Maddi olarak degil ama manevi olarak cok zorlandim..giyimim hareketlerim cok degisti evliligi kocamla yasamayi dusunurken kaynim kaynanam kayinoederim ay gelip gidenler mi dersin..kiailem daha su istememistir benden ☺ soyle esim cok iyi bi insan ilk baslarda oda fuhaf geliyodu ama simdi beni anliyabiliyl en azindan ☺ artik sorunlarimi konusarak cozebiliyodum 3 sene boyunca agladim hergun olmasada 2 gunde bi.ama simdi dik durmaya calisiyorum artik ders aldim herkezin payina duseni hesapladim ☺
Çooooookkkkkk şanslısın ....evlenmeden kendini saklamayı beceremeden Allah sana göstermiş tüm karakterini...
Peki canim senin adina atlattiggin icin cok sevindim benim soyle bir yanlisim var onu nasil asayim sosyal medyadan takip ediyrum biri var mi diye merak edip bunu nasil atlatacagim bilmiyrum. Ama insallah benim acimda gecer ocok rahat mutlu bekarlik sultanlik diye bile yazmis profiline o derece yani
Tamam ne güzel ALLAH yanında olmuş daha da zor günlerden kurtulmuşsun...hala onu düşündüğün"onun içinde zor olurdu"cümlesinde belli oluyor...onun duygularıyla ilgilenme,bu olumsuz gibi görünen durumun deneyim olduğunu kendine hatırlat...Allahima sukur diyrum o yonden cunku eski nisanlim icinde zor olacakti ki biz zaten kesin bosanirdik aslinda ben birazda annemin yasli teyzelerden cok dua almasina bagliyrum boyle bir olayin olmasindan
Sende atlatacaksin canim inan. Insanlar neler yasiyorda atlatiyor bu ne ki. Evlenip bosananlar ne yapsin? Hele birde cocugu olanlar? O yüzden sükret ki evlenmeden gercek yüzünü görmüssün. Daha büyük bir mutsuzlugun icinde bulabilirdin kendini.
Sosyal medyadan takip etmeni anormal bulmuyorum. Inan herkes yapmistir bunu. Sirf sen gör diye yazmistir zaten öyle. Onun mutlu oldugunu düsünmen ve pisman olman icin. Cocukca hareketler iste canim takma bunlari kafana. Umrunda bile olmasin.
Gecicek Allahin izniyle. Bu günlerde gecicek. Iyi ki onunla olmamis diyeceksin. Hatta yeniden seveceksin. Ve ozaman ona belkide yaptiklari icin tesekkür edeceksin. Hersey biz insanlar icin. Bazen kötü tecrübeler yasanmasi gerekiyor. Bu senin icin tecrübe oldu.
Tamam ne güzel ALLAH yanında olmuş daha da zor günlerden kurtulmuşsun...hala onu düşündüğün"onun içinde zor olurdu"cümlesinde belli oluyor...onun duygularıyla ilgilenme,bu olumsuz gibi görünen durumun deneyim olduğunu kendine hatırlat...
Bunları düşünmemekte senin elinde bence.
o zaman zamana bırak. düşün agla kendini parala.İste ona engel olabilsem zaten dusunmeyecegim ki canimm :,(
o zaman zamana bırak. düşün agla kendini parala.
cokmu acık yazdım
cokmu acık yazdım
Sizin yorumlarinizi hep tebessumle okuyrum inanin
unuttunmu gecmişi
unuttunmu gecmişi(2dkkada kızın hafızasını sanki sildim ya )
Ne güzel işte. gör bunları unutman için dahada iyi olur.Bugun bir yalanini daha yakalayinca unutmak icin elimden geleni yapiyrum beni aptal yerine koymus beyfendi antalyaya tatile gitmisti ne hikmetse hic discoya falan gitmedim dedi uyuycam dedi erkenden ustelik tatil yerine gore beraber gittgi arkadasinin bir resmine yorum yapnis beyfendi hemde resmiyle yorum yapmis beni resmn kandirmis
Ne güzel işte. gör bunları unutman için dahada iyi olur.
İiyleş tabiki. Sana bunu yapan bi adamın arkasından aglamakda nyin nesi.Kesinlikle haklisinnn soguttum yuregii iyilesmeye basladim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?