Karaktersiz ögretmen

3jamiilaa

you only live once
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2015
768
1.289
113
Dubai
Kizlar nasil anlatsam bilmyorum. Bu sene liseden mezun oldum mezun oldugum okulda bi hoca vardi 27 yaslarinda. Ilk baslarda bakislarini seziyodum ama aldirmamistim. Sonra benden numarami istedi instadan okuldan ayrilmissin konusalim bi felan ogretmen ayagina yine bisey dusunmedim konustum sonra bana surekli bana anlatmak istedigin bisey varmi gibi sorular soruyodu bende anliyodum sanki ona ask itirafi yapmami felan istiyodu gibi bi hali vardi. Bi sure sonra bu adam yazmaya devam edince ciddiye almadim ama kendisi bi kac konusmamizdan sonra bulusmalar teklif etti bende en sonunda agzindan laf aldim. Seninle bulusup sevgili olmak istiyorum dedi bana. Karakterini biliyodum balik bastan kokar misali tabiki kabul etmedim kandirdim herseferinde elime delil gecmesi icin. Sonra bulusmayinca bu adam engelledi beni heryerden zaten mezun oldum artik. Sonra benim bi okuldan arkadasimada ayni hareketi yaptigini ogrendim. Bu adam hala mezun oldugum okulda ogretmen ama ben mesajlari silmisim telefonumdan. Suan elimde bi delil yok. Ama adam bildigin sapik bende bu sahisla konustugum icin pismanim ama bi sapiginda goz gore gore bunlari yapmasina bide para kazanmasina icim el vermiyo. Gidip konusmak istiyorum okul muduruyle ama cesaret edemiyorum. Siz olsaniz napardiniz?:(
Not: kiz ogrencileriyle gereksiz samimi olan bi hoca ogrencim ayagina surekli kizlara sarilan ayni sekilde onceden okuldaki bi hocayla iliskisi oldugu zamanlar bile arkadasima yazan (arkadasimda ayni okuldan) bi insan

Okuldan ayrildiktan sonra yazdiysa size, mudur bir sey yapamaz. Fakat suan devam eden bir ogrenciyi "taciz" etme durumu varsa sikayet edebilir arkadasiniz.

Kizlar nasil anlatsam bilmyorum. Bu sene liseden mezun oldum mezun oldugum okulda bi hoca vardi 27 yaslarinda. Ilk baslarda bakislarini seziyodum ama aldirmamistim. Sonra benden numarami istedi instadan okuldan ayrilmissin konusalim bi felan ogretmen ayagina yine bisey dusunmedim konustum sonra bana surekli bana anlatmak istedigin bisey varmi gibi sorular soruyodu bende anliyodum sanki ona ask itirafi yapmami felan istiyodu gibi bi hali vardi. Bi sure sonra bu adam yazmaya devam edince ciddiye almadim ama kendisi bi kac konusmamizdan sonra bulusmalar teklif etti bende en sonunda agzindan laf aldim. Seninle bulusup sevgili olmak istiyorum dedi bana. Karakterini biliyodum balik bastan kokar misali tabiki kabul etmedim kandirdim herseferinde elime delil gecmesi icin. Sonra bulusmayinca bu adam engelledi beni heryerden zaten mezun oldum artik. Sonra benim bi okuldan arkadasimada ayni hareketi yaptigini ogrendim. Bu adam hala mezun oldugum okulda ogretmen ama ben mesajlari silmisim telefonumdan. Suan elimde bi delil yok. Ama adam bildigin sapik bende bu sahisla konustugum icin pismanim ama bi sapiginda goz gore gore bunlari yapmasina bide para kazanmasina icim el vermiyo. Gidip konusmak istiyorum okul muduruyle ama cesaret edemiyorum. Siz olsaniz napardiniz?:KK43:
Not: kiz ogrencileriyle gereksiz samimi olan bi hoca ogrencim ayagina surekli kizlara sarilan ayni sekilde onceden okuldaki bi hocayla iliskisi oldugu zamanlar bile arkadasima yazan (arkadasimda ayni okuldan) bi insan
bimere yazın
en azından bir soruşturma geçirsin de aklı başına gelsin

Bu hoca zaten tam zengin p.. torpilli oldugunu dusundugum biri genc ve acikcasi tipte var okuldaki tum kizlar da begeniyodu ben haric zaten bu adamin gozle taciz olayida vardi yururken goguslerime bakma gibi kim bilir daha kac ogrenciye yapicak uzuluyorum bi yandan oradaki kizlara gidip anlatsam diyorum ama cesaret edemiyorum

Bu hoca zaten tam zengin p.. torpilli oldugunu dusundugum biri genc ve acikcasi tipte var okuldaki tum kizlar da begeniyodu ben haric zaten bu adamin gozle taciz olayida vardi yururken goguslerime bakma gibi kim bilir daha kac ogrenciye yapicak uzuluyorum bi yandan oradaki kizlara gidip anlatsam diyorum ama cesaret edemiyorum
kendini karıştırma olaya uzaktan hallet derim
ismin cismin karışmadan şikayet ederek filan yani

Artık ogrencisi olmadığınız icin yaptığı suç degil. Ama Ccelik Ccelik de soylemis, bimere ya da meb in sikayet hattı var mk bilmiyorum ama oralara sikayet ederseniz en azindan bir bakarlar neymis bu adam diye.

Benim okudugum okulda cok olurdu boyle seyler servis soforu asilmisti bi kere bi ogrenciye atmislardi okuldan bikere bi hoca bi kizi mesajlarla taciz etmisti yine atmislardi bana nedense o okuldaki tum erkek hocalar sapik gibi gelirdi neden bilmiyorum bu sadece icimde bi histi hep.. cok ilginc boyle olaylarlada gundemde olan bi okulda degil ama nasil basariyolar ustlerini ortmeyi onuda anlamis degilim. Ayrica burasi bi kolej. Insanlarin para verip cocuklarini emanet ettigi bi yer. Guvenilir diye gonderiyolar skandala bakin...

Ay şaka gibi yaa kutsal meslek kimlerin eline kalmış.
Lanet herif nasıl öğrencilerini taciz eder!!
Mesajlarını silmediniz inş. Bunlar yeterli delildir bence.
Bu durumu siz yaşadıysanız diğer öğretmenlerde farkındadır.
O adamın bir eğitimci olmasını kabul edemem. Yapmamı istediğiniz birşey varsa size yardımcı olurum.
Gerekirse sosya paylaşım sitelerinde ifşa edelim. Bu ona yeter zaten

Ay şaka gibi yaa kutsal meslek kimlerin eline kalmış.
Lanet herif nasıl öğrencilerini taciz eder!!
Mesajlarını silmediniz inş. Bunlar yeterli delildir bence.
Bu durumu siz yaşadıysanız diğer öğretmenlerde farkındadır.
O adamın bir eğitimci olmasını kabul edemem. Yapmamı istediğiniz birşey varsa size yardımcı olurum.
Gerekirse sosya paylaşım sitelerinde ifşa edelim. Bu ona yeter zaten
Ona mustehak bu. Ama ben bu adami isinden attiricam yapicam bunu merak etmeyin! Gidip konusucam cat cat zaten ogretmene mi inanirlar ogrenciyemi. Ki bu adamin boyle mimlenmesi insanlara rezil olmasi bile yeticek benim icin. Tipinden belli adamin ne b.k oldugu zaten.

Sizin için söylemiyorum ama özellikle liselerde bazi kız öğrenciler çok tehlikeli. Öğretmen biraz eli yüzü duzgunse kızlar peşinde pervane oluyor hele bir de o kızlardan biri öğretmene acilip reddedildiyse kızın yapacağı ilk iş öğretmen beni taciz etti demek ne yazık ki. İspatlaması çok zor. Öğretmen hakkında böyle bir soruşturma açılması , soruşturma da aklansa bile öğretmenin lekesi olarak kalıyor maalesef.

Çok yakın bir tanıdığım kız lisesinde ogretmendi yakışıklı boylu Poslu bir çocuk . istifa edecekti nerdeyse artık kızlar yüzünden. Eve gidene kadar takip etmeler, her gün aşk itirafları.. başıma birşey gelir korkusuyla tayin hakkı doğar doğmaz hemen gitti o okuldan.

Siz gerçekten eminseniz böyle bir durum olduğundan bimere ya da 147 ye şikayet edin cezasını ceksin.

Boyle insanlar yuzunden meslegimden sogur oldum. Bimere yazin bence de. Ama yazdiginiz sikayet metni milli egitimden gorunebiliyor o yuzden dikkatli yazin ama arkasini birakmayin. Yarin bu adam(!) baska kizlarimiza da aynisini yapmadan onlem almak gerekir. Bimerde her sikayet dikkkate aliniyor.

Ona mustehak bu. Ama ben bu adami isinden attiricam yapicam bunu merak etmeyin! Gidip konusucam cat cat zaten ogretmene mi inanirlar ogrenciyemi. Ki bu adamin boyle mimlenmesi insanlara rezil olmasi bile yeticek benim icin. Tipinden belli adamin ne b.k oldugu zaten.

Öğretmene mi inanırlar öğrenciye mi!!

Kesinlikle iftira atiyorsunuz adama şimdi emin oldum. Mimlenmesi bile yeterli demissiniz niyetiniz belli oldu. Adam seni reddetti sen de intikam almaya çalışıyorsun yazıklar olsun senin gibi öğrenciye bir de emek vermiş ders anlatmaya çalışmıştır o adam.

Siz neyin delilini topladınız ki adam sizinle konuşurken sizin öğretmeniniz değilmiş? Madem topladınız niçin sildiniz?
Bunları cevaplarsanız size yorum yapacağım.
Bana cikma teklif etti bulusma teklif etti bizim eve gel felan gibisinden konusmalar gecti hepsine hayir dedim ama tel degistirdigim icin silindi bilerek silmedim ama yalan soyluyor degilim yasandi bunlar ve hicbi zaman o adama ben yazmadim hocam nasilsiniz bile yazmadim muhabbetimiz bile olmadi okulda benim hocam olmamasina ragmen benim adimi herseyimi bilen biriydi hatta sasirmistim.

Sizin için söylemiyorum ama özellikle liselerde bazi kız öğrenciler çok tehlikeli. Öğretmen biraz eli yüzü duzgunse kızlar peşinde pervane oluyor hele bir de o kızlardan biri öğretmene acilip reddedildiyse kızın yapacağı ilk iş öğretmen beni taciz etti demek ne yazık ki. İspatlaması çok zor. Öğretmen hakkında böyle bir soruşturma açılması , soruşturma da aklansa bile öğretmenin lekesi olarak kalıyor maalesef.

Çok yakın bir tanıdığım kız lisesinde ogretmendi yakışıklı boylu Poslu bir çocuk . istifa edecekti nerdeyse artık kızlar yüzünden. Eve gidene kadar takip etmeler, her gün aşk itirafları.. başıma birşey gelir korkusuyla tayin hakkı doğar doğmaz hemen gitti o okuldan.

Siz gerçekten eminseniz böyle bir durum olduğundan bimere ya da 147 ye şikayet edin cezasını ceksin.

Bu hususta birşey diyemem iki tarafı da tanımıyorum.
Ama gerçekten sapık bir tipse muhakkak açık verdiği ve vereceği zamanlar olur.
Bu da onun meslekten men etmek için yeterli sebeptir. Ama sadece sözlü şikayet doğru olmaz bence

Öğretmene mi inanırlar öğrenciye mi!!

Kesinlikle iftira atiyorsunuz adama şimdi emin oldum. Mimlenmesi bile yeterli demissiniz niyetiniz belli oldu. Adam seni reddetti sen de intikam almaya çalışıyorsun yazıklar olsun senin gibi öğrenciye bir de emek vermiş ders anlatmaya çalışmıştır o adam.
Niye yalan atiyim ben simdi anlamadim adami tanimiyordum bile benim dersime girmyodu bana ilk mesaj atan oydu okulda yanina cagiran odama gel tanisalim felan diyen oydu

Bana cikma teklif etti bulusma teklif etti bizim eve gel felan gibisinden konusmalar gecti hepsine hayir dedim ama tel degistirdigim icin silindi bilerek silmedim ama yalan soyluyor degilim yasandi bunlar ve hicbi zaman o adama ben yazmadim hocam nasilsiniz bile yazmadim muhabbetimiz bile olmadi okulda benim hocam olmamasina ragmen benim adimi herseyimi bilen biriydi hatta sasirmistim.
Peki sizin artık öğretmeniniz olmayan biri size mesaj atıyor siz de karşılık veriyorsunuz, delil toplamak amaçlı. Bu hangi suçu oluşturuyor? Ne amaçla topladınız delili onu da anlatır mısınız?

Peki sizin artık öğretmeniniz olmayan biri size mesaj atıyor siz de karşılık veriyorsunuz, delil toplamak amaçlı. Bu hangi suçu oluşturuyor? Ne amaçla topladınız delili onu da anlatır mısınız?
Gozle taciz vardi besbelli bi kac kere de bana yok senin hakkinda biseyler duydum odama gel konusalim gibisinden seyler demisti okulda gitmedim ben tabiki sonra instadan yari yilda okuldan ayrilmissin numarani ver merak ettim konusalim gibi bisey yazdi bende hayir hocam okuldan ayrilmadim demistim ama numara mi verdim ondan sonra basladi hersey zaten gereksiz sorular yok bana anlatmak istedigin bisey varmi gibisinden sorular vs sonra zaten niyetini acik acik belli etti

Back
X