Zor zamanlar geçiriyorum.10 haftalık bebeğimin kalbi durduğu için aldılar.Oğlum okula başladı.Ne acımı yaşadım ne rahatlayabildim.Şuan ne istediğimi bile anlayamıyorum.Sonra dedim ki hayat çok kısa ne olacağımız belli değil.Ertelediğim ne varsa yapma kararı aldım.Burası benim günlüğüm olsun eğer ben başarırsam ilham olacağım çok kişi olur.6 yıldır 70 li kilolardayım bir ara 82 olmuştum ki irademle 67ye düşmüştüm.Şimdi daha sıkı iradeyle 58 olmak istiyorum.Şekersiz 21 gün ile başaracağım.Umarım okuyanlara motivasyon olabilirim.
Okuyanlara değilde kendine motive olmaya çalış. Acınıda yaşa, diyetini de yap. Bebeğin için üzüldüm ama takdiri ilahi bu dünyada ömrü yokmuş. Bak bi evladın daha varmış çok şükür Allah onun ömrünü uzun etsin inşallah. Bi kadın isterse herşeyi başarır. Bence sende istediğin herşeyi yapabilecek güce sahipsin, sahibiz çünkü biz kadınız ve çok güçlüyüz
Ben de nisan ayında 21 haftalık hamileyken kaybettim bebeğimi acımı kendimi zayıflamaya vererek hafifletmeye çalıştım işe yaradı mı kısmen yaradı bir evladın daha varmış ne güzel inşallah hedeflediğin kilolara ulaşmayı başarabilirsin zayıflama yolculuğunda kolaylıklar diliyorum