merhaba
ailemin isteği üzerine biriyle görüşmeye başladım.
2aya yakın telefonda görüştük. bulundugum şehre gelincede yüzyüze görüştük..
herkes çocuga altın pırlanta gibi bakıyor. evet bende zaman zaman öyle düşündüm..
görüştüğümüz günlerde mutlumuydum. evet çok ama çok mutlu anlarım oldu.. ama bazende napıyosun sen mutluluk oyunu oynamayı bırak artık dediğim zamanlarda.. bazen çok şey isteme.daha iyisimi bulcaksın diyorum. sonrada diyorumki hayatımda bir erkek olmak zorunda değil.. neden ısrarla biri hayatımda olsun istiyorumki..
karamsarım hem mutlu hemde mutsuzum. eger tamam dersek 1 2 ay için nişan olcak. yazada düğün..
bana deger veriyor seviyor bunu hissediyorum. beni görmeden önce bulundugum şehirden çıkmam diyen adam sen iste ailenin yanında yaşarız demeye başladı.. yani bu beni mutlu ettimi evet çok etti..
ona nezaman gidiceksin dedim. gözleri doldu beni istemiyomusun dedi..
ben bişeyler hissediyormuyum? onla görüşmeden önyargılıydım. ama o gelince güzel bi görüşem geçirdik..
sorun ne şimdi? bana sürekli dokunmak istiyor. öpmek sarılmak. bunu ona anlattım. şuan kendimi buna hazır hissetmiyorum diye.. zamanı gelince olcak şeyler dedim..
ama o bana uzaylı gözüyle baktı. bunlar çok normal şeyler dedi. sen geri kalmışsın dedi.
onu öpmek sarılmak hiç ama hiç içimden gelmiyor:S
o sarılıncada istemiyorum
gerçekten onu öpmek içimden gelmiyor.bu beni heycanlandırmıyor..
aynı dili konuşmuyoruz bazen diyorum.. sorun oluyor mesela anlatıyorum anlatıyorum ısrarla aynı şeyleri anlatıyorum.. onun bana dediği yani şimdi ne demek istiyosun.. yanımdaykende telefondaykende..
inanırmısınız 15 dk aynı kelimeleri kullanarak bişey anlatmaya çalıştım.. ama o anlamadı
ne yapıcam ne edicem hiç bilmiyorum..
aileler bildiği içinde çok uzatma şansımız yok malesef..
aceleye getirmek istemiyorum.. tamam o çok ii bir insan olabilir. ailesi beni istiyor olabilir. benim ailem istiyor olabilir. ama evlilik bu.. şakaya gelmezdi