karamsarlık gelecekten korku aşırı hasasiyet

İnsallah tamamen asarsiniz bir de ben kv ile oturacaktim canim

Çooooookkkkkk şanslısın ....evlenmeden kendini saklamayı beceremeden Allah sana göstermiş tüm karakterini...

Allahima sukur diyrum o yonden cunku eski nisanlim icinde zor olacakti ki biz zaten kesin bosanirdik aslinda ben birazda annemin yasli teyzelerden cok dua almasina bagliyrum boyle bir olayin olmasindan

Sende atlatacaksin canim inan. Insanlar neler yasiyorda atlatiyor bu ne ki. Evlenip bosananlar ne yapsin? Hele birde cocugu olanlar? O yüzden sükret ki evlenmeden gercek yüzünü görmüssün. Daha büyük bir mutsuzlugun icinde bulabilirdin kendini.

Sosyal medyadan takip etmeni anormal bulmuyorum. Inan herkes yapmistir bunu. Sirf sen gör diye yazmistir zaten öyle. Onun mutlu oldugunu düsünmen ve pisman olman icin. Cocukca hareketler iste canim takma bunlari kafana. Umrunda bile olmasin.

Gecicek Allahin izniyle. Bu günlerde gecicek. Iyi ki onunla olmamis diyeceksin. Hatta yeniden seveceksin. Ve ozaman ona belkide yaptiklari icin tesekkür edeceksin. Hersey biz insanlar icin. Bazen kötü tecrübeler yasanmasi gerekiyor. Bu senin icin tecrübe oldu.

Allahima sukur diyrum o yonden cunku eski nisanlim icinde zor olacakti ki biz zaten kesin bosanirdik aslinda ben birazda annemin yasli teyzelerden cok dua almasina bagliyrum boyle bir olayin olmasindan
Tamam ne güzel ALLAH yanında olmuş daha da zor günlerden kurtulmuşsun...hala onu düşündüğün"onun içinde zor olurdu"cümlesinde belli oluyor...onun duygularıyla ilgilenme,bu olumsuz gibi görünen durumun deneyim olduğunu kendine hatırlat...

Kesinlikle aci bir tecrube oldu canim bakmamaya gayret ediyrum ben sonra diyrum bir kizla gorsen nolcak sen uzulceksin bosver diyrum kendi kendime. İyiki yorum yaptin umut oldun cok sagol canim

Haklisin canim benim icin aci zor bir tecrube oldu keza onun icinde oyledir. Umarim herkes icin hayirlisi olsun kiymetli yorumun icin sagolasin canim

unuttunmu gecmişi (2dkkada kızın hafızasını sanki sildim ya)

Bugun bir yalanini daha yakalayinca unutmak icin elimden geleni yapiyrum beni aptal yerine koymus beyfendi antalyaya tatile gitmisti ne hikmetse hic discoya falan gitmedim dedi uyuycam dedi erkenden ustelik tatil yerine gore beraber gittgi arkadasinin bir resmine yorum yapnis beyfendi hemde resmiyle yorum yapmis beni resmn kandirmis

Ne güzel işte. gör bunları unutman için dahada iyi olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…