• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

karaktersiz miyim sizce bu yaptğım karaktersizlik mi?

Sizin actiniz diger konularda bu konuya benziyor
Hatta acacaginiz konularda
Sizce siz karar verin gurur haysiyet deger yargisi ne demek
Siz bu evlilige nasil Bir Sol vereceksiniz bilemem ama bundanda bosanilirmi diye kiliflayin esinizin saygisizligini
Simdi Sizin yaninizda ailenize Hakaret eder yarin direk yuzlerine
Ama eminim siz Onada Bir kulif bulursunuzJ

"Hayvan" gibi derken?

Ağzınızı toplayın, yoksa ben toplarım!

özellikle senin konularına baktım siz de eşinizle birbirnizi tırmalamışsınız ama sonunda bırsmıssınız en azından biz tırmalamadık .ben yorum yapın diyorum hakaret edın demıyorum.ayrıca da ben hayvan demedim gözün görmüyor sanırım h.... yazdım ne anlarsan artık.

ne bu simdi ya insan gibi bişey soruyoruz h.... gibi cevaplar gelıyor. sana mı soracağım nasıl yasayacagımı ben ne demısım bı baka bakalım.ne yaptıgınızı sanıyosunuz

özellikle senin konularına baktım siz de eşinizle birbirnizi tırmalamışsınız ama sonunda bırsmıssınız en azından biz tırmalamadık .ben yorum yapın diyorum hakaret edın demıyorum.ayrıca da ben hayvan demedim gözün görmüyor sanırım h.... yazdım ne anlarsan artık.

eğer bizlere sormayacaksanız
neden konu açıyorsunuz?
milleti gaza getirip sonra hoşunuza gitmeyen yorumlar aracılığı ile üyelere hakaret etmek için mi?

yazıklar olsun harcanan zamana o halde ne diyeyim

bu mudur yani?
hem kendinizi suçlamışsınız, hem eşinizi affetmişsiniz, sonra kendini affettirme tarzından memnun kalmamışsınız
daha neler yaptırabilirdim demişsiniz

şaka gibi ya
gerçekten şaka gibi

siz şaka yaparken iyi
üyeler şaka ironi yapınca hakaret

bravo

Son düzenleme:
bak kardeşim hadsizlik olarak alma ama benim kanaatim eşin pişman olmuş ağlamış sende hatalarını zaten biliyorsun bende yaptım zamanında aynı hataları boğdum bunalttım karşılıklı hatalar yapılmış.bu konuyu uzatıp ikinizede eziyet çektireceğine birkaç gün normal yaşantınıza devam edin sakinleşince unutulur gibi oluncada durumun sizi ne kadar incittiğini bir daha tartışma olsa bile kişisel hakaretler etmemeniz gerektiğini anlatın.onu ne kadar çok sevdiğinizi de söylemekten çekinmeyin bu bir ezilme değildir eşimizi sevmek bunu söylemek çok insancıl bir durum.eminim herşey yoluna girecek.üzülme olurmu.öfke gelir göz kararır öfke gider yüz kızarır demiş atalarımız.yüzün gülsün neşeli ol sürekli uzatma problemleri erkekler çabucak sıkılıyor işte ne yapacaksın kardeşim

tesekkur ederim size ve sizin gibi düzgün yorum yapanlara hatalı oldugumu söyleyenlere de tesekkur edıyorum.ama nedne bazı insanlar hakaret eder gibi konusuyor bura konu acan insan zaten üzgün daha da üzmek neden

eğer bizlere sormayacaksanız
neden konu açıyorsunuz?
milleti gaza getirip sonra hoşunuza gitmeyen yorumlar aracılığı ile üyelere hakaret etmek için mi?

yazıklar olsun harcanan zamana o halde ne diyeyim

bu mudur yani?
hem kendinizi suçlamışsınız, hem eşinizi affetmişsiniz, sonra kendini affettirme tarzından memnun kalmamışsınız
daha neler yaptırabilirdim demişsiniz

şaka gibi ya
gerçekten şaka gibi

siz şaka yaparken iyi
üyeler şaka ironi yapınca hakaret

bravo

farkındaysanız o sahıs bana hakaret etmıs. ben olumsuz bı suru yorum yapıldı ama hıcbırıne bısey demedım.tırmalayın yazmıs buna da müsaade etmem.bu da şaka felan değil ayrıca

Başınıza gelenler hem fiziksel hem de sözel şiddettir.Şartlar ne olursa olsun,kim üzülürse üzülsün affedilebilecek,sineye çekilebilecek şeyler değil yaşadıklarınız.Fikrimce aklınızı başınıza alıp, mantıklı düşünün.Bugün bu çirkinlikleri yapan insan yarın neler yapmaz? Şiddetin hiç bir türüne lütfen boyun eğmeyin.....

bu hakaret değil tabi

en azından geçmişteki konusunu sildirmeyecek kadar yürekli,
hala o konuyu hatırlayıp onun üstünden evlilğini güven temeline oturtacak kadar saygılı

h... de hayatım demek değil mi

yok yahu vallahi hata bizde
saf salak bizleriz
ben sadece bunu söylüyorum...

evet şiddet 2 defa daha oldu hakaret de var.ya suan eşimden bosansam pişman olurum belki bazılarınız kızacak ama eşimi çol çıldırttım cok hassas oldugu noktalarda sinir ettim.bi hatası yüzünden defalarca özürdiledi ben de hala naz yaptım aradı neden aradın dedım o da artı patladı tabı hakettim demıyorum.bilmiyorum eşim de cok pişman oldu bılıyorum .ben affetmek ıstıyorum ama en azından kuru bi özür değil de farklı bı sekılde pişman oldugunu bellı etmesını ısterdm

KUSURA BAKMAYIN AMA SİZİN EŞİNİZİN DEĞİŞME İHTİMALİ YOK BENCE.DAHA KÖTÜ OLABİLİR BELKİ AMA DAHA İYİ ASLA.NEDEN DEĞİŞSİN Kİ ADAM.SİZE 3 KERE ŞİDDET UYGULAMIŞ,DEFALARCA HAKARET ETMİŞ VE SİZ HALA HATAYI KENDİNİZDE ARAYIP HAKETTİM DİYORSUNUZ.YAPACAK YORUM BULAMIYORUM ÇÜNKÜ BENCE SİZ HALİNİZDEN MEMNUNSUNUZ.:kkk:SİZE TEK TAVSİYEM EN AZINDAN ÇOCUK YAPMAYIN.BU KARAKTERDEKİ ERKEKLER ÇOCUK OLDUKTAN SONRA DAHA DA ŞIMARIRLAR.:kkk:

bu hakaret değil tabi

en azından geçmişteki konusunu sildirmeyecek kadar yürekli,
hala o konuyu hatırlayıp onun üstünden evlilğini güven temeline oturtacak kadar saygılı

h... de hayatım demek değil mi

yok yahu vallahi hata bizde
saf salak bizleriz
ben sadece bunu söylüyorum...

gecmistekı konusunu istese de sıldıremez zaten.sadece yargılamadan önce kendı yerıne koymasını ıstedım

tesekkur ederim size ve sizin gibi düzgün yorum yapanlara hatalı oldugumu söyleyenlere de tesekkur edıyorum.ama nedne bazı insanlar hakaret eder gibi konusuyor bura konu acan insan zaten üzgün daha da üzmek neden

gerginliğe gerek yok bence.gereksiz bir yanlış anlaşılma oldu sanırım kimse kimseyi kırmasın burada herkes birbirine destek oluyor öfkemizi kontrol edelim.sonuçta birbirimize ihtiyacımız var.umarım herşey yoluna girer arkadaşım

ne bu simdi ya insan gibi bişey soruyoruz h.... gibi cevaplar gelıyor. sana mı soracağım nasıl yasayacagımı ben ne demısım bı baka bakalım.ne yaptıgınızı sanıyosunuz

çok basit bi nedenden eşimle tartıstım basitti ama sürekli bi yaptığı hata yüzünden.sonra birbirimize ağır hakaretler ettık sen şöylesin böylesın dıye en kötüsü o ..... kızı dıye babama hakaret etti.kavgamız 2gün devam etti.eşimle aynı evde yabancı gıbıydık sonra ben gıttım konusmak ıcın sonra yıne tartıstık ve cok sinirlenınce bana tekme attı.sonra ağladı sesini duydum daha sonra gece ben yatmayınca geldi barıstık ben de kac saat oldu neden özür dielemdin dedim özürdileyecek sey mi bıraktın dedi.kızlar ben bıseyı kafama cok takarım eşim normalde ıı bı es ama bazen benı umursamadıgını düşünürüm biraz da ben abartırım hatta fazlasıylla.biraz karısık oldu işin özü eşimle barıstık ama babama ettıgı hakaretı sındıremıyorum ve hep aklıma gelıyor kendımı aşağılık karaktersiz hıssedıyorum.ama böyle bısey için boşanırsam da hem ailem üzülecek hem ben üzülecegum cunku sevıyorum esımi.ona bi daha bu tarz kelımeler kullanmamasını söylüyorum ama yemın edıyo ben senın babana hakaret etmedım dıyo sanırım sınırden hatırlamıyo ne dedıgını.yoksa bos yere yemın etmez.ve vurdugu yer hala ağrıyor ona da dıyorum o da cok üzülüyorum özürdilerim dıyor bi yandan vurdugu yer acırken bı yandan da ona sarılıp öpmek kanımıa dokunuyor szice bu yaptığım karaktersizlik mi yoksa unutmalımıyım (bu arada hep küçük sorunları buyuk yapan benım, ben de calısıyorum ama eşim hedıye de alır cıcek de alır namazlı abdestlı bı ınsandır.benim biraz psikolojim bozuk ailemden uzaktayım baska sorunlar da var hep eşime sarıyorum ve onu sinir küpüne ceviriyorum sonra da bana böyle kötü davranınca zoruma gidiyor tek sorum sizce karaktersizlik mi bu yaptıgım.bosanmalı mıyım veya bu kadar cabuk affetmemeli miydim ya da herseyı sıneye mı cekmelıyım

Eşinin sana (tekme atmak, şiddet gibi) gösterdiği ve yaşattığı h....lığa hırsını alamamış, gelip burda azıcık hoşuna gitmeyen bir yorumu bile h....ca karşılamışsın. Seni anlıyorum. Sahiden eşin seni insan yerine koymamış ki ailene de küfretmeyi, şiddet de uygulamayı normal görmüş. Bu evlilikten hayır gelmez...

Son düzenleme:
benm aleme küfredecek, bi de tekme atacak öyle mi?

boşanırdım ben... ayrıca mıy mıy ağlayan insanlardan nefret ederim hele de bu erkekse

tabi tercih meselesi...

hakaretler küfürler bi yana ben tekme atmasında takıldım kaldım:25:

takılma arkadaşım boşver takılma
körler sağırlar birbirini ağırlamış işte

konu sahibi de eşi de karşılıklı stres atarak hayatlarını idame ettiriyorlar.

hatta konu sahibi burada bile sinirlendiği anda hakaret edebiliyor
yani gerçekten bu olay artık kanıksanmış

olan bize ve sinirlerimize oldu

vay beeeee psikologlar uzmanlar doldurmus burayı.bu KK neymıs de haberımız yok aralarında hakimler mi ararsın psikologlar mı.ben sadece fikir sordum tamam mı yok birbirinizi tırmalayın.yok sen zaten alısmıssın bilmem ne ben zaten durumumun ne oldugunu bılıyorum.size bişey sordum.ama herkez mahkemeyı kurmus ben de sanık olmusum

Eşinin sana (tekme atmak, şiddet gibi) gösterdiği ve yaşattığı h....lığa hırsını alamamış, gelip burda azıcık hoşuna gitmeyen bir yorumu bile h....ca karşılamışsın. Seni anlıyorum. Sahiden eşin seni insan yerine koymamış ki ailene de küfretmeyi, şiddet de uygulamayı normal görmüş. Bu evlilikten hayır gelmez...

ben hıc h.... olmadığım hic h...ca nasıl karsılanır bılmıyorum.sahi anlatsana sen bilirsin h.....ca nasıl karsılanıyor.sen bahsettiğine göre yaptın demekki

vay beeeee psikologlar uzmanlar doldurmus burayı.bu KK neymıs de haberımız yok aralarında hakimler mi ararsın psikologlar mı.ben sadece fikir sordum tamam mı yok birbirinizi tırmalayın.yok sen zaten alısmıssın bilmem ne ben zaten durumumun ne oldugunu bılıyorum.size bişey sordum.ama herkez mahkemeyı kurmus ben de sanık olmusum

töbe Yarabbim, töbe estağfirullah..

durumunun ne olduğunu biliyor isen konu niye açıyorsun arkadaşım?
o zaman konuyu açarken yazıvereydin

benimle aynı fikirde olmayanlar yorum yapmasın diye

farkındaysan,
karaktersizmiyim? diye sormuşsun konu başlığında

sana karaktersizsin demiş olsa idik demek ki kazara
vay efendim bana nasıl karaktersiz dersiniz dicekmişsin

diyorum ya sizde değil sorun
saf da salak da biziz.

ne diye yorum yapar, yardım etmeye çalışır, bakış açısı sunmaya çabalarsın ki
herkes memnun dert bizi gerdi:47:

seni eski bi üyeye benzetiyorum ama.. emin değilim :44:

bilmem olabilir....ya arkadaslar biz burda dertleşmek için konu acıyoruz sağlıklı düşünemdiğimiz için acıp sizlere soruyoruz sağlıklı düşünebilsem zaten acmam .belkı yasım kucuk belkı tecrübesizim belkı belkı ama herkes bılıp bılmeden konusunca cok sınırım bozuluyor.olumsuz yorum yapın tabı ama tek sartım hakaret etmeyın eşimin yaptıgını suan siz burda yıne yapıyosunuz.

Back
X