- 15 Haziran 2020
- 35
- 24
- 38
- 33
- Konu Sahibi muallime202091
-
Sulugozlu bir yapim oldugu icin herseye aglayip rahatliyorumHanımlar merhaba. Bu ara çok yorgun,bitkin, hayattan kopmuş gibi hissediyorum. Normalde neşeli ve hayat dolu bir yapım var ama bazı şeyler çok birikti içimde sanırım. Karakter olarak soğukkanlı ve sağlam bir yapım yok maalesef olumsuzluktan hemen etkileniyorum. Böyle zamanlarda nasıl ayakta duruyorsunuz, güzel seyler duymaya ihtiyacım var. Her gün yürüyüş yapıyorum biraz da olsa rahatlatıyor ama şu kafamın sersemligi, kaygılı ve karamsar günleri nasıl aşabilirim.
bende aynisini yaşiyorum oksa fistik gibi hayatim var.Bende Aynı senin gibi hissediyorum, hiiiç iyi değilim, mutlu neşeli canlı olmak istiyorum ama değilim... içimden hiç birşey yapmak gelmiyor, bütün gün boş boş vakit geçiriyorum...
bende aynisini yaşiyorum oksa fistik gibi hayatim var.
Maneviyatıma yatırım yapıyorum. Her şeyin Allah'tan geldiğini kendime hatırlatıyorum. Hayata geliş amacımın bir imtihan olduğunu hatırlıyorum. Peygamberimizin yaşadığı üzüntü, açlık, yetimlik, evlatlarını kaybetme, yurdundan kovulma, taşlanma, vs gibi ağır olayları düşünüp, her şey biz insanlar için deyip sabrediyorum. Her halime şükrediyorum.
Teselli edemiyorum. Dibine kadar üzüntümü yaşıyorum. Perişan oluyorum ve duruma alışıyorum. Öyle öyle geçiyor zamanHanımlar merhaba. Bu ara çok yorgun,bitkin, hayattan kopmuş gibi hissediyorum. Normalde neşeli ve hayat dolu bir yapım var ama bazı şeyler çok birikti içimde sanırım. Karakter olarak soğukkanlı ve sağlam bir yapım yok maalesef olumsuzluktan hemen etkileniyorum. Böyle zamanlarda nasıl ayakta duruyorsunuz, güzel seyler duymaya ihtiyacım var. Her gün yürüyüş yapıyorum biraz da olsa rahatlatıyor ama şu kafamın sersemligi, kaygılı ve karamsar günleri nasıl aşabilirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?