Bu günlerin hepsi geçicek merak etme..Üzüleceksin tabiki insanız hepimiz,duygularımız var ama geçicek..Ölüm acısı bile geçiyor,hafifliyor zamanla..Allah büyük acılar göstermesin inşallah canım boşver böyle küçük şeyler için kendini üzmeye değmez..
zaten o yaşattıklarını aklıma getirimce biraz olsun dineliyorum. Ama kendimi yapayalnız his ediyorum oysa ki ailem yanımda destek alışkanlıklarda var tabiki iki sene boyunca hergece yatmadan önce konuşurduk gün içinde konusurduk
Çok çok haklısın
bunların hepsi geçecek
bir zaman sonra hergün daha az düşünmeye başladığını göreceksin
sonra bir gün farkedeceksin ki içinde
tamamen bitmiş ..
Alışkanlıklar böyle boşluklar yaratır insanın
içinde
zaman herşeyin ilacıdır
bence şöyle düşün artık geçmiş bitmiş bi ilişki tekrardan canlanmaz canlansa bile en fazla 3 haftaya aynı sorunlardan yine ayrılırsınız ve o zamanda zaten belliydi böyle olacağı hata bende dersin yani şu anda yapılacak hiç bişey yok iyisiyle kötüsüyle geçmiş gitmiş. ayrıca bi ilişki bittikten sonra güzel anıları hatırlamaktan daha doğal bişey olamaz ne mutluki güzel bi ilişki olmuş bir sürü güzel anı olmuş dolu dolu geçmiş kötü anılarıda at gitsin sen hep iyi hatırla ama zorlamanın da bir anlamı yok anı olarak kalsın hepsi
herşeyi kabul etmişsiniz sorun neydi çok mu küfür ediyordu?bende kendimi böyle teselli ediyorum bir yandan diyorum ACABA DÜZELİR MİYDİ EVLENSEYDİK çünkü sevgili iken böyle değildi bir yandan da HAYIR DAHA BETER OLURDU ben annesiyle oturacaktım üstelik isteyerek sevdiğim adam için. ona rağmen onun yaptığı gibi yapmadım hiç onun gibi rahat olamadım bir kez bile onun gibi al yuzugunu diyemedim kaybetme korkusuyla.
herşeyi kabul etmişsiniz sorun neydi çok mu küfür ediyordu?
Sorun hep benim dedigim olacak derdi gerizekali salak gubi laflar ederdi ve dort ay nissanlilikta uc kez yuzugunu al git dedi ve en son anneme bixim evde elindekini masaya vurark ileride evimde ne olursa senden bilirim dedi disarida bir kac kez vurmaya girismesini soylemiyrum.
ilişki bozan biri gibi gözükmek istemem ama anlattıklarına bakılırsa doğru olanı yapmışsın. bana göre insana 3.şans verilir. 1. si kendi davranısıdır,bunu söylersin düzeltir. 2.sefer yine aynı hatayı yaparsa unutmuştur derimama 3.sefer yine aynısı yaparsa düzelmeyecek artık derim.
üzülme yaşın gençmiş daha,ilerde daha iyilerini bulursun umarım. bide kayın valide ile oturma olayını bir daha düşün derim ben. çirkeflik yap demiyorum ama gerçekten zordur aynı evde kalmak. aynı bina iyidir belki ama aynı ev zordur hastalık,bakıma muhtaç vb.olmadıkça.
henüz 1 ay geçmiş. emin ol zaman yaralarını iyileştirir. ama senin de kendine destek olman lazım. bu adam sana bi ton saygısızlık etmiş seni incitmiş gerçekten üzülmeye değmeyeceğini kabullendir kendine.
her zaman söylerim kendine bi uğraş edin çalışıyo musun bilmiyorum da, insan bir şeyle yoğun olunca başka bir şey pek de aklına gelmiyor. yani en azından bende öyle..
Yasadiklarini aynen bende yasadim. Saygisizlik düsüncesizlik tehdit; aklina ne gelirse yapmistir. Cok cabaladim sevdigimden ama olan hep bana oldu. En son aileme saygisizlik etti bende nisani attim. Mutsuzdum zaten depresyona girmistim olanlardan. Nisan attiktan sonra aynen senin gibi hep iyi günler geldi aklima. Deli gibi özledim onu. Sanki mükemmel bir insani kaybetmisim gibi hissettim.
Sonra birde yaptiklarina ragmen ben sucluymusum gibi etrafa beni kötülediler ailecek. Cok zoruma gitti; agladim sizladim ama toparlandim. Cok sükür zamanla kendime geldim. Suan halime o kadar sükrediyorum ki; iyi ki evlenmedim hayatimi mahfetmedim. Iyi ki son anda zor olan o karari aldim. Ha unuttum mu unutmadim. Hala aklimda yasadiklarim ama sadece kötü anilarla. Ama canim yanmiyor artik eskisi gibi.
Sadece zaman. Zaman yaralarini saracak. Hergün biraz daha iyi olacaksin. Yasanilan ne varsa birak düsünme. Yasanmasi gerekiyormus yasanmis bitmis. Sana yapilan haksizliklarida Allaha havale et; o zaten herseyi biliyor görüyor.
Canim asla pes etme,kaderini zorlama sakin bitmisse bitmistir..ben o konuda cok pismanim..ayrilmistik ama bense aenin gibi agla zirla baristik ve simdi zor bi hayatim var..o yuzden kaderini zorlamaaaMerhaba arkadaşlarım. Sizlerden gelen fikirlere ihtiyacım var. Ben nişanlımdan ayrıldım bunu önceki konularımdan az çok biliyorsunuz. Hakaret, saygısızlık, ailemi dışlanması, ve en son anneme saygısızlıktan. tam bir ay oldu. Ama şöyle bir sorun var sadece iyi geçirdiğimiz vakitleri özlüyorumBana yaptığı kötü davranışları değil iyileri geliyor aklıma. Sevgilik dönemi olsun ilk ay olsun böyle insan değildi tamam sinirliydi ama böyle değildi. sonradan iyice arttı hep düğün stresi dedim ama dayanamadım. Bitmemesi için sevdiğim olduğu için çok uğraştım sustum içime attım. Bir de o kadar şeyi bana yapmamış gibi beni suçladığını duydum sevseydi gitmezdi demiş falan. Biliyorum çevresinin doldurmasıda oldu en azından bazı laflarından anlıyordum. Nasıl olucak napıcam bilemiyorum. Bir de sanki bir daha hiç sevemeyeceğim ve sanki evlilik denen şey kafamda bitmiş gibi karamsarım bunalıyorum neden böyle oldu. Oysa insanlar ne hayallerle başlıyor yeni adımlara. Benim gibi bu süreçlerden geçen oldumu kimseye içimdekileri açamıyorum bazen sessizce ağlıyorum. bunaldım, en ufak şeye sinirlenir oldum tahammülsüz oldum . Güçlü gözükmeye çalışıyorum Sizlerden gelenleri okudukça terapi gibi geliyor.
Canim asla pes etme,kaderini zorlama sakin bitmisse bitmistir..ben o konuda cok pismanim..ayrilmistik ama bense aenin gibi agla zirla baristik ve simdi zor bi hayatim var..o yuzden kaderini zorlamaaa
Anlayabiliyruk canim ne kadar zor oldugunu o kararin nasil verildigini cunku aynen yssyrum simdi nasilsin iyi misin uzerinden ne kadar vskit gecti
Maddi olarak degil ama manevi olarak cok zorlandim..giyimim hareketlerim cok degisti evliligi kocamla yasamayi dusunurken kaynim kaynanam kayinoederim ay gelip gidenler mi dersin..kiailem daha su istememistir benden ☺ soyle esim cok iyi bi insan ilk baslarda oda fuhaf geliyodu ama simdi beni anliyabiliyl en azindan ☺ artik sorunlarimi konusarak cozebiliyodum 3 sene boyunca agladim hergun olmasada 2 gunde bi.ama simdi dik durmaya calisiyorum artik ders aldim herkezin payina duseni hesapladim ☺Yani canim ilmuyrsa olmuyrdur degil mi peki pisman misin canim sen baristigina. Bu arafa sorun ne ise insallah duzelir
9 ay oluyor canim. Cok sükür iyiyim. Hergün iyi ki diyorum ve halime sükrediyorum. Asla pisman degilim nisani attigima; her nekadar ilk zamanlar onu cok özlesediysemde. Kolay degil bir iliskiyi hele birde nisani kesip atmak. O yüzden ilk zamanlarin sancili olmasi cok normal.
Ama bugün o özlemden hic eser yok. Aklima sadece bana yaptigi kötülükler ve yasattiklari geliyor. Ama Allaha havale ettim onuda. Kimse yasattigini yasamadan ölmezmis.
Kim ne derse desin suan o acin dinmeyecek. Ama zamanla azalicak inan. Aklina sana yasattigi kötü anilari getir ve en dogrusunu yaptigina inandir kendini. Sonra kendini eve falan kapatma. Cik gez dolas. Arkadaslarinla görüs. Kendin icin birseyler yap. Bu hayatta kimse icin üzülmeye degmiyor gercekten. Suan kendime o kadar kiziyorum ki degmeyecek bir insan ugruna o kadar gözyasi döktügüm ve kendimi yiprattigim icin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?