• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Karanlık dünyam,canım yanıyor

aysclk10

2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
29 Mart 2017
57
19
8
35
Yaşadıklarımı hiç bir kelime anlatamazda dilim döndüğünce anlatayım çok kırgınım lütfen kırıcı yorum yazmayın. Beş yıllık evliyim ben balıkesirde yaşıyordum eşim istanbulda iyi bir işim vardı neyse evlendik tanıstk coluk cock ev hanımıyım.. birimiz alevi birimiz sünni(yanlış anlaşılmasın herkese saygım sonsuz) kvlerle aynı binadayız.. mutlu bir yuvam bir kızım var neyse konuya girelim babam annemi yıllarca aldattı yedirdi içirdi bizi kirada oturttu aylarca kira vermedi kadına gitti ev aldı çok çektirdi bize.. annemle abim tek dayanağım oldu tek yaslandıgım limandı. "Dı" çünkü oda beni sırtımdan vurdu annem kp'e msjlar atmış arkadaşlık teklifi etmiş bunları yazarken bile okadar utanıyorum ki.. kp' de adam çıkmış hadi demiş bak yoluna edepsiz ahlaksız.. (bunlar ispatlı) herneyse benm birşeyden haberm yok tabi aradan bi kaç gün geçmiş bunlar geldi bana anlattı tuttuğu gibi koydular beni kapıya suçsuz günahsız nereye gideceğini bilemeyen bir ben.. neyse gittik babaocağına bişey anlatmadım abim babam duysa annemi öldürürler kesin dünyam basıma yıkıldı oracıkta canıma nasıl kıymadım bilmiyorum herneyse bana onunla bir daha görüşmemeyi kabul ettiğim taktirde eve dönebilceğimi söylediler. Döndüm ama canım cok acıyor kimsenin yüzüne bakıcak yüzüm yok yalvar yakar döndüm yuvama birde evladımız olsun dedi eşim birde kızımız oldu ama dayanamıyorum kızım bana anane sorunca ne diyeceğim eşimin abisi var oda evlenecek insanlar bana senin ailen yok mu demeyecek mi burda bu utançla orda iki manyakla yapamıyorum sığamıyorum içime dünyaya ne kadar yaşanır böyle annesiz babasız kimsesiz utançlı

İnanmadım
Gerçekse diye yazıyorum burda sizin suçunuz ne niye sizi kapıya koyuyorlar neden yalvarıyorsunuz?
Kolay gelsin
İnamaya bilirsin saygım sonsuz beni tanımıyorsun zannedıyoruz ki böyle şeyler filmlerde oluyo benim suçum o kadının kızı olmam yani yüz göz olduk nasıl devam edicez böyle diye yalvardım çünkü eşimle mutluydum sucum olmayan bir ahlaksızlıktan benim yuvam yıkılmasın diye ben bile hala yaşadıklarıma geldiğim noktaya inanamıyorum siz nasıl inancaksonız

Annemle görüşmüyoruz deyip geçeceksiniz.O onu der mi bu bunu der mi diye düşünmeyin.Kızınız ananesini hiç görmemiş galiba anası değil babası değil neden sorsun nerde diye.Sorarsa da uzakta dersiniz olur biter her çocuğun ananesi yok ya yanında.

Büyütmeyin meseleyi olan olmuş.Anne neticede kimsenin onla görüşme deme hakkı yok normalde ama şu durumda çok haklılar.

Ayrıca anneniz sizin yuvanızı zerre düşünmemiş sizde onu düşünmeyin.Her koyun kendi bacağından

Peki annenize sormadinizmi nSil boyle bir ahlaksizlogi yapmis.
Sizin sucunuz yok.aile sizi niye kapiya koyuyor.bizim bir anidigin anneside evliyken baska adama kacti aile gelinlerine daha bir siki sarildi.

Annemle görüşmüyoruz deyip geçeceksiniz.O onu der mi bu bunu der mi diye düşünmeyin.Kızınız ananesini hiç görmemiş galiba anası değil babası değil neden sorsun nerde diye.Sorarsa da uzakta dersiniz olur biter her çocuğun ananesi yok ya yanında.

Büyütmeyin meseleyi olan olmuş.Anne neticede kimsenin onla görüşme deme hakkı yok normalde ama şu durumda çok haklılar.

Ayrıca anneniz sizin yuvanızı zerre düşünmemiş sizde onu düşünmeyin.Her koyun kendi bacağından
Bende kelimesi kelimesine aynı sizin gibi düşünüyorum kimseye anlatamıyorum benm gibi düşünmeniz beni mutlu etti evet cok haklılar asla kızmıyorum ama canım yanıyor doğum yapıyorsun kimsen yok bayram geliyor kimsen yok evet beni zerre kadar düşünmedi ama bazen çok özlüyorum

Yaşadıklarımı hiç bir kelime anlatamazda dilim döndüğünce anlatayım çok kırgınım lütfen kırıcı yorum yazmayın. Beş yıllık evliyim ben balıkesirde yaşıyordum eşim istanbulda iyi bir işim vardı neyse evlendik tanıstk coluk cock ev hanımıyım.. birimiz alevi birimiz sünni(yanlış anlaşılmasın herkese saygım sonsuz) kvlerle aynı binadayız.. mutlu bir yuvam bir kızım var neyse konuya girelim babam annemi yıllarca aldattı yedirdi içirdi bizi kirada oturttu aylarca kira vermedi kadına gitti ev aldı çok çektirdi bize.. annemle abim tek dayanağım oldu tek yaslandıgım limandı. "Dı" çünkü oda beni sırtımdan vurdu annem kp'e msjlar atmış arkadaşlık teklifi etmiş bunları yazarken bile okadar utanıyorum ki.. kp' de adam çıkmış hadi demiş bak yoluna edepsiz ahlaksız.. (bunlar ispatlı) herneyse benm birşeyden haberm yok tabi aradan bi kaç gün geçmiş bunlar geldi bana anlattı tuttuğu gibi koydular beni kapıya suçsuz günahsız nereye gideceğini bilemeyen bir ben.. neyse gittik babaocağına bişey anlatmadım abim babam duysa annemi öldürürler kesin dünyam basıma yıkıldı oracıkta canıma nasıl kıymadım bilmiyorum herneyse bana onunla bir daha görüşmemeyi kabul ettiğim taktirde eve dönebilceğimi söylediler. Döndüm ama canım cok acıyor kimsenin yüzüne bakıcak yüzüm yok yalvar yakar döndüm yuvama birde evladımız olsun dedi eşim birde kızımız oldu ama dayanamıyorum kızım bana anane sorunca ne diyeceğim eşimin abisi var oda evlenecek insanlar bana senin ailen yok mu demeyecek mi burda bu utançla orda iki manyakla yapamıyorum sığamıyorum içime dünyaya ne kadar yaşanır böyle annesiz babasız kimsesiz utançlı
sen niye utanıyorsun ki ? sen kp ne msj atmamışsın ki ?
ve seni neden kapıya atıyorlare o da cok sacma olmuş.
senin utanman da sacma olmuş.
annenin kp ne msj atması acayip sacma olmuş ki inanmadım diyebilirim.
annesiz babasız nasıl ıolacak dersen olacak hemde de daha daha daha güzel olacak.

Merak ettim sizin suçunuz olmadığı halde eşiniz sizin evden atılmasına nasıl göz yumdu

Annesiz olduğunuzu düşünün annenizi çıkarın hayatınızdan
Denedim başardımda kinimin sevgimi aşmasını başardım.. insanlar soruyor annen nerde. Doğum yaptım insanlar dıyor neredee kaybolmak istiyorum kimse sormasın bana artık annen nerde diye kimsen yok mu diye

Anne yapmış bir ahlaksızlık ama sizi kapı önüne koyarak da eşinizin ailesi büyük vicdansizlik yapmış. Sinaviniz zor cidden Allah yardımcınız olsun.

Babanız veya abiniz size eve geri dönmenizin yada şu anda görüşmemenizin sebebini sormadı mı?
Bu olaylar ortaya çıktığı zaman gizlediğiniz için size daha çok kızmayacalar mı?
Bence babanız ve kardeşlerinizle paylaşın.
Anneniz kp bile mesaj attıysa malesef rahat durmaz:olamaz:

ne anneler var demekten kendimi alamıyor ve böyle insanların olmamasını diliyorum.
anne ya ötesi var mi?
merak etmeyin böyle bir anneyle gorusmeyerek pekde bişey kaybetmiş olmazsiniz.en azindan huzurunuz bozulmaz.
olayda yeni sanirim.üzerinden zaman geçsin biraz.şimdi üzülmeyin birdaha göremeyeceğiz diye.zaman tanıyın.
hersey bir yana sizi kapiya koyan kim?
böyle bir sebepten ötürü kocaniz sizi kovduysa ordaki problem daha büyük bana göre.

Merak ettim sizin suçunuz olmadığı halde eşiniz sizin evden atılmasına nasıl göz yumdu
Önce göz yummadı ailesiyle konustu onun bir suçu yok diye aileside tamam dedi madem sucu yok sende seviyorsun tamam. Ama pskoloji herkesin alt üst dengeler kaçmış boşanmaya kadar gitmişti olay

Çok saçma olmuş gerçekten siz hala neden utanç duyuyorsunuz ki zira onlar acaba sizi suçsuz yere attılar diye utanç duymuyorlar mi

Eşin de garip.
Senin baba ocağına bırakması
Sevdiğine emin misin ?

Annene diyecek sözüm yok

Babanız veya abiniz size eve geri dönmenizin yada şu anda görüşmemenizin sebebini sormadı mı?
Bu olaylar ortaya çıktığı zaman gizlediğiniz için size daha çok kızmayacalar mı?
Bence babanız ve kardeşlerinizle paylaşın.
Anneniz kp bile mesaj attıysa malesef rahat durmaz:olamaz:
Onlara türlü türlü yalanlar söyledim inandırdım bir şekilde diyemedim annem böyle bir pislik yaptı diye babamda mikrop zaten kesın vurursu öldürürdü gözü dönerdi bişeyler olurdu bi vaka daha kaldırcak duruöda değilidim onlar balıkesirde zaten ben istanbuldayım

Eşin de garip.
Senin baba ocağına bırakması
Sevdiğine emin misin ?

Annene diyecek sözüm yok
Sevmese geri gelip almazdı beni oda çok ağladı gözyaşlarıyla üzerinde aile baskısı vardı ayrılacaksın diye yapacak bişeyi yoktu yine boşanmamak için ailesini ikna eden o

Back
X