- 13 Mayıs 2016
- 329
- 958
- 23
- Konu Sahibi sosislimilfoy
-
Evet canım okulumuz vardı. Seneye yaza evlilik düşünüyorduk. İtiş kakış oluyordu arada , 2 sene önce de şiddet anlamında ciddi bi kavga yaşadık6 yıl çok uzun bir süre değil mi sevgili olmak için ? Okullarınız falan mı var ? Saygısız biriyle hayat geçer mı canım ? Şimdi bunu söyleyen ilerde neler söylemez? Sna şiddet uyguladı mı ?
teşekkür ederim yorumunuz için. Sevdiğim için böyle düşüyorum muhtemelen. Başka kimseyi öyle seçemem , öyle mutlu olamam gibi geliyor. Bide 6 yıl sevgili kalınca iyice bağlandımKüfür edip, şiddet uygulayan birinin, aynı zamanda iyi bir insan olabildiğini şu forumda öğrendim.
Hayatına girecek yeni birinin kötü huyu olabilir evet, temizlik takıntısı olur mesela, bir tık fazla kıskanç olur, cimri olur, kötü huy tanımın bunlar olursa eğer, şiddeti, hakareti, küfürü "aman herkeste olacak" gibi saçma bir düşünceyle yumuşatıp kendine reva görmezsin.
Gerçekten karaktersiz misiniz öyle düşünmesi için ne yaptınız?
Bunu önce kendime sonra ona sordum. Asla mantıklı bi cevap alamadım. Saçmalıyor sürekli. O benim kıyafetime çok karışıyor mesela , eğer çok karışmasa biraz yumuşak olsa ben hep daha fazlasını istermişim. Karaktersizliğe bunu söylüyor. Ya da bazen ben diyorum çok karışıyorsun falan , o zaman da karaktersiz oluyorum. Lafımın arkasında duramıyor oluyorumGerçekten karaktersiz misiniz öyle düşünmesi için ne yaptınız?
Galiba öyle , seviyorum diye toz konduramıyorum ama gözümü açmam lazım , cesaret etmem lazımbaska biri olsa hayatımda onun da kotu yanları olucak demek sizin bahaneniz bence emin olun kufur etmek asaglamak kotu yanlardan ziyade karakterin bozuk olusundandır bazı seyler gozardı edilir ama saydıgınız seyler edilemez siddet egilimi olan bir adamla hayatmı gecer
Evet küfür etmesine takılmadım , çünkü kavga ederken ikimizde küfür ediyoruz. Küfür sinirle insanın ağzından çıkabiliyor , benim de oluyor. Sizin hiç olmuyor mu yoksa?Sonradan pişman oluyorum ama benim oluyor. Sakin bir şekilde söylemiş oluşu , gerçekten böyle düşündüğünü gösteriyor. O yüzsen rahatsız etti beniKüfür etmesine takilmadiniz da karaktersiz demesine mi takildiniz ?
Ettigi kufurlere,asagilamalarina ragmen hala onunla oldugunuz icin ,karaktersizsin demiş olabilir mi?
Yani ben birine hakaret etsem ve hala benimle olsa ona karaktersiz demeye cekinmem,nasilsa sorun etmiyo diye. Muhtemelen sevgiliniz bunu sorun edeceginizi dusunmedi.
6 yıl sevgililikte tanıyamadığını,6 gün evlilikte tanırsın...İşi uzatma madem,evlen,yıllarını harcamadan kısa yoldan iç yüzünü gör...teşekkür ederim yorumunuz için. Sevdiğim için böyle düşüyorum muhtemelen. Başka kimseyi öyle seçemem , öyle mutlu olamam gibi geliyor. Bide 6 yıl sevgili kalınca iyice bağlandım
Şimdiden siddet varsa ilerde düşünemiyorum neler olacağını. Çünkü genelde bu tarz erkekler evlilik olunca Ali kıran baş kesen oluyorlar.çok iyi düşün , şiddet uygulayan küfür eden bir insan benim için iyi bir insan olamaz senin için de olmamalıEvet canım okulumuz vardı. Seneye yaza evlilik düşünüyorduk. İtiş kakış oluyordu arada , 2 sene önce de şiddet anlamında ciddi bi kavga yaşadık
benim hiç olmuyor.eşim hayatımda yaklaşık 15yıldır var.daha bir kere tartışma kavga anında küfür etmedik birbirimize.Evet küfür etmesine takılmadım , çünkü kavga ederken ikimizde küfür ediyoruz. Küfür sinirle insanın ağzından çıkabiliyor , benim de oluyor. Sizin hiç olmuyor mu yoksa?Sonradan pişman oluyorum ama benim oluyor. Sakin bir şekilde söylemiş oluşu , gerçekten böyle düşündüğünü gösteriyor. O yüzsen rahatsız etti beni
Bayagi mutluymussunuz gercekten.teşekkür ederim yorumunuz için. Sevdiğim için böyle düşüyorum muhtemelen. Başka kimseyi öyle seçemem , öyle mutlu olamam gibi geliyor. Bide 6 yıl sevgili kalınca iyice bağlandım
Evet küfür etmesine takılmadım , çünkü kavga ederken ikimizde küfür ediyoruz. Küfür sinirle insanın ağzından çıkabiliyor , benim de oluyor. Sizin hiç olmuyor mu yoksa?Sonradan pişman oluyorum ama benim oluyor. Sakin bir şekilde söylemiş oluşu , gerçekten böyle düşündüğünü gösteriyor. O yüzsen rahatsız etti beni
Yapı olarak sakin biri misniz peki ? Ayrıca eşiniz de mi hiç söylemiyor?benim hiç olmuyor.eşim hayatımda yaklaşık 15yıldır var.daha bir kere tartışma kavga anında küfür etmedik birbirimize.
en fazla gıcık felan demisimdir o sayılır mi:)
benim için en önemli şey saygıdır.siz onu normallestirmissiniz kendinize göre.
ama inanın değil.
size karaktersiz diyen adamında karakterinden şüphe ederdim ben olsam.
aşk sevgi bu değildir.insan sevdiğine küfür etmez.karaktersiz gözüyle görmez.
umarım hakkınızda hayırlısı olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?