Karanlık? Hafif Loş? Aydınlık_?

addicted

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Ekim 2008
115
3
96
39
İstanbul
Yapılan araştırmalara göre bedenlerinden utanan , saklama gereği duyan kadınlar karanlıkta seksi tercih ederlermiş.. Fakat erkekler ise yine yapılan araştırmalara göre bedenini her koşulda sergilemekten utanmayan kadınlardan çok etkilenirlermiş. Yani aydınlığı tercih ederlermiş.Bu yüzden sabah seksi erkeklere daha çekici gelirmiş. Peki romantizm nerede_? Bir bedeni karanlıkta göremeyip onu hissetmenin verdiği hazzımı tercih edenlerdensiniz ? Yoksa bedeni her detaylı görmeyimi trcih edenlerdensiniz_? Açıkçası fikirleri ve nedenleri merak ediyorum..

Erkekler aydınlık ister

İkinci bir uyumsuzluk türü, eşlerin birbirlerinden farklı cinsel faaliyet biçimlerinden zevk almalarından kaynaklanır.

Bazı insanlar, suçluluk duygusu, korku ya da düpedüz bilgisizlik ve deneyimsizlik gibi nedenlerle, bazı sevişme biçimlerinden ürkebilirler. Eşinin anal seksi denemek istemesi kadını dondurmaya yetebilir.

Çoğu zaman erkekler aydınlıkta sevişmekten hoşlanırken, kadınlar karanlığı ya da loş bir ortamı tercih ederler. Bunun çocukluktan gelen psikolojik nedenleri olduğu gibi, sosyal ve kültürel nedenleri de olabilir. Kinsey'in gösterdiği gibi, farklı toplumsal tabaka ve kesimler, cinsellik konusunda da farklı tutumlara sahiptir.

Son düzenleme:
ben loş kırmızı ışıgı seviyorum..
acaba bundan hangi anlamı çıkartmalıyım...
romantıgımdır..
demek ilerde evlendiğimde kırmızı ışık fantezısı olacak

Hafif loş sevenleri seksi seven, onu anlayan ve bundan haz alan romantik + seksi kişiler olarak yorumluyorum ben tabiki prof.larıma danışmam gerek bu konuda:)

ne farkeder ki....

Son düzenleme:
ben loş ışığı tercih ediyom hatta bunu için gittim neon mor ışık aldım vücudumu hem çikolata renginde gösteriyor hemde beyaz çamaşırları müthiş gösteriyor iyiki almışım vallah

ben her şekli seviyorum çünki; hepsinin verdiği hazz faklı . önemli olan senin ruh halin gözlerini kapatınca ışık şekli önemini yitiriyor!...Şeniz

ben loş ışığı tercih ediyom hatta bunu için gittim neon mor ışık aldım vücudumu hem çikolata renginde gösteriyor hemde beyaz çamaşırları müthiş gösteriyor iyiki almışım vallah
ya bende deniycem neon mor ışığı bakalım bi nasılmış1...

konuyu acan arkadas sebebini merak ediyodu sanırım bu tercih farkının.. sebep su kadınlar dokunmaktan hoslanırken erkekler gorerek daha fazla tahrik olurlar..bundan dolayı aydınlık onlar için daha cekicidir.. aydınlık yada karanlık deil dert genel olarak..ama vucudunu saklamak istemeyen kendine guwenen kadın imajıda sexapeli arttıyo tabe...
okudugum için bunu yardım edimm dediimm:jeyyar:
ha bana sorarsan loş hem romantik hem seksi olurdu eşimin gozlerine bakıcak kadar aydınlık ossun yane:utangac:

Arkadaslar konuyla ilgili deil ama ben seks hakkinda bi problemi paylasmak istiyodum ama utaniyorum, gizli oluyo mu bøyle seyler yoksa benim yazdigim gørunmek zorun dami :(

ışık olur olmaz farketmez ,:jeyyar:
şu yada bu vakit desen oda farketmezŞeniz
zaman mekan tanımaz olduktan sonra ,:jeyyar:
ne önemi var ışığın projektörün karanlığın :sm_cool::jeyyar:

mumla aydınlanmış loş bi ortam severm ben.hepde öyle olur.benim için vücudumla ilgli takıntılarım oldugu için degil.ortam daha romantik oluyordelikafadulden

normal renkte loş ışık severim. ama renkli ışıklar bana pavyonu anımsatıyor hiç sevmem.aydınlıktada olsa çekinmem kendime güvenirim

Back
X