Karanlık dünyam,canım yanıyor

Anneni dinledin mi tam olarak?
Kayın babanda masum olmayabilir,annen normal ,sağlıklı düşünse böyle birşey yapmazdı belki annenin psikolojik bir sorunu vardır,tedaviye ihtiyacı vardır.
Yine ne olursa olsun annenin size büyük bir emeği vardır.Büyük konuşmayım yerinizde olsam annemi hayatımdan çıkarmazdım eşimin ailesine de annem rahatsız derdim birşekilde annem için çaba harcardım.Biz evlatlar ne hatalar yapıyoruz anne- baba bizi hayatından mı çıkarıyor?
Burda ki yorumlarda şaşırttı beni ne çabuk anneyi hayatınızdan çıkarıyorsunuz daha 3 gün tanıdığınız insanlar için!!

İyi de biraz dik durman gerekmiyor mu. Bak kendin yazmissin hakli olsam bile kocam kayinvalidemi savunuyor bu pislige karsi beni kabul ettiler diye. Pislik senin pisliğin değil ki. Kanunda bile suçlar bireyseldir. Sen olsan mesela boyle bir durumda kocanin kapi önüne.konulmasına izin verir miydin. Ayrica annemle yasamak zorunda da değildin. Döndün mutlu olabildin mi? Hayır. Bu şartlar altinda imkân siz zaten. Kocana bu konunun tamamen kapanmasi için testi cekmen lazim yoksa ömrün boyunca bu boyle sürecek.

Demek ki mutlu değilmişsiniz kocanızla. Kocanız ve ailesi nasıl bi vicdansız ki anneninizin yaptığı iğrençliği sizin üstünüze yüklüyolar. Mantıklı insanlar bunu yapmaz çünkü.Büyük konuşmayım ama herkese yol verip annem de dahil, kendi yoluma bakardım.

Ve siz bu duruma katlanıyormusunuz :/

Yanlış anlamayın ama yıllarınız bu şekilde devam edip gidecek, en ufak sorunlarda bu konu yüzünüze vurulacak... Suçunuz günahınız nedir ki? Pek sevdiğiniz eşiniz annenizin yapmış olduğu ayıbın bedelini size nasıl ödetir_?

Sizi kapı dışarı atmak yerine resti çekseydi ailesine madem çok seviyor ... Sizden annenizle görüşmemeyi beklerken kendisi de karıma nasıl böyle davranırsınız diyip dik duruş sergileseydi...

Allah yardımcın olsun... Çok zor...

Eşinin abisinin evliligiyle senin annenin ne ilgisi var.?

Normalde asla anneni silme derdim ama annen aşmış
Senin utanacağın hiç bir şey yok. Yoluna bakmalısın.

senin utanıp ezileceğin bir durum yok kimse anasını babasını seçemiyor diyeceksin dik duracaksın.. başına kakmalarına müsade etmeyeceksin.. gerekirse restide çekeceksin

eşiniz bostan korkuluğumu da sizi kapının önüne koymalarına izin veriyo? bu nasıl kocalık?

Seni kapi dışarı ettiklerinde eşin ne yapti?
Annenle gorusmedigini abin/baban farketmiyor mu? Babaevine geldiginde ne soyledin? Yani nasil haberleri yok olaydan anlamadim.. Veya ne diyorsun gerekce olarak?

Alevilik sünnilikle ne alakası var? Sizin konunuz tamamen algı yönetimi gibi geldi bana. Bu ne saçma iş anneniz gidip kayınbabanıza kur yapacak. Onlar da seni kapının önüne koyacak. Hani farklıyız ama çok iyiydik kocamla ondan söyledim demişsiniz de yemezler, madem o kadar iyi anlaşıyordunuz o kadar iyiydiniz de sizi paçavra gibi kapının önüne attıklarında neden gık demedi kocan? Bütün pisliğine rağmen seni kabul ediyorum dedi? Bırakın bu işleri. Yazıklar olsun böyle insanları ayırmaya kötülemeye çalışıyorsunuz ya.

oye bi kadin anne diye cevrende olmasin zaten. sen cocuklarna anneanne öldü diyeceksin. eger dogru ise ve kp'e iliski anlamnda teklifte bulunduysa Allah senden ve kizindan zaten uzak etsin diye dua et cnm. Esine kizina saril simsiki.

Ben en basından herkese sayfım aonsuz dedim zaten bu kadar insandan bir tek siz neden yanlış anladınız acaba? Benim orda demek istediğim birimiz fb birimiz gs li demek kadar normal birşey kültürlerimiz farklı ama biz birbirimize ayak uyduruyoruz demekti!! Gık demedi demişsiniz gık demeyecek olsa idi ben zaten bugün boşanmıştım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…