çok basit bi nedenden eşimle tartıstım basitti ama sürekli bi yaptığı hata yüzünden.sonra birbirimize ağır hakaretler ettık sen şöylesin böylesın dıye en kötüsü o ..... kızı dıye babama hakaret etti.kavgamız 2gün devam etti.eşimle aynı evde yabancı gıbıydık sonra ben gıttım konusmak ıcın sonra yıne tartıstık ve cok sinirlenınce bana tekme attı.sonra ağladı sesini duydum daha sonra gece ben yatmayınca geldi barıstık ben de kac saat oldu neden özür dielemdin dedim özürdileyecek sey mi bıraktın dedi.kızlar ben bıseyı kafama cok takarım eşim normalde ıı bı es ama bazen benı umursamadıgını düşünürüm biraz da ben abartırım hatta fazlasıylla.biraz karısık oldu işin özü eşimle barıstık ama babama ettıgı hakaretı sındıremıyorum ve hep aklıma gelıyor kendımı aşağılık karaktersiz hıssedıyorum.ama böyle bısey için boşanırsam da hem ailem üzülecek hem ben üzülecegum cunku sevıyorum esımi.ona bi daha bu tarz kelımeler kullanmamasını söylüyorum ama yemın edıyo ben senın babana hakaret etmedım dıyo sanırım sınırden hatırlamıyo ne dedıgını.yoksa bos yere yemın etmez.ve vurdugu yer hala ağrıyor ona da dıyorum o da cok üzülüyorum özürdilerim dıyor bi yandan vurdugu yer acırken bı yandan da ona sarılıp öpmek kanımıa dokunuyor szice bu yaptığım karaktersizlik mi yoksa unutmalımıyım (bu arada hep küçük sorunları buyuk yapan benım, ben de calısıyorum ama eşim hedıye de alır cıcek de alır namazlı abdestlı bı ınsandır.benim biraz psikolojim bozuk ailemden uzaktayım baska sorunlar da var hep eşime sarıyorum ve onu sinir küpüne ceviriyorum sonra da bana böyle kötü davranınca zoruma gidiyor tek sorum sizce karaktersizlik mi bu yaptıgım.bosanmalı mıyım veya bu kadar cabuk affetmemeli miydim ya da herseyı sıneye mı cekmelıyım