- 16 Mart 2012
- 1.775
- 2.953
- 133
- Konu Sahibi breeze3535
,
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım seninle aynı dönemleri yaşıyorum. bende 4. sınıfım ve kpss ye hazırlanıyorum. işin açıkçası bu dönem ben ne yapıcam? dönemiymiş. bazı arkadaşlarımız dershaneyi bıraktı, ilaç kullanan çok arkadaş var antidepresan. bence belli saatleri kpss tasası olmadan eğlenerek geçirin. film izlemek, piknik yapmak, arkadaşlarla aktiviteler falan
acaba o da senın gıbı çabalıyor mu bu ilişkiye??
ıyıde guzel arkadaşım ..madem koşullar aynı, sana kım yardım etsın,sendekı de kalp sendekı de can değil mi??
bıraksın bu sıkıldım bunaldımı..
askerde olsa ne olcak,uzak şehırde olsanız ne yapacak..genç yaşında bu kadar sıkılgansa bnce profesyonel yardım alacak..
ilişkide senıde yormaması gerek.. bunu yapacakki senıde alt ust etmeyecek..
yazık değil mı sen bı de bunun derdıne düşmüşsün..
bnce bu durumu,sendekı etkısını anlat..bıraz kendı çabalasın..
taşıma suyla o değirmen döööönmeeeezzz![]()
ona yardımcı olmaya çalışıyorum napıyım canım bende üzülüyorum ve bende hiç normal degil bu diyorum
yardım alman gerek ..o zamanda ben burda oldugum için böyleyim diyor.. 1. ve 2. sınıfta böyle değildi ya da ben onu tanımıyordum..
senle alakası yok ben seni seviyorum ama sıkıldım burdan diyor...herkes öyle ama kimse onun gibi değil..herşeyi kafasında
o kadar dert yapıyo ki küçücük bişey olsa bile öle takılıp kalıyo....
bende ona yardımcı olmak istiyorum ben hiç öyle biri değilim ama artık beni yıpratıyo ve dedigin gibi alt üst ediyor benide
konuşmaya çalısıyorum ben böyleyim diyor...daha 25 yasında 1.sınıfta simsiyah olan saçları
şimdi nasıl beyazladı...ben sasırıp kalıyorum..bana hep destek olur canım sıkkın olnca ama o bana anlatmıyo yok ben iiyim diyor bnde bişeyler yapmak istiyorum
dayanamıyorum onu öle görmeye..![]()
mslek sahıbı olmadı dıye mı üzülüyor,gelecek kaygısı mı var,ailesel ya da maddı mı bılemem ama dert adamı yer..
bende o mızaçtayım aynı yaştayım onunla..köyde görev yapıyorum..hayat zor..hepimize zor..
önemlı olan hayattan keyıf almak..pollyanna olmayada gerek yok..ama madem senınle madem sen gıbı once bı ınsan var az kafasını çıkaracak dışarı..
bu yaşta bu kadar sorun etmemeli..fırsat varken gezın,eğlenın..arkadaşı,ailesı önemsemıyor mu senın kadar bu konuyu?bırlıkten kuvvet doğar sonuçta..
türkçe öğret. okuyor canım ve atanacagından ümitsiz..
2. üniversitesi digerini bırakıp gelmiş şimdi bunun da atama derdi var..ne yapcagını bilmiyor..en büyük erkek evde ve şimdilik tek okuyan o digerleri pek okumucak
gibi onların sorumluluğu bnde dio..bu yasa geldim işim yok hala..daha 4 sınıfım ne zaman atanırım diyor..
1. ve 2. sınıfdayken gezerdik gezilere katılırdık oraya buraya giderdik..ama şimdi yok artık..
kimseye anlatmıyor ki canım bitek ben biliyorum kmseye bişey farkettirmiyor...tamam diyorum kpss dolayı böyle..
ama bende gircem diyorum sen sınıfcısın atanırsın diyor...
ama ilerde kimbilir ne sorunlar çıkçak.. öğretmen kimbilir nerde görev yapcak..
şimdi üstüne gitmek istemiyorum atanamıcam die böle yapıyodur diyecem ama her sorun çıktıgında böle hayata mı küsecek dert edecek yıpratacak mı kndini..
merhaba kızlar..bi konuda size danışmak istedim..erkek arkadasım çok karamsar hiç bişeyden mutlu olmuyor..hayatın hep olumsuz taraflarını görüyor ben ne yapabilirim onun için..suan 4.
sınıfız kpss ile uğrasıyoruz ve okudugumuz yer küçük ve can sıkıcı yapılacak hiç bişey yok bu yüzden böyleyim diyor...ama bende aynı yerdeyim ve ben onun gibi değilim elmden geldkçe
mutlu olmaya çalısıyorum...hayatın güzel olumlu kısımları bana yetiyor onlarla teselli oluyorum gülmeyi seviyorum..ama o öle değil hep bi karamsarlık memnuniyetsizlik...bişeyler yapalım dedgimde isteksizlik herşeyden bıkmıs gibi bi hali var..
arkadaslar ben ne yapabilirim onun için hayata biraz pozitif bakabilmesi için.
haklısın canım ama sevgilim kpss çalışmıyor bile türkçe öğrt. okuyor olmucak zaten die bakmıyo ve bu 2. üniversitesi..içindekilerini anlatmaz bana ama ben biliyorum sorumluluk hissedigi ama bundan kaçmaya çalışıyo ben çalış diyincede olmuyor o yüzden karışmıyorumda...
benim okudugum yerde fazla yapacak bişeyde yok film falan izleriz evde ama hiç dışarı çıkmak istemiyor napıcam ki ben dısarı çıkıp dio...
şimdi kpss derdi var diyorum ama ilerde de sorun olcak hayatta..böyle karamsar olmak gerekmez ki.. ne yapcagımı sasırdım onun için![]()
annesı anlamıştır belkı ıstemiştır anlatmasını,kımbılır..
yalnız bır kez daha konuşmanızda cddı olarak fayda var..
bu hayat bızım için..ve o mezun olabılecek şanslı kesımde..ikincı unıv. okuyup bu dereceye gelen kaç ınsan var ama turlu sorunları oluyor..
siz yanındasınız..eskı yaşamınızı surdurmemenız için hıç bı neden yok..konuşun ve yapmazsa bıraz bır parça duruşunuzu bellı edın..
kabullenmeyın..kararlılığınızı gösterın..başka ne gelır kı elden..
bol şans![]()
Canım ne zamandır böyle?
Bol bol elma yedir....
euhmm okul hayati onu biraz sitreslesdirmis olabilir..
olabilir bir erkeyin isi gucu yoksa kendini eksik hisede bilir, gucsuz hise bilir ve mutsuzda olabilir.
ikinci bir ut, yapmazsi onu daha cok guclendirecek ilerde.. ama o suan oldugu durumdan biraz rahatsiz.. suan boyle ama ilerde odulunu alacak.
bagzi insanlar eyer kapasitesi aliyorsa devam eder, yada kendine guveniyorsa devam ediyor edemiyorsa calisir. iste seninkide cok sansli bence gurur duymali.. sen ve onun yakinlarida surekli bunu hatirlatmalisinizki o guc alsin. adam gecmis artik belirli bir yasi, oku,oku ama cebinde yok bir kurusu tabiki moreli olmaz. Ama dedigim gibi destek vermeniz gerekiyor... onun cok ozel oldugunu fallan diyip oyalamalisiniz buna inandirmalisinizdirki zaten oyledir belki ozel oldugunu unutmusdur bir an:))biz kardesimise herzaman boyle destek veriyoruz. Baslarda senin kisigibi davraniyordu simdi tepemise cikdi simarmakdan:)))nezaman morelinin olmadigini gorsem aslan doktorumuz suyumus buyumuz, aslan parcasi zeki kardesim... boyle diyince tamam artik butun dunyalar onun...
birde guzel bir filim izleriz yanindada bir elma veririm ona sonra sabaha kadar derse devam eder.. yani neyse bak iste, her yonden yaklasmaya calis hoslanmiyorsa baska bir yok bul ve kezin onu bir yerde yakalarsin..:)
kiza bir yuruyuse cikalim ve doldurma yiyelim de sonra tekrar doneriz desendemi kabul etmiyor?
merhaba kızlar..bi konuda size danışmak istedim..erkek arkadasım çok karamsar hiç bişeyden mutlu olmuyor..hayatın hep olumsuz taraflarını görüyor ben ne yapabilirim onun için..suan 4.
sınıfız kpss ile uğrasıyoruz ve okudugumuz yer küçük ve can sıkıcı yapılacak hiç bişey yok bu yüzden böyleyim diyor...ama bende aynı yerdeyim ve ben onun gibi değilim elmden geldkçe
mutlu olmaya çalısıyorum...hayatın güzel olumlu kısımları bana yetiyor onlarla teselli oluyorum gülmeyi seviyorum..ama o öle değil hep bi karamsarlık memnuniyetsizlik...bişeyler yapalım dedgimde isteksizlik herşeyden bıkmıs gibi bi hali var..
arkadaslar ben ne yapabilirim onun için hayata biraz pozitif bakabilmesi için.
Kacin....
Ileride oturma odanizdaki koltukta oturmus, göbegini kasiya kasiya futbol izleyen,
konusmayan, gülmeyen, yasama enerjisi tükenmis, somurtkan bir adamla evlenmek istemiyorsaniz uzak durun.
Bir insan karamsar ve memnuniyetsiz ise size verecegi tek sey umutsuzluk olur. Sonucta testide ne varsa
o sizar disariya. Üstelik siz psikolog degilsiniz, belki simdi sevginiz agir bastigi icin bu durumla bas edebiliyorsunuz,
ama gün gelecek sizi sevgisiyle beslemeyen, sizi kisisel anlamda gelistirmeyen, umursamaz bir adam
icinizdeki yasama sevgisini sömürecek. Mutsuz bir kadin olacaksiniz.
Kendisiyle barisik olmayan bir insandan hic birsey beklemeyin.
Yasinizin en güzel zamanlarini, sevdiginiz, tarafindan sevildiginiz, gülmeyi ve güldürmeyi bilen
biriyle paylasin.
Erkek arkadasinizinda sorunu varsa, psikologa, olmadi psikiyatrise gitsin.