İyi de biraz dik durman gerekmiyor mu. Bak kendin yazmissin hakli olsam bile kocam kayinvalidemi savunuyor bu pislige karsi beni kabul ettiler diye. Pislik senin pisliğin değil ki. Kanunda bile suçlar bireyseldir. Sen olsan mesela boyle bir durumda kocanin kapi önüne.konulmasına izin verir miydin. Ayrica annemle yasamak zorunda da değildin. Döndün mutlu olabildin mi? Hayır. Bu şartlar altinda imkân siz zaten. Kocana bu konunun tamamen kapanmasi için testi cekmen lazim yoksa ömrün boyunca bu boyle sürecek.Aile bir yandan diyor ki oğlumuz bizi ezemez senden boşanacak ben bir yandan diyorum benım sucum yok adam kaldı arada iyice bunaldı yine o konustu buldu arayı dönmeyip napıcaktım yuva yıkan kadınla aynı eve mi gircektim onunla mı yasıycaktım hiç bişey olmamıs gibi sevdiğim kocamı bırakcaktm
Demek ki mutlu değilmişsiniz kocanızla. Kocanız ve ailesi nasıl bi vicdansız ki anneninizin yaptığı iğrençliği sizin üstünüze yüklüyolar. Mantıklı insanlar bunu yapmaz çünkü.Büyük konuşmayım ama herkese yol verip annem de dahil, kendi yoluma bakardım.İnamaya bilirsin saygım sonsuz beni tanımıyorsun zannedıyoruz ki böyle şeyler filmlerde oluyo benim suçum o kadının kızı olmam yani yüz göz olduk nasıl devam edicez böyle diye yalvardım çünkü eşimle mutluydum sucum olmayan bir ahlaksızlıktan benim yuvam yıkılmasın diye ben bile hala yaşadıklarıma geldiğim noktaya inanamıyorum siz nasıl inancaksonız
Bide şöyle bişey var bazen kv ile ilgili bi sorun oluyor eşim diyor mesela ne oldu neden ağlıyosun bende anlatıyorum annen böyle yaptı böyle dedi vs ben haklıyken bile bana diyo ki onlar seni bu kadar pisliğe rağmen kabul etti benim ne suçum vardı dıyorum senın suçun yok ama kabul ettiler diyor bazen dıyorum ki boşansam daha mı hayırlıydı
Eşinin abisinin evliligiyle senin annenin ne ilgisi var.?Yaşadıklarımı hiç bir kelime anlatamazda dilim döndüğünce anlatayım çok kırgınım lütfen kırıcı yorum yazmayın. Beş yıllık evliyim ben balıkesirde yaşıyordum eşim istanbulda iyi bir işim vardı neyse evlendik tanıstk coluk cock ev hanımıyım.. birimiz alevi birimiz sünni(yanlış anlaşılmasın herkese saygım sonsuz) kvlerle aynı binadayız.. mutlu bir yuvam bir kızım var neyse konuya girelim babam annemi yıllarca aldattı yedirdi içirdi bizi kirada oturttu aylarca kira vermedi kadına gitti ev aldı çok çektirdi bize.. annemle abim tek dayanağım oldu tek yaslandıgım limandı. "Dı" çünkü oda beni sırtımdan vurdu annem kp'e msjlar atmış arkadaşlık teklifi etmiş bunları yazarken bile okadar utanıyorum ki.. kp' de adam çıkmış hadi demiş bak yoluna edepsiz ahlaksız.. (bunlar ispatlı) herneyse benm birşeyden haberm yok tabi aradan bi kaç gün geçmiş bunlar geldi bana anlattı tuttuğu gibi koydular beni kapıya suçsuz günahsız nereye gideceğini bilemeyen bir ben.. neyse gittik babaocağına bişey anlatmadım abim babam duysa annemi öldürürler kesin dünyam basıma yıkıldı oracıkta canıma nasıl kıymadım bilmiyorum herneyse bana onunla bir daha görüşmemeyi kabul ettiğim taktirde eve dönebilceğimi söylediler. Döndüm ama canım cok acıyor kimsenin yüzüne bakıcak yüzüm yok yalvar yakar döndüm yuvama birde evladımız olsun dedi eşim birde kızımız oldu ama dayanamıyorum kızım bana anane sorunca ne diyeceğim eşimin abisi var oda evlenecek insanlar bana senin ailen yok mu demeyecek mi burda bu utançla orda iki manyakla yapamıyorum sığamıyorum içime dünyaya ne kadar yaşanır böyle annesiz babasız kimsesiz utançlı
Normalde asla anneni silme derdim ama annen aşmış
Senin utanacağın hiç bir şey yok. Yoluna bakmalısın.
Ben en basından herkese sayfım aonsuz dedim zaten bu kadar insandan bir tek siz neden yanlış anladınız acaba? Benim orda demek istediğim birimiz fb birimiz gs li demek kadar normal birşey kültürlerimiz farklı ama biz birbirimize ayak uyduruyoruz demekti!! Gık demedi demişsiniz gık demeyecek olsa idi ben zaten bugün boşanmıştımAlevilik sünnilikle ne alakası var? Sizin konunuz tamamen algı yönetimi gibi geldi bana. Bu ne saçma iş anneniz gidip kayınbabanıza kur yapacak. Onlar da seni kapının önüne koyacak. Hani farklıyız ama çok iyiydik kocamla ondan söyledim demişsiniz de yemezler, madem o kadar iyi anlaşıyordunuz o kadar iyiydiniz de sizi paçavra gibi kapının önüne attıklarında neden gık demedi kocan? Bütün pisliğine rağmen seni kabul ediyorum dedi? Bırakın bu işleri. Yazıklar olsun böyle insanları ayırmaya kötülemeye çalışıyorsunuz ya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?