canım biz küçük bi yerde okuyoruz..sinema bile yok..yürüyüse bile insan rahat çıkamıyor..
bazen der gidip oturup hava alcagımız bi park bile yok die..
ben yinede gel yemege gidelim biraz yürümüş oluruz diyorum ..kabul ediyo gidiyoruz o gün iyi oluyo biraz..
ama sonra tekrar...ama baska bişey yok..mezuniyete bile gitmeyi düşünmüyor..
neyi kutlucam kurtuluyom işte burdan diyor...
bende başka napcagımı bilemiyorum..eve kapatıyo kendini devamlı pc de oyun oynuyor
Yaklasik bir senedir boyle demissin ve zeki olmasina gore derslerinede calismiyormus..
ne yapmak istiyor bu? bir sene gercekden uzun bir zaman.. bu yuzden endiseni anliyorum seni kendi yerime koydugumda..
onu bukadar mutsuz eden nedir tam olarak anlayamadinmi? isim yok diye uzuluyormus, bumu?... ilk aldigi diploma ne uzerineydi? is alanimi cok kizitlida bulamiyor? yani neden bulmiyor?
boyle yapmaya devam ederse bu yapdigi ikinci ut. icine eder haberi yok. ne kadar aptalim,... anlatigin erkek arkadasin tam benim erkek arkadasimin iki uc sene once yaptigi sey..
benim icin ne kadar zor anlardi.. okadar korkuyordumki onun gelecegi icin... suan allahdan bir tesi kaldi ve bitmek uzere sonra diplomasini alacak ve suan iside var o butun gergin anlari geride burakdi.. ona okadar kizardimki ve cok sucluluk duygusu vermisdim halla bu testi vermeyecek diye korktugum zamanlar olur.. nezaman aklima gelse ders,ders,ders calis derim. Vallah benimki nasil topladi kendini...? baya okulu uzatarak, ardindan ailemle tanisdirdim, istediler beni ve bu ona cok morel verdi galiba artik ayaklari uztunde durmaliydi... ugrasmak zor yani bu yuzden biliyorum.. icinde bir korku burunuyor...
o bence aklini basina almali.. eyer boyle devam edecekse okulu buraksin ve hemen nerde is bulabilecekse oraya yazilsin, yada oraya gitsin( baska bir sehir)zamanla gecer diyecegim ama bir sene olmus... benim kisi gibi 4 seneyi 2 sene daha uzatarak yapmazsin bence.. sonucda bir diplomasi daha var seninkinin...
iyice konus ne yapmak istedigini, ve ne yaptigini gozter ona! bundan hoslanmadigini ve korktugunuda soyle. Ve surekli onu sevdigini ve yaninda oldugunu soyle...
adamin diplomasi zaten var... onun icin cabalayan bir kadini var daha ne istiyor? geride bir isi kaliyor... ilk okul mezunu olan adamlar is buluyorda seninkimi bulmayacak? hem is bulmak okadar kolay degil.. sabir gerekiyor ve cok iyi hazirlanmazsi gerekiyor...
yada olmazsa kendi alaninda baska seylerde yapar...kendi alaninda is bulamiyor diye bunalimlara girmezsin...yoksa bir girdimi bir daha cikamaz....:) ben ne taklalar attim... insallah sen benim kadar takla atmazsin:)