karamsarım hem mutlu hemde mutsuzum

aybige_hatun

Üye
Kayıtlı Üye
15 Kasım 2012
39
0
16
Bursa
merhaba
ailemin isteği üzerine biriyle görüşmeye başladım.

2aya yakın telefonda görüştük. bulundugum şehre gelincede yüzyüze görüştük..
herkes çocuga altın pırlanta gibi bakıyor. evet bende zaman zaman öyle düşündüm..

görüştüğümüz günlerde mutlumuydum. evet çok ama çok mutlu anlarım oldu.. ama bazende napıyosun sen mutluluk oyunu oynamayı bırak artık dediğim zamanlarda.. bazen çok şey isteme.daha iyisimi bulcaksın diyorum. sonrada diyorumki hayatımda bir erkek olmak zorunda değil.. neden ısrarla biri hayatımda olsun istiyorumki..

karamsarım hem mutlu hemde mutsuzum. eger tamam dersek 1 2 ay için nişan olcak. yazada düğün..

bana deger veriyor seviyor bunu hissediyorum. beni görmeden önce bulundugum şehirden çıkmam diyen adam sen iste ailenin yanında yaşarız demeye başladı.. yani bu beni mutlu ettimi evet çok etti..
ona nezaman gidiceksin dedim. gözleri doldu beni istemiyomusun dedi..

ben bişeyler hissediyormuyum? onla görüşmeden önyargılıydım. ama o gelince güzel bi görüşem geçirdik..

sorun ne şimdi? bana sürekli dokunmak istiyor. öpmek sarılmak. bunu ona anlattım. şuan kendimi buna hazır hissetmiyorum diye.. zamanı gelince olcak şeyler dedim..
ama o bana uzaylı gözüyle baktı. bunlar çok normal şeyler dedi. sen geri kalmışsın dedi.
onu öpmek sarılmak hiç ama hiç içimden gelmiyor:S
o sarılıncada istemiyorum
gerçekten onu öpmek içimden gelmiyor.bu beni heycanlandırmıyor..

aynı dili konuşmuyoruz bazen diyorum.. sorun oluyor mesela anlatıyorum anlatıyorum ısrarla aynı şeyleri anlatıyorum.. onun bana dediği yani şimdi ne demek istiyosun.. yanımdaykende telefondaykende..
inanırmısınız 15 dk aynı kelimeleri kullanarak bişey anlatmaya çalıştım.. ama o anlamadı

ne yapıcam ne edicem hiç bilmiyorum..
aileler bildiği içinde çok uzatma şansımız yok malesef..

aceleye getirmek istemiyorum.. tamam o çok ii bir insan olabilir. ailesi beni istiyor olabilir. benim ailem istiyor olabilir. ama evlilik bu.. şakaya gelmezdi

Son düzenleme:
bence olmaz bu insanla öle hissettim okuyunca .hem sen ailen istedigi için bence istiyosun heycanlanmıyorum demişsin ,ona sarılıp ,öpmek istemiyorsun bile bence ilgi duymuyosun fazla bu kii bu adamda seni anlamıyo eee daha neyi düşünüyosunki bende bunu anlamadım valla.

Ben de eşimle görüşmeye ilk gittiğim akşam "nasıl öperim bunuuuu " demiştim
Ama önyargısız, olmayacak demek amacıyla gittiğim ikinci görüşmede tereyağı gibi eriyerek döndüm
Sürekli sorgulamalar, yanlış mı, görücü usulü ya doğru değil düşünceleri hep uçuştu kafamda..
Ama çook kısa bir zamanda hayatımın en güzel kararı olduğunu anladım..

Siz bir süre görüşmüşsünüz ve mutsuz olduğunuzu söylüyorsunuz..
Aileler istiyor diye olmamalı evlilik..
İçinizi eritmeli bakışları, konuşmaları..
Rabbim hakkınızda hayırlısını versin inşallah...

Canım ailelerin isteği ile bir araya gelmiş biri nasıl davranması gerektiğini de bilmeli, efendi olmalı ! Öyle öpmeler , sarılmalar ne alaka yani ! Kimse istiyor diye evlenme arkadaşım evlilik çok zor bişey içine sinmezse, eşine alışamazsan çok pişman olursun. Ailene karşı da o kişiye karşı da net ol canım, koy sınırlarını saygı duymalarını sağla. Kendini zorlama evlenmek için evlenme sakın.

geri kalmışsın ne demekmiş
ne saçmalıyorsun sen demedin mi?öpmek zorundamısın sanki.uzakta ya güya her zaman göremeyeceği için, öpeyim sarılayım diye geliyor demekki.valla bidaha bir düşün.

Sen ondan elektrik almamışsın sözlerinden bunu anladım. O kişide bana pek düzgün biri gibi sanki gelmedi. Sonuçta siz aileler aracılıgı ile tanışmışsınız. Yani arada tabiki birşeyler olabilir ama sen geri kalmışsın vs demesi bana çok iyi niyetli bir insan gibi gelmedi. Hani bu kızlarla gezip onları bırakıp ailesinin dediği kızla evlenen erkek profiline benziyor gibi gibi sanki. Faceden filan araştırmışsındır belki ama bi bak bakalım. Belki abartıyorda olabilirim ama zaten seninde içine sinmemiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…