Karanlık günlerde kendinizi nasıl teselli ediyorsunuz?

Ben de aynıyım travmaların üstesinden gelemiyorum herşey herkes üstüme üstüme geliyor

Ben de böyleydim bir zamanlar ama şimdi kızım uyuyunca ben de uyuyorum

Profesyonel yardım aldınız mı?

Ben de böyleydim bir zamanlar ama şimdi kızım uyuyunca ben de uyuyorum
Öğle uykusundan bahsediyorsanız eğer, ben de 1 saatte olsa uyuyup daha enerjik olabiliyorum sonrasında ama genelde uyumamaya çalışıyorum o uyurken ben de kitap okuyorum :) akşam 8 gibi uyuyor o yüzden akşam vakit kalıyor bana

Dünya Hassas Kalpler İçin Cehennem Gibidir...hasaas olmamaya bak kuzum hersey bizim.icin zor da olsa yasiyoruz bazi seyler,5 sene sonra yuksek ihtimal gulerek hatirlayacaksin

Ayrica her serde vardir bir hayir

Çok güzel bir söz gerçekten.. eski günlerimi çok özlüyorum bu ara. Neşeli ve sabah enerjiyle kalktigim günleri.. inşallah geçer bunlar da..

Maneviyatima önem veriyorum çok şükür ki ama inan bazen elim kolum kalkmıyor. Allah affetsin.

Af aff şöyle üç dört yıl önceye gitsek o zamanki ben ile şuandaki ben arasında dağlar kadar fark var. Etrafıma enerji saçan ben şimdilerde enerjiye muhtacım. Allah yardımcımız olsun.

Yürüyüş yapıyorum iyi geliyor gerçekten. Sonra bu kez geçmeyecek mı acaba derken buluyorum kendimi.

Birdenbiremi böyle oldunuz ? Yoksa bir travma falanmi yasadiniz?

Aynı bende öyleyim çok şükür maneviyat var ama üstesinden gelmek zor oluyor.

Nerde hüzünlü film varsa izler izler ağlarım. Kendi içime dönerim. Dibine kadar üzülürüm kendimi kapatırım yani. İçimi boşalttıktan sonra da hayatıma dönüyorum yine.

Ne güzel en azından bir yönteminiz var. İçe kapanik olmak istemiyorum ben de içimi boşaltmak istiyorum ama sanki böyle zamanlarda donup kalıyorum.

Teselli edemiyorum. Dibine kadar üzüntümü yaşıyorum. Perişan oluyorum ve duruma alışıyorum. Öyle öyle geçiyor zaman

Etrafimdaki insanlar eşim , annem , babam vs alışmışlar neşeli hallerime böyle olunca onlar da üzülüyor bu kez daha çok dibe düşüyorum sanki. Hiç geçmeyecek mı diyorum..

Evet benimde öyle oldu,yaşadığım acılar birikti ve artık dayanılmaz bir hal aldı. evlendigimden itibaren hayatim kararmaya basladi 16 yil cektim ve artik bittim... hic mutlu olamiyorum beni hic birsey sevindirmiyor artik hicbirseyeden zevk alamiyorum. Resmen hayatimi mahvetti karartti, Onu Allaha havale ettim... InsAllah birgün iyilesirim/ iyilesiriz ...

İnanın bu dediklerinizi hatta daha fazlasını yapan biriyim/biriydim. Kpss çalışıyorum , oğlum var. Gün içinde zamanın nasıl geçtiğini anlamıyordum sabah kalkip kahvaltı yapip oğlumla eğlenceli vakit geçirip sonra onu uyutup sevdiğim müzikler eşliğinde kahve içip dersimin başına geciyordum.. sonra eşime sevdiği yemekler yapıyor o gelmeyen süslenip pusleniyordum. Bu ara işte hepsi bir kenara itildi ve depresif haller. Kolum kalkmıyor resmen. Bu hafta kan değerlerime baktiricam inşallah. Çok teşekkürler cevap için :)

İnşallah.. Rabbim gönüllerimize ferahlık versin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…