Çok zorlanacaksınız ben karamanda yaşıyırum 1 buçuk sene oldu hala alışamadım hele istanbuldan sonra çok zor olur sizin için Karamanda yapılacak en güzel şey evinizde oturmak diyebilirim kışın 8 den sonra çarşıda hayat biter yazın hareketlidir çarşı ama bir isnet paşa var başka gidilecek hiçbir yer yok.Karaman merkez. Çok küçük bir yer diye duydum sosyal hayat yokmuş galiba. Alışabilirmiyim bilmiyorum istanbuldan sonra çok zorlanıcam galibaYorumlarınız için teşekkürker
. Nasıl alıştınız mı en güzel semti neresi nezih yeri. ben de arıyorum oradan ev tutmak içln okula giden kızım var mühit öenmliArkadaşlar herkese iyi geceler. Sorun sayılmasa da aklıma takılan birşeyler var ve fikir almaya geldim. Karamana tayinimiz çıktı ve hiç bilmediğim bir şehir nerede oturulur neler yapılır bilmiyorum. Beni bu konuda aydınlatacak arkadaşlar varsa şimdiden teşekkür ederim. ( özellikle memur arkadaşlar neler yapıyorsunuz? Nasıl bir şehir sizin açınızdan?)
Üniversitesi birçok ilinkine göre gayet güzel ve geniş. Arada çay kahve içmeye pikniğe üniversitenin bahcesıne gidiyoruz yazınbizim de üniversiteye çıktı tayinimiz öğretim üyesi oldu eşim o yüzden düzenimii boZacağız çok zor geliyor banaavm açılacak diye haberler vardı sosyal hayat yokmuş evet
Bizdr karamanda 2 3 yıldır yasıyoruz. Sosyal hayat yok. Avm nin açılacagı yok 2 yıldr beklıyoruz. Komsuluk hiç yok. Hele komsulat karamanlıysa kimseye ihtiyacımız yok havasında olup kapı bıle çalmıyorlar. Selam almaktan vermekten acizler. dısardan gelen herkes aynı seyı söyluyor
Benim eşimde üniversitede onun için burdayız 3 yıldır hala açılmadı o avmbizim de üniversiteye çıktı tayinimiz öğretim üyesi oldu eşim o yüzden düzenimii boZacağız çok zor geliyor banaavm açılacak diye haberler vardı sosyal hayat yokmuş evet
Komşuya selam veriyosun yüzüne bakmadan dönüp gidiyor. Maalesef insanları biraz cins..Bizdr karamanda 2 3 yıldır yasıyoruz. Sosyal hayat yok. Avm nin açılacagı yok 2 yıldr beklıyoruz. Komsuluk hiç yok. Hele komsulat karamanlıysa kimseye ihtiyacımız yok havasında olup kapı bıle çalmıyorlar. Selam almaktan vermekten acizler. Hiç sevmiyorum maalesef dısardan gelen herkes aynı seyı söyluyor
Kesınlıkle öyle artk bizde kabugumuza çekilip bunu dert etmeyı bıraktık. Çevremizi bizim gbi başka şehirden gelen insanlardan oluşturdukKomşuya selam veriyosun yüzüne bakmadan dönüp gidiyor. Maalesef insanları biraz cins..
Gunlerdir keske karamanin bi kasabasinda yasasaydim diye dusunuyorum ne deprem var ne virus ne araba ne insan ne kirlilik ne ses valla sanslisiniz
Ay en guzeli ya kuzenim karamandaydi tasindi dedim salaksin mustakil evi vardi ne guzel birakilir mi yaTek sevdiğim yönü sakin oluşu
Ay bende sürekli bi müstakil evimiz olsa diyenlerdenimAy en guzeli ya kuzenim karamandaydi tasindi dedim salaksin mustakil evi vardi ne guzel birakilir mi ya
Ayni ben bi de o kapinin onunde oturulcak cekirdek citlencek butun gun yazin daminda yatilcakAy bende sürekli bi müstakil evimiz olsa diyenlerdenim
Immm damda yatmak dediniz bilmez buralar damda yatmayı nerelısınız acabaAyni ben bi de o kapinin onunde oturulcak cekirdek citlencek butun gun yazin daminda yatilcak
Aaaahhhh ahhh var bi hayalimiz..........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?