Karaktersiz ögretmen

BİMER'e şikayet edin. Müdüre de söyleyebilirsiniz insan evladıysa yardım eder. Milli eğitim de yardımcı olur. Böyle sapıklar öğretmen oluyor gerçekten kafayı yiyorum!!!
Baksana abla yorumda iftira atiyosun yok konusmalarin celiskili vs 18 yasindayim bi zahmet guzel cumle kuramiyim o kadar tecrubeli degilim ilk defa boyle bisey basima geldi benim ne yazicam bilemedim nasil anlaticagimida.

ama bu benim iftiraci oldugum gercegini degistirmez.

doğru cümle : "iftiracı olmadığım gerçeğini değiştirmez" olmalıydı.
ilk yazdığınla kendin de iftiracı olduğunu savunuyorsun gibi görünüyor.

ayrıca ben de şunu anlamadım.
bu olaylar ne zaman oluyor?
profilinde 21 yaşında olduğun yazıyor.
liseden 17-18 yaşında mezun olunuyor bildiğim kadarıyla..

ve yorumların evet bence de çelişkili.

iki durum da olası şeyler...
sen doğru söylüyor da olabilirsin.
olmayabilirsin de...

son olarak, neler neler oluyor hayatta diyorum..

doğru cümle : "iftiracı olmadığım gerçeğini değiştirmez" olmalıydı.
ilk yazdığınla kendin de iftiracı olduğunu savunuyorsun gibi görünüyor.

ayrıca ben de şunu anlamadım.
bu olaylar ne zaman oluyor?
profilinde 21 yaşında olduğun yazıyor.
liseden 17-18 yaşında mezun olunuyor bildiğim kadarıyla..

ve yorumların evet bence de çelişkili.

iki durum da olası şeyler...
sen doğru söylüyor da olabilirsin.
olmayabilirsin de...

son olarak, neler neler oluyor hayatta diyorum..
Profilde yas nasil degistiriliyo bilmiyorum hesap acarken bakmamistim yasa 18 yasindayim

Zaten kadinlarin bana iftira atiyosun vs gibisinden yorumlarda buluncagini biliyodum yinede fikir almak istemistim sasirtmadi burasi beni yine. Neyse kimseye iftira attigim yok en azindan bilip bilmeden iftira demeseniz olmuyor degilmi?

Gerçekten tacize ugramis olsan gidip şikayetini yapardın burda attığın yalanlara inanan olacak mı diye nabız yoklaması yapmazdin.

Siz bu adamin sapik oldugunu bilin yani ben kimseye iftira atmiyorum arkadasimla da konustugunu daha yeni ogrendim zaten bilmiyodum benden baskasina yaptigini
Anan baban yokmu senin onlara niye soylemedin adamlar canini disine takip yillik binlerce lira odeyerek seni egitim icin koleje gondermisler vardiysa oyle bise soyleseydin annen baban ugrasirdi hatta paralarini bile geri alirlardi gerekirse seni daha farkli okula yollarlardi
Anne babaniza soyleyemediginiz sey icinmi sosyal medyadan medet umuyorsunuz birde icerik silmek yasak banlanirsin birazdan o resimde kiminse kaldir senin degil onu anladikta baskasinin fotosunu boyle konulara alet etme

Okul bu konulara duyarlı; ama sapığı çok. asfhkl
Adamı şikayet için delil toplanıyor, sırf bunun için sapıkla konuşulup, uğraşılıyor günlerce; ama şikayetle uğraşılmak istenmiyor, sadece rezil olsun yeter, mimlensin isteniyor.
Intikam çanları kimin için çalıyor, coming soon.

Merhaba anlamadığım küçük bir nokta oldu. Sana sevgili olmak istiyorum dediğinde okul bitmiş miydi tatil miydi yani ve sen 18 yaşını doldurmuş muydun? Eğer böyleyse bu durum suç teşkil etmeyebilir yine de müdürüne ve rehberlik öğretmenine söylersin yapılacakları yaparlar.

Okul devam ederken benzer bir mesajı oldu mu şu an elinde mi o? Eğer yoksa çok bir şey bekleme.

Okul bu konulara duyarlı; ama sapığı çok. asfhkl
Adamı şikayet için delil toplanıyor; ama şikayetle uğraşılmak istenmiyor, sadece rezil olsun yeter, mimlensin isteniyor.
Intikam çanları kimin için çalıyor, coming soon.
Banlaniyimde kurtuliyim bi bitmedin kiskanc kari tamam ben iftiraciyim basin goge erdimi hey allahim

Merhaba anlamadığım küçük bir nokta oldu. Sana sevgili olmak istiyorum dediğinde okul bitmiş miydi tatil miydi yani ve sen 18 yaşını doldurmuş muydun? Eğer böyleyse bu durum suç teşkil etmeyebilir yine de müdürüne ve rehberlik öğretmenine söylersin yapılacakları yaparlar.

Okul devam ederken benzer bir mesajı oldu mu şu an elinde mi o? Eğer yoksa çok bir şey bekleme.
Gercekten o kadar moralim bozuldu ki artik hicbisey yazmak istemiyorum insanlarin elinde telefon var yaziyolar ne iftiraci olmadigim ne yalanci olmadigim kaldi ya

Gercekten o kadar moralim bozuldu ki artik hicbisey yazmak istemiyorum insanlarin elinde telefon var yaziyolar ne iftiraci olmadigim ne yalanci olmadigim kaldi ya

Ben yalan söylediğini düşünmüyorum sadece anlamaya çalışıyorum. Seni tanımıyor kimse böyle mecralarda yazarken her yorumu göze almak gerekiyor boşver şimdi, sen o okulun öğrencisiyken benzer mesajlar attı mı kanıtın var mı?

Cesaret demedigimi yazmistim sonucta bu isleri bilmiyorum ismimin karismasinida istemedim
kesin yargılara varamıyorum konuda nedense.
taciz olayı da olmuş olabilir dediğim gibi.
ama sen bu işin direkt birincil muhatabı olarak adının karışmasını bırak, okula öğretmenlerine müdürüne ailene hatta basına bile haber vermeyi düşünüyor olmalıydın şuan.

bilmiyorum. takipteyim konuyu.

Banlaniyimde kurtuliyim bi bitmedin kiskanc kari tamam ben iftiraciyi
basin goge erdimi hey allahim
Ehe ben mi kıskancım asdfjlkl bi de karı asfhlafl adab-ı muaşeret kurallarına çalış az, bırak iftira nasıl atarım diye düşünmeyi de.
Belki 1-2 cm uzamamışımdır; ama henüz ermedi. :kahve:

önceki konunuzda bahsettiğiniz 27 yaşındaki sevgiliniz bu öğretmen miydi
bence o
siz de herkesle konuştuğunu öğrenince şikayet etmeye karar verdiniz
sizin derdiniz okul öğrenciler falan değil diğer konunuzda bahsettiğiniz gibi başka şeyler peşindesiniz pişman olacaksınız

bence o
sizin derdiniz okul öğrenciler falan değil diğer konunuzda bahsettiğiniz gibi başka şeyler peşindesiniz pişman olacaksınız
o futbolcuydu.
bu öğretmen.
belki de beden eğitimi öğretmenidir.
bilemedim şimdi.

kesin yargılara varamıyorum konuda nedense.
taciz olayı da olmuş olabilir dediğim gibi.
ama sen bu işin direkt birincil muhatabı olarak adının karışmasını bırak, okula öğretmenlerine müdürüne ailene hatta basına bile haber vermeyi düşünüyor olmalıydın şuan.

bilmiyorum. takipteyim konuyu.
Serefsiz bu adam adi hersey hatta rezil etmek de istiyorum ama bi yandwn da korkuyorum bela felan olur ne biliyim boyle seyler cok kadinin basina geliyo

bence o
O futbolcu sevgilim ayrica hala sevgilim benim. Bu hoca.

Back
X