Leslie nin videolarını indirdim flashıma.onu takıyorum televizyona.ordan yapıyorum. Cok faydalı leslie.tavsiye ederim. Bir de plates dvd lerim var.plates en faydalısı.onu daha çok tavsiye ederim canım :))Ne sporu yapıyosun cnm benim evde aletim yok..
sen ne için yapıyorsn canım benim kilom yok da belim ince popom da aksine büyük.. küçülsün istiyorum biraz ona da faydası olur muLeslie nin videolarını indirdim flashıma.onu takıyorum televizyona.ordan yapıyorum. Cok faydalı leslie.tavsiye ederim. Bir de plates dvd lerim var.plates en faydalısı.onu daha çok tavsiye ederim canım :))
Butun vücut için canım benimki.ben orantılı alip veririm.sen bölgesel plates videolarindan yapmalısın.sadece kalcayı çalıstiran video çok internette.bir arastır.kendime gunluk acmaya karar verdim.sana da haber veririm canim.ordan devam ederiz.bu topigi amacindan çikartmayalımsen ne için yapıyorsn canım benim kilom yok da belim ince popom da aksine büyük.. küçülsün istiyorum biraz ona da faydası olur mu
ahahah tamam bekliyorum günlüğünüButun vücut için canım benimki.ben orantılı alip veririm.sen bölgesel plates videolarindan yapmalısın.sadece kalcayı çalıstiran video çok internette.bir arastır.kendime gunluk acmaya karar verdim.sana da haber veririm canim.ordan devam ederiz.bu topigi amacindan çikartmayalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?