- Konu Sahibi karamelek01
-
menümü yazıyorm
sabah
1 dilim tahıllıekmek
çok az patatesli omlet(bunu yediğim için ekmeği 1 dilim yedim)
5 zeytin
domates salatalık
1 dilim karpuz
4 yk kabak
3 yk domatesli bulgurpilavı
cacık
2 erik 3 kayısı
yarım tabak bol domates soslu spagetti(kocabir tabak aldım önüme ama yiyemedim çok şükür)
2 lt su 3 olur
2 bardak tarçınlı yeşilçay
30 dk bisiklet bindim
hee şindi çayın sporun neyi yerinde..emmee hem pilav hem spagetti hem de sabah az da olsa patates..hepsi bi araya gelince karbo biraz kaçmış gibi geldi..ama güseelll ...
bugün çok yoğun bir gündü ev işlerim hiç bitmedi menüme gelince gayet düzenliydi
sabah
2 dilim tahıllı ekmek
yarım omlet
1 kk peynir
4 zeytin
domates salatalık yeşillik
1 salatalık
1 dilim tahıllıekmek
salata
cacık
1 elma
1 soda
1 tabak kurufasülye
yarım dilim ekmek
salata
1 dilim kavun
15 dk yürüdüm hemen ardında 30 dk bisiklet bindim
3 lt su 3 bardak yeşilçay
bugün hakkaten iyimiş menün cnm..öğle yemeğini ekmek salata cacıkla nasıl geçiştirebiliyosun maşşallah sana..
ben dediğim gibi bu ara çiköfteye verdim kendimi..
canım öğlen çok işim vardı bende salata ve cacıkla geçiştirdim yemek yapmaya erindim eheheheh
sende belki hamilesindir ondan çiğköfteye sarmış olabilirsin ben hamileymişim ama bilmiyordumozamanlar şalgam çekiyordu canım hamile olduğumu öğrendikden sonrada hep limon çekti canım ve şuan 2buçuk yaşında oğlum var
merhaba günlüğüm bugün eşim böreğindeki taşı aldırdı sabahdan bu saate kadar yanındaydım daha yeni eve geldim diyetimede dikkat edemedim
bugün tartıldım 64 kiloyum
yok canım ben diyete başladığımda 72 73 kilo felandımbu başlangıç kilon mu cnm..dur ben de tartılıp geliim..
57.6 yım ...
bugün menümü yazayım:
sabah 1/4 dilim kepek ekmeği kk peynir şekersiz çay 3-4 zeytin
ara
1-2 kayısı
öğle
fırınlanmış patates patlıcan biber bir tabaktan az..
1 kaşık yoğurt
akşam
1 kaşık piyaz
1 kaşık makarna
2 top dondurma
1 kaşık sulu köfte-hepsi azcık azcık..
şimdi de meyve yiycez..bitti..
1 saat yürüyüş..
1 kaçgün giremiyorum hem oğlum hem eşim rahatsız 1 2 güne kadar dönüş yapcam
tmm cnm bana da tatil olsun zaten haftasonu çok dikkat edemiyorum eşim saolsun:)
benim eşim buaralar sürekli evde yarında görümcem gelcek 1 hafta kalcak nasıl toplıcam kendimi bilmiyorum ama bugün gayet güzel dikkat ettim
cnm yaa çok geçmiş olsun..önemli bişeyi yoktur inşallah eşinin..acil şifalar diliyorum..bugün ben de bi cevizli sucuk kaçamağı yaptım..bi arkadaş yiyodu hani bizim grupta sürekli
evet ona kızıyorduk cevizli sucuk yenirmi her arada diye kız 2 kilo felan vermişti sanırım izi sollamıştı ahahahhaha bize kapak olmuştu
eşimin böbreğinde taş vardı kanalı tıkamış onu kırdırdı 2 gündür iyi 1 hafta sancı çekti kırılan kumları döküyordu oğlumda ateşlendi ateşden dolayı dilinde felan yara oldu ikisiyle birlikde uğraşmak zorunda kaldım üstüne birde misafirim geldi halen burdalar yarın öğlen gitcekler benim diye güme gitti yarın sağ sağlim başlamayı düşünüyorum hemde sıkı bir diyete kaçamaksızz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?