Kizlar nasil anlatsam bilmyorum. Bu sene liseden mezun oldum mezun oldugum okulda bi hoca vardi 27 yaslarinda. Ilk baslarda bakislarini seziyodum ama aldirmamistim. Sonra benden numarami istedi instadan okuldan ayrilmissin konusalim bi felan ogretmen ayagina yine bisey dusunmedim konustum sonra bana surekli bana anlatmak istedigin bisey varmi gibi sorular soruyodu bende anliyodum sanki ona ask itirafi yapmami felan istiyodu gibi bi hali vardi. Bi sure sonra bu adam yazmaya devam edince ciddiye almadim ama kendisi bi kac konusmamizdan sonra bulusmalar teklif etti bende en sonunda agzindan laf aldim. Seninle bulusup sevgili olmak istiyorum dedi bana. Karakterini biliyodum balik bastan kokar misali tabiki kabul etmedim kandirdim herseferinde elime delil gecmesi icin. Sonra bulusmayinca bu adam engelledi beni heryerden zaten mezun oldum artik. Sonra benim bi okuldan arkadasimada ayni hareketi yaptigini ogrendim. Bu adam hala mezun oldugum okulda ogretmen ama ben mesajlari silmisim telefonumdan. Suan elimde bi delil yok. Ama adam bildigin sapik bende bu sahisla konustugum icin pismanim ama bi sapiginda goz gore gore bunlari yapmasina bide para kazanmasina icim el vermiyo. Gidip konusmak istiyorum okul muduruyle ama cesaret edemiyorum. Siz olsaniz napardiniz?
Not: kiz ogrencileriyle gereksiz samimi olan bi hoca ogrencim ayagina surekli kizlara sarilan ayni sekilde onceden okuldaki bi hocayla iliskisi oldugu zamanlar bile arkadasima yazan (arkadasimda ayni okuldan) bi insan

Not: kiz ogrencileriyle gereksiz samimi olan bi hoca ogrencim ayagina surekli kizlara sarilan ayni sekilde onceden okuldaki bi hocayla iliskisi oldugu zamanlar bile arkadasima yazan (arkadasimda ayni okuldan) bi insan