık karaktersiz hıssedıyorum.ama böyle bısey için boşanırsam da hem ailem üzülecek hem ben üzülecegum cunku sevıyorum esımi.ona bi daha bu tarz kelımeler kullanmamasını söylüyorum ama yemın edıyo ben senın babana hakaret etmedım dıyo sanırım sınırden hatırlamıyo ne dedıgını.yoksa bos yere yemın etmez.ve vurdugu yer hala ağrıyor ona da dıyorum o da cok üzülüyorum özürdilerim dıyor bi yandan vurdugu yer acırken bı yandan da ona sarılıp öpmek kanımıa dokunuyor szice bu yaptığım karaktersizlik mi yoksa unutmalımıyım (bu arada hep küçük sorunları buyuk yapan benım, ben de calısıyorum ama eşim hedıye de alır cıcek de alır namazlı abdestlı bı ınsandır.benim biraz psikolojim bozuk ailemden uzaktayım baska sorunlar da var hep eşime sarıyorum ve onu sinir küpüne ceviriyorum sonra da bana böyle kötü davranınca zoruma gidiyor tek sorum sizce karaktersizlik mi bu yaptıgım.bosanmalı mıyım veya bu kadar cabuk affetmemeli miydim ya da herseyı sıneye mı cekmelıyım

çok basit bi nedenden eşimle tartıstım basitti ama sürekli bi yaptığı hata yüzünden.sonra birbirimize ağır hakaretler ettık sen şöylesin böylesın dıye en kötüsü o ..... kızı dıye babama hakaret etti.kavgamız 2gün devam etti.eşimle aynı evde yabancı gıbıydık sonra ben gıttım konusmak ıcın sonra yıne tartıstık ve cok sinirlenınce bana tekme attı.sonra ağladı sesini duydum daha sonra gece ben yatmayınca geldi barıstık ben de kac saat oldu neden özür dielemdin dedim özürdileyecek sey mi bıraktın dedi.kızlar ben bıseyı kafama cok takarım eşim normalde ıı bı es ama bazen benı umursamadıgını düşünürüm biraz da ben abartırım hatta fazlasıylla.biraz karısık oldu işin özü eşimle barıstık ama babama ettıgı hakaretı sındıremıyorum ve hep aklıma gelıyor kendımı aşağılık karaktersiz hıssedıyorum.ama böyle bısey için boşanırsam da hem ailem üzülecek hem ben üzülecegum cunku sevıyorum esımi.ona bi daha bu tarz kelımeler kullanmamasını söylüyorum ama yemın edıyo ben senın babana hakaret etmedım dıyo sanırım sınırden hatırlamıyo ne dedıgını.yoksa bos yere yemın etmez.ve vurdugu yer hala ağrıyor ona da dıyorum o da cok üzülüyorum özürdilerim dıyor bi yandan vurdugu yer acırken bı yandan da ona sarılıp öpmek kanımıa dokunuyor szice bu yaptığım karaktersizlik mi yoksa unutmalımıyım (bu arada hep küçük sorunları buyuk yapan benım, ben de calısıyorum ama eşim hedıye de alır cıcek de alır namazlı abdestlı bı ınsandır.benim biraz psikolojim bozuk ailemden uzaktayım baska sorunlar da var hep eşime sarıyorum ve onu sinir küpüne ceviriyorum sonra da bana böyle kötü davranınca zoruma gidiyor tek sorum sizce karaktersizlik mi bu yaptıgım.bosanmalı mıyım veya bu kadar cabuk affetmemeli miydim ya da herseyı sıneye mı cekmelıyım

ilk defa mı böyle bir tartışma oldu?
daha önce de hakaret ve şiddet var mıydı?

sorduğunuz için cevaplıyorum
ben olsam boşanırdım evet
ancak boşanma diyecek arkadaşlar da vardır elbet

ne yapardım bilmiyorum ama, hemen barışmazdım ben...hem hakaret hem şiddet...

evlilik tarzınız böyleyse boşanmayın.memnunsanız seviyorsanız...

hata-03, Başka bir konu için olsaydı bu şekilde yorum yapmazdım ama bu durum farklı gibi geldi bana.
Çünkü ortada şiddet ve hakaret var ama dediğim gibi bu durum farklı geldi bana.

Siz sorunun özüne inmişsiniz aslında..Fazlasıyla eşinizi huzursuz edip sinirlendirdiğinizi söylüyorsunuz.

Öncelikle bunu çözmeniz gerekiyor.

Çünkü en sakin yapıya sahip bir insan bile artık bir müddet sonra karşısındakinin bu tavırları yüzünden canavarlaşabiliyor.

..

Lütfen imkanınız varsa bir aile terapistine gidin, o gerekirse sizi ayrıca sevk eder pikolojik terapi için.

Bugunden sonra kendiniz için çabalayın.. Uzman desteği alana kadar geçecek sürede, sakin olmaya, eşinize huzur vermeye dolayısyla kendinize mutluluk zemini hazırlamak için çabalayınız.

Bu sizin elinizde biliyorsunuz, düzeltebilirsiniz, hayat böyle geçmez ki
..Eşim çok iyi bir insan diyorsunuz; belliki sorunlarınız ufak tefek konulardan açılıyor ve sizin öfkenizle daha da büyüyor.

Bu arada bu konu için eşinize olan kırgınlığınızı belli edin, kolay affetmeyin.

Onunla muhabbet edin, küsmeyin, sevecen ve şefkatli olun ama kırgın olduğunuzu bir şekilde belli edin kavga çıkarmadan derim ben.

Çünkü çabuk unutmanız tekrarını getirebilir.

Son düzenleme:
babanıza değil, annenize küfretmiş sanırım
şiddet de var..
8 aylıkken bunları yapacak kadar saygısızlaşan adam, ileride neler yapar hafizanallah düşünmek ürtücü
Allah yardımcınız olsun

boşanma tabiki,ama hani öyle çabucak barışma,sana vurduğu için küfür ettiği için çok pişman olmasını sağla.sonra tekrar etmez.
ama çabucak barışınca,demekkki önemli değilmiş diye düşünüyor erkekler

yaklaşık bir ay önce de benzer bir konu açmışsınız
aynı kavgadan mı bahsettiniz yoksa 1 ay önce yaptığınız kavgadan ayrı bir kavga daha mı var?

sanırım eşinle başka problemleriniz de var.
kıskançlık, eşinizin duygusuzluğu ve sorumsuzluğu vs gibi...

bir de bir şey sormak istiyorum
şiddet ve hakaretten boşanılmaz ise sizin kriterlerinize göre
neden boşanılır?

sadece aldatmadan mı?

anne babaya küfreden, kendisinden fiziksel olarak güçsüz birine şiddet uygulayan bir adam normal değildir..

ama sizin ruh sağlığınız da bana çok sağlıklı gelmedi

eşinizle el ele verip bir psikiyatra gitmek iyi gelebilir..

Meraba 6 aylık evliyim.eşim işinde gücünde bi öğretmen ama ben ona güvenemıyorum hıcbıseyını gormedım.yanı benim sorunum kıskanclık.eşimi cok kıskanıyorum cok.ve kendimi kötü hıssetmememın nedeni.kafamda senaryolar üretıyorum ve sonra bu yüzden esımle kavga edıyorum hatta bosanmaya kadar götürüyorum.mesela eşime faceden baska bı kadın adı ıle mesaj attım.okulundakı bı bayan arkadasıymıs gıbı ve bu kız sana nasıl bu sekılde mesaj atar dıye kavga ettım.demek kı sen kadınlarla cok samımısın dıye kac gun kustum adamın hıc sucu yokken neler yaptım.aslında asıl nıyetım tepkısını olcmekti yanı gercekten o mesaja sasıracakmıydı yoksa normal mı karsılayacaktı.eğer normal karsılasaydı demekkı bayanlarla cok samımı diye dusunecektım.gercı o da sasırdı.çünkü mesajda samimi kelimeler kullandım.ben hıc bı kadınla böyle samımı değilim dedi.sonra eşimin beni kıskanıp kıskanmadığını anlamak ıcın bı erkek ısmıyle face actm ve kendı kendıme maail attım esımın de bunu görmesını sağladım.ve benı kıskanıp kıskanmadığını öğrenmek ıstedım.ve eşimin bu mesajı görmesını sağladım.sizce benım sorunum ne ne yapmam lazım.çok mu vahim durumdayım.

Anneye babaya küfretmek ne demek ya :53: eşin bu kadar saygısızlaştı ve siz onu affettiniz kusura bakmayın ama siz de hiç gurur, karakter yokmuş...

Son düzenleme:
evet şiddet 2 defa daha oldu hakaret de var.ya suan eşimden bosansam pişman olurum belki bazılarınız kızacak ama eşimi çol çıldırttım cok hassas oldugu noktalarda sinir ettim.bi hatası yüzünden defalarca özürdiledi ben de hala naz yaptım aradı neden aradın dedım o da artı patladı tabı hakettim demıyorum.bilmiyorum eşim de cok pişman oldu bılıyorum .ben affetmek ıstıyorum ama en azından kuru bi özür değil de farklı bı sekılde pişman oldugunu bellı etmesını ısterdm

evet şiddet 2 defa daha oldu hakaret de var.ya suan eşimden bosansam pişman olurum belki bazılarınız kızacak ama eşimi çol çıldırttım cok hassas oldugu noktalarda sinir ettim.bi hatası yüzünden defalarca özürdiledi ben de hala naz yaptım aradı neden aradın dedım o da artı patladı tabı hakettim demıyorum.bilmiyorum eşim de cok pişman oldu bılıyorum .ben affetmek ıstıyorum ama en azından kuru bi özür değil de farklı bı sekılde pişman oldugunu bellı etmesını ısterdm

nasılsa suçluyu bulmuşsunuz siz
tüm suçu kendinize yüklemişsiniz ki böylece eşinizi affedebilesiniz

peki sizce nasıl bir af dileme yeterli idi?
pahalıbir hediye?
belki bir tatil??

nedir yani?

Yani kusura bakmayın ama siz de ortalık kızıştırıyorsunuz. Adam özür dilese niye yalvarmadı diyeceksiniz, yalvarsa niye ulumadın diyeceksiniz :S

Siz karşılıklı tırmalayın fln birbirinizi, o size hakaret etsin siz ona o şekilde mutlu mutlu yaşayın

Hayat sizin, siz kendinize göre en doğusunun ne olduğunu biliyorsunuz.

Madem boşanmamaktan yana kararınız bunu eşinizle mutlaka derinlemesine konuşun..

Affetmediğinizi, bunun için çok zaman gerektiğini, ailenizi karıştırmasının hadsizlik olduğunu söyleyin.

Düşünsün bakalım siz aynısını yapsaydınız ne yapardı ?

Mutlaka ama mutlaka bir aile terapistine gitme şartınız olsun eşinizle barışmak için eğer imkanınız varsa.

Şiddet, hakaret daha ne olacaktı?

Kendinizi olanlardan dolayı o kadar cok suçlamasınız ki esınız mükemmel biri mi sizce?

Saygının sıfıra düştüğü bir evlilik daha...

Yani kusura bakmayın ama siz de ortalık kızıştırıyorsunuz. Adam özür dilese niye yalvarmadı diyeceksiniz, yalvarsa niye ulumadın diyeceksiniz :S

Siz karşılıklı tırmalayın fln birbirinizi, o size hakaret etsin siz ona o şekilde mutlu mutlu yaşayın[/Q

ne bu simdi ya insan gibi bişey soruyoruz h.... gibi cevaplar gelıyor. sana mı soracağım nasıl yasayacagımı ben ne demısım bı baka bakalım.ne yaptıgınızı sanıyosunuz

ne bu simdi ya insan gibi bişey soruyoruz h.... gibi cevaplar gelıyor. sana mı soracağım nasıl yasayacagımı ben ne demısım bı baka bakalım.ne yaptıgınızı sanıyosunuz

"Hayvan" gibi derken?

Ağzınızı toplayın, yoksa ben toplarım!

Son düzenleme:
bak kardeşim hadsizlik olarak alma ama benim kanaatim eşin pişman olmuş ağlamış sende hatalarını zaten biliyorsun bende yaptım zamanında aynı hataları boğdum bunalttım karşılıklı hatalar yapılmış.bu konuyu uzatıp ikinizede eziyet çektireceğine birkaç gün normal yaşantınıza devam edin sakinleşince unutulur gibi oluncada durumun sizi ne kadar incittiğini bir daha tartışma olsa bile kişisel hakaretler etmemeniz gerektiğini anlatın.onu ne kadar çok sevdiğinizi de söylemekten çekinmeyin bu bir ezilme değildir eşimizi sevmek bunu söylemek çok insancıl bir durum.eminim herşey yoluna girecek.üzülme olurmu.öfke gelir göz kararır öfke gider yüz kızarır demiş atalarımız.yüzün gülsün neşeli ol sürekli uzatma problemleri erkekler çabucak sıkılıyor işte ne yapacaksın kardeşim

Back
X