Ben de böyle durumlarda hep kötü şeyleri düşünürüm.Onlar gelir aklıma.Bi damla daha akıtırsam salak gibi hissederim kendimi ,hemen özlemem geçer.Kendini sevmek lazım biraz.Acını yaşamazsan unutamazsın yaşa ki bitsin.Ama abartma.Sinir vs normal.Zamanla geçer,ama önce kendini sev.
Merhaba arkadaşlarım. Sizlerden gelen fikirlere ihtiyacım var. Ben nişanlımdan ayrıldım bunu önceki konularımdan az çok biliyorsunuz. Hakaret, saygısızlık, ailemi dışlanması, ve en son anneme saygısızlıktan. tam bir ay oldu. Ama şöyle bir sorun var sadece iyi geçirdiğimiz vakitleri özlüyorumBana yaptığı kötü davranışları değil iyileri geliyor aklıma. Sevgilik dönemi olsun ilk ay olsun böyle insan değildi tamam sinirliydi ama böyle değildi. sonradan iyice arttı hep düğün stresi dedim ama dayanamadım. Biliyorum çevresinin doldurmasıda oldu en azından bazı laflarından anlıyordum. Nasıl olucak napıcam bilemiyorum. Bir de sanki bir daha hiç sevemeyeceğim ve sanki evlilik denen şey kafamda bitmiş gibi karamsarım bunalıyorum neden böyle oldu. Oysa insanlar ne hayallerle başlıyor yeni adımlara. Benim gibi bu süreçlerden geçen oldumu kimseye içimdekileri açamıyorum bazen sessizce ağlıyorum. bunaldım, en ufak şeye sinirlenir oldum tahammülsüz oldum . Güçlü gözükmeye çalışıyorum Sizlerden gelenleri okudukça terapi gibi geliyor.
Böyle düşünmen çok normal
bu da bir süreç
sen ne yaşadığını sana nasıl kötü hissettirdiğini de biliyorsun
sakın bunları da unutma bu süreçte
En iyisi bir bdv ye göz gezdir..Senin nışanlın gibi tiplerle evlenip,daha sonra boşanma aşamasına gelen kadınların hikayelerini okursun mutlaka sonrada haline şükredersin baştan kurtulmuşum diye ve rahatlarsında bence...
Haklısın ama her zaman beterin beteri vardır bunu düşünmelisin..O adamla evlenseydin ve o kötü huyları yüzünden ayrılma aşamasına gelseydin ne yapardın? Hele birde çocuğun olsaydı bir hayal kursana ne kadar kötü olurdu senin için..Zararın neresinden dönersen kardır bunu hiçbir zaman unutma..Böylesi hayırlıymış demek ki senin için bitmiş..Hiç tatlı canını üzme..aynen öyle yapıyorum ama bazen özlem denen şey var ya onla başa çıkmak çokk zor oluyor
tabii ki böyle hissetmeniz normal zor bir dönem geçiriyorsunuz ama inanı zor olsa da geçecek unutacaksınız.ağlayın gidin stres atın rahatlayın. sonra zaman geçecek belki karşınıza sizi çok mutlu eden biri çıkacak aileniz yanınızda ne güzel inanın onların sağlığından mutluluğundan ötesi yok.
Daha yeni ayrildin gecer hicbiseycik de kalmaz..gecme suresi ise senin elinde...yalniz kalirsan sure uzar..ama zamanini sevdiklerinle gecirirsen unutma suren olabildigince kIsalIr..
Merhaba arkadaşlarım. Sizlerden gelen fikirlere ihtiyacım var. Ben nişanlımdan ayrıldım bunu önceki konularımdan az çok biliyorsunuz. Hakaret, saygısızlık, ailemi dışlanması, ve en son anneme saygısızlıktan. tam bir ay oldu. Ama şöyle bir sorun var sadece iyi geçirdiğimiz vakitleri özlüyorumBana yaptığı kötü davranışları değil iyileri geliyor aklıma. Sevgilik dönemi olsun ilk ay olsun böyle insan değildi tamam sinirliydi ama böyle değildi. sonradan iyice arttı hep düğün stresi dedim ama dayanamadım. Bitmemesi için sevdiğim olduğu için çok uğraştım sustum içime attım. Bir de o kadar şeyi bana yapmamış gibi beni suçladığını duydum sevseydi gitmezdi demiş falan. Biliyorum çevresinin doldurmasıda oldu en azından bazı laflarından anlıyordum. Nasıl olucak napıcam bilemiyorum. Bir de sanki bir daha hiç sevemeyeceğim ve sanki evlilik denen şey kafamda bitmiş gibi karamsarım bunalıyorum neden böyle oldu. Oysa insanlar ne hayallerle başlıyor yeni adımlara. Benim gibi bu süreçlerden geçen oldumu kimseye içimdekileri açamıyorum bazen sessizce ağlıyorum. bunaldım, en ufak şeye sinirlenir oldum tahammülsüz oldum . Güçlü gözükmeye çalışıyorum Sizlerden gelenleri okudukça terapi gibi geliyor.
Haklısın ama her zaman beterin beteri vardır bunu düşünmelisin..O adamla evlenseydin ve o kötü huyları yüzünden ayrılma aşamasına gelseydin ne yapardın? Hele birde çocuğun olsaydı bir hayal kursana ne kadar kötü olurdu senin için..Zararın neresinden dönersen kardır bunu hiçbir zaman unutma..Böylesi hayırlıymış demek ki senin için bitmiş..Hiç tatlı canını üzme..
yazdıklarınızı okuyunca bi an kendi yaşadıklarım geldi gözümün önüne... emin olun en iyisini yapmışsınız ayrılmakla şu an duygularınızla hareket ettiğiniz için böyle düşünüyosunuz ancak biraz zaman geçince ben kendime ne kadar çok haksızlık yapmışım diyeceksiniz. henüz nişanlıyken böyleyse bi ömür nasıl geçircektiniz
Düzelmeyecekti emin ol..Nışanlıyken daha böyle yapan adam evlenince nasıl olur sence bunu düşün..Birde annesiyle oturacaktın ohh maşallah..Sen üzülmek yerine bence otur şükret kurtuldum diye..bende kendimi böyle teselli ediyorum bir yandan diyorum ACABA DÜZELİR MİYDİ EVLENSEYDİK çünkü sevgili iken böyle değildi bir yandan da HAYIR DAHA BETER OLURDU ben annesiyle oturacaktım üstelik isteyerek sevdiğim adam için. ona rağmen onun yaptığı gibi yapmadım hiç onun gibi rahat olamadım bir kez bile onun gibi al yuzugunu diyemedim kaybetme korkusuyla.
zamanla duygusallaşıp hassas oluyoruz üzülüyoruz inanın geçer.önünüzde daha güzel günler olduğunu düşünün şanslısınız gerçek yüzünü önceden görmüşsünüz.haddinden fazla duygusal bir insanım nişanlandık ya tamam işte deyip hayatımın merkezi yaptım sonra böyle olubcada zorlandım işte. ama çok haklısınız çok şükür ailem var
Düzelmeyecekti emin ol..Nışanlıyken daha böyle yapan adam evlenince nasıl olur sence bunu düşün..Birde annesiyle oturacaktın ohh maşallah..Sen üzülmek yerine bence otur şükret kurtuldum diye..
zamanla duygusallaşıp hassas oluyoruz üzülüyoruz inanın geçer. önünüzde daha güzel günler olduğunu düşünün şanslısınız gerçek yüzünü önceden görmüşsünüz.
Bu günlerin hepsi geçicek merak etme..Üzüleceksin tabiki insanız hepimiz,duygularımız var ama geçicek..Ölüm acısı bile geçiyor,hafifliyor zamanla..Allah büyük acılar göstermesin inşallah canım boşver böyle küçük şeyler için kendini üzmeye değmez..herkes sizin bu dediğinizi diyor bana çevremdeki herkes. sadece saflığıma üzülüyorum aradaki eğitim farkından tutunda beni aşağılamasına ve ben hepsine susup düzelir seviyorum ya nasıl olsa dememe en çok üzülüyorum ve ben beş gün sonra eski yabancı sevgilisine bebek beni face den ekle yorum yazdığını gördüğüm halde onu özledğime üzülüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?