• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Karanlık dünyam,canım yanıyor

Zaten dünyada sevdiğim güvendiğim tek insandı babam aldatınca sarılmıştık birbirimize kalbim buz gibi oldu ona karşı artık
Hiç kimseye ihtiyacın yok canım eşini seviyorsan eşine çocuğuna sarıl eşini de al karşına güzel güzel anlat ben çok üzülüyorum Lütfen bu konu hiç açılmamak üzere kapansın de Allah yardımcınolsun seni kötü insanlardan korusun canım

Hiç kimseye ihtiyacın yok canım eşini seviyorsan eşine çocuğuna sarıl eşini de al karşına güzel güzel anlat ben çok üzülüyorum Lütfen bu konu hiç açılmamak üzere kapansın de Allah yardımcınolsun seni kötü insanlardan korusun canım
Amin inşallah dediğin gibi olur Allah razı olsun ne iyi geldiniz bana

Ben Balıkesir'de o İstanbul'da demissiniz o nedenle sordum. Annem rahatsız o nedenle gelemiyor deyin, bence. Çok zor gerçekten, Allah yardımcınız olsun
Ben balıkesırlıyım balıkesırde yasıyordum bekarken eşimde bekarken istanbulda ben istanbula gelin geldim öyle diyim. Kızım doğdu rahatsız dedik mevlit okutmadım eşimin bütün akrabaları kolu komşu sormasın diye.. doğum günü geliyor kızımın ondada desek rahatsız kim inanır

Annenizin yaptigi terbiyesizligi size niye mâl etmisler cok sacmaa utanacaginiz bisey yok sizin sucunuz deil ki bu

Annenizin yaptigi terbiyesizligi size niye mâl etmisler cok sacmaa utanacaginiz bisey yok sizin sucunuz deil ki bu
Zaten beynimden vurulmuşum ne dediklerini idrak edemedim birde öyle dediler boşanacaksınız oğlumız bizi çiğneyemez ezemez boşan dersem boşanılır ne korkunc değil mi evliliğimiz baskalarının ellerinde

konunun alevi sünni olmanızla ne alakası var,
hiçbir suçunuz olmadığı halde sizi evden kovan adama niye yalvardınız, o size yalvarmalıyken...
bunların üstüne bir de çocuk yapmışşınız aferin, bidahaki kovuluşunuzda çocuğunuzu da vermezler perişan olursunuz.

Kimse kimsenin günahına ortak olmadıkça mesul değildir.başinizi dik tutun. Bu annenizin ayıbı,bırakın o utansın.ben olsam öyle bir anneyle görüşmezdim.bir daha da annemle ilgili suçlayıcı konuşmaya maruz kalsaydım,Bir dk.durmazdim.

Ve her keze de meydan okuyun.bir daha sizi yargılamasınlar.

konunun alevi sünni olmanızla ne alakası var,
hiçbir suçunuz olmadığı halde sizi evden kovan adama niye yalvardınız, o size yalvarmalıyken...
bunların üstüne bir de çocuk yapmışşınız aferin, bidahaki kovuluşunuzda çocuğunuzu da vermezler perişan olursunuz.
Alevi sünni derken hani anlaşabiliyoruz, mutluyuz farklıyız ama iyiyiz anlamında evet giç bir suçum yok ama adamın ailesi baskı kurmus arar mıydı

Zaten beynimden vurulmuşum ne dediklerini idrak edemedim birde öyle dediler boşanacaksınız oğlumız bizi çiğneyemez ezemez boşan dersem boşanılır ne korkunc değil mi evliliğimiz baskalarının ellerinde
Peki esiniz bu durumda ne dedii ailesinin tarafindaysa daha buyuyememis o zmn.
Ne demek ailesi bosan dediyse bosanmakk cidden Allah yardimciniz olsun anneniz bir sacmalik yapmis tamam da esinizin ailesi de bir ilginc.

Alevi sünni derken hani anlaşabiliyoruz, mutluyuz farklıyız ama iyiyiz anlamında evet giç bir suçum yok ama adamın ailesi baskı kurmus arar mıydı

yani ailesi kovdu eşiniz de sesini çıkarmadı öyle mi?
eğer bu doğruysa basiretsiz olduğu için yüzüne tükürürdüm,
eğer ailesini bahane edip onlarla birlik olduysa sebepsiz yere karısını evden kovduğu, sahip çıkmadığı için yüzüne tükürürdüm.
ama asla yalvar yakar dönüp bir de bu oksijen israfı erkek müsvettesine çocuk yapmazdım.

Yaşadıklarımı hiç bir kelime anlatamazda dilim döndüğünce anlatayım çok kırgınım lütfen kırıcı yorum yazmayın. Beş yıllık evliyim ben balıkesirde yaşıyordum eşim istanbulda iyi bir işim vardı neyse evlendik tanıstk coluk cock ev hanımıyım.. birimiz alevi birimiz sünni(yanlış anlaşılmasın herkese saygım sonsuz) kvlerle aynı binadayız.. mutlu bir yuvam bir kızım var neyse konuya girelim babam annemi yıllarca aldattı yedirdi içirdi bizi kirada oturttu aylarca kira vermedi kadına gitti ev aldı çok çektirdi bize.. annemle abim tek dayanağım oldu tek yaslandıgım limandı. "Dı" çünkü oda beni sırtımdan vurdu annem kp'e msjlar atmış arkadaşlık teklifi etmiş bunları yazarken bile okadar utanıyorum ki.. kp' de adam çıkmış hadi demiş bak yoluna edepsiz ahlaksız.. (bunlar ispatlı) herneyse benm birşeyden haberm yok tabi aradan bi kaç gün geçmiş bunlar geldi bana anlattı tuttuğu gibi koydular beni kapıya suçsuz günahsız nereye gideceğini bilemeyen bir ben.. neyse gittik babaocağına bişey anlatmadım abim babam duysa annemi öldürürler kesin dünyam basıma yıkıldı oracıkta canıma nasıl kıymadım bilmiyorum herneyse bana onunla bir daha görüşmemeyi kabul ettiğim taktirde eve dönebilceğimi söylediler. Döndüm ama canım cok acıyor kimsenin yüzüne bakıcak yüzüm yok yalvar yakar döndüm yuvama birde evladımız olsun dedi eşim birde kızımız oldu ama dayanamıyorum kızım bana anane sorunca ne diyeceğim eşimin abisi var oda evlenecek insanlar bana senin ailen yok mu demeyecek mi burda bu utançla orda iki manyakla yapamıyorum sığamıyorum içime dünyaya ne kadar yaşanır böyle annesiz babasız kimsesiz utançlı
Siz utanmayın utanacak olan belli hep böyledir birileri kırar döker biride bedel öder anneniz sizi torununu düşünmemiş böyle biseye cesaret etmiş sizde onu düşünmeyin zamana bırakın inanın zaman herşeyin ilacı asla kendinizide bürolaysan ötürü ezdirmeyin duygusalada bağlamayın dik durun ki geleceğe yatırım olsun yoksa itelenip kakılirsiniz

Kimse kimsenin günahına ortak olmadıkça mesul değildir.başinizi dik tutun. Bu annenizin ayıbı,bırakın o utansın.ben olsam öyle bir anneyle görüşmezdim.bir daha da annemle ilgili suçlayıcı konuşmaya maruz kalsaydım,Bir dk.durmazdim.

Ve her keze de meydan okuyun.bir daha sizi yargılamasınlar.
Bir dk durmazdım demişsiniz ne yapardınız peki?

Ooff ne diyeceğim bilemedim. Bi yanda da annen o sonuçta. Ben görüşmek isterdim sanırım emin değilim. Ama şunu bil, kp haklı filan değil seni öyle kimse kapıya koyamaz. Kocan bişey demedi mi ne münasebet kapıya koymak ya? Senin evin orası ne demek kapıya konmak? Çok saçma inan.keşke biraz daha mantıkli davranabilseydin
Ama anneninki de büyük ahlasızlık.. kardeşlerinle görüşmelisin ama kardeşlerini silme en azından

Tezat..
Baban anneni aldatmis. Annen ve abin tek dayanagin olmus. Annen aldatilan bi kadin ezilmis. Boyle bir meili olsa idi konsamatrist olurdu bacim bu biiir
Senin kabahatin yokken boyle nir olay olsa dahi seni neden kapi onune atsinlar ki bu ikiii
He attilar diyelim bi daha niye aliyorlar bunlar o zaman seni ke gibi kullanma niyetindeler bi de cocuk yapmissin agliyorsun bu da ucccc

Hicc inandirici degil cok yesilcam kokuyo bee

Millet babasiz cocuk buyutmek zorunda kaliyor. Anneanne gormese ne olur? Cok takilma. Abine de soyle bence. Babani ilgilendiren bir durum yok.

Tezat..
Baban anneni aldatmis. Annen ve abin tek dayanagin olmus. Annen aldatilan bi kadin ezilmis. Boyle bir meili olsa idi konsamatrist olurdu bacim bu biiir
Senin kabahatin yokken boyle nir olay olsa dahi seni neden kapi onune atsinlar ki bu ikiii
He attilar diyelim bi daha niye aliyorlar bunlar o zaman seni ke gibi kullanma niyetindeler bi de cocuk yapmissin agliyorsun bu da ucccc

Hicc inandirici degil cok yesilcam kokuyo bee
Ne kadar acımasız yorum insanın başına gelmeden yeşilçam kokuyor işte

Son düzenleme:
Bir dk durmazdım demişsiniz ne yapardınız peki?
Sizin sartlarinizi bilmiyorum.kendimce bir yer ark.es.dost.mor çatı.. .siginir ayaklarımın üzerind e dururdum.

Her zmn onların assagilanalarinimi cekeceksin.yavbir ders vereceksin ki bir daha gıkları cikmiycak....cunku senin hiç bir suçun yok .

canım tamam orayda büyük bir olay olmus . esinin ve ailesinin sana gaptıgı sey cok sacma . suc kişiseldir ortada bir suc var ise. ilerde cocugun olunva birsekilde bazen görüsürsünüz annenle merak etme. hem sunu anlamıyorum nedemek annenle görüsmeyeceksin onların ailesinden birinimi öldürdü sanki

Back
X