- 31 Ekim 2013
- 21.642
- 72.787
- 798
- 41
- Konu Sahibi Hayatyolculugu
-
Merhaba ne yazık ki sevgilim tam bir narsist kendi hatası olsa bile hep beni şuçlar en ufak şeyde hakaret eder benden çıkarır şiddet yok ama psikolojik şiddet en fenası dünden beri cinsel anlamda istediklerini yapmıyorum diye bana geri kafalı dedi ve birçok hakaret ona çok aşığım bu nedenle bırakamıyorum ama bu şekilde de olmaz dayanılacak gibi değil
Bu bile düşündürücü. Normalde herseyde böyle çocuk gibi davranıyorsa uğraşma derdim. Ama sen eğer sağlık riski açısından buluşmak istemiyorsan (ki buluşma hiçbir şey senin ve ailenin hayatından önemli değil) bir kere söyledin bitti. Israr etmeye devam ederse, seni bu şekilde incitmeye devam ederse ciddi ciddi rest çek. Ayrıca üzgünüm ama nefsi istekleri çok yoğun, sizin hayatlarinizi düşünmüyor bile. Şu an anneler çocuklarıyla, kardeşler birbirleriyle, sağlık çalışanları eşleriyle görüsmezken.Bence de gitsin ne istiyorsa yapsın oğlan bunun için gelmiş zaten.Hatta o geleceği şimdi kurarsınız eve dönmene onlara virüs taşımana da gerek kalmaz.Net iki sorum olacak:
Sevgilinizi bırakırsanız başkasını bulamayacağınızı mı düşünüyorsunuz?
Peki sevgilinizle tanışmadan önceki halinizi bir düşünün o zaman bu kadar çaresiz hissediyor muydunuz?
Ben biraz sevgilinizin sizi dolaylı olarak devamlı aşağılayarak sizi kendisinin vazgeçilmez olduğuna inandırdığını düşünüyorum.
“1 ay görüşülmeyen kişiyle uzun vadede düşünülmez”
“Bir cesaret edemedin”
“Bana para ver”
“Ayağıma gel, beni tatmin et, boşver aileni” vs vs
Sevgi bu değil, sevmek bu değil.
Devlet doktorlar ailelerinden ayrı kalabilsin diye oteller ayarladı.
Bu forumda her kesimden insan var, bu kadar farklı kişi aynı noktada birleşiyorsa tuhaf olanlar belli.
Sevgilinizden önceki zamanları hatırlayın, umut dolu zamanları...
O zamandan bu zamana ne değişti?Silmiş numaramı galiba watsapta resmi yok çok kötüyümNet iki sorum olacak:
Sevgilinizi bırakırsanız başkasını bulamayacağınızı mı düşünüyorsunuz?
Peki sevgilinizle tanışmadan önceki halinizi bir düşünün o zaman bu kadar çaresiz hissediyor muydunuz?
Ben biraz sevgilinizin sizi dolaylı olarak devamlı aşağılayarak sizi kendisinin vazgeçilmez olduğuna inandırdığını düşünüyorum.
“1 ay görüşülmeyen kişiyle uzun vadede düşünülmez”
“Bir cesaret edemedin”
“Bana para ver”
“Ayağıma gel, beni tatmin et, boşver aileni” vs vs
Sevgi bu değil, sevmek bu değil.
Devlet doktorlar ailelerinden ayrı kalabilsin diye oteller ayarladı.
Bu forumda her kesimden insan var, bu kadar farklı kişi aynı noktada birleşiyorsa tuhaf olanlar belli.
Sevgilinizden önceki zamanları hatırlayın, umut dolu zamanları...
O zamandan bu zamana ne değişti?
Numaramı silmiş dediğiniz oldu rahatlayınAtarlanıp durdun hepimize ama daha önceki konunu okumadan bile nokta atışı bi yorum yapmışım aslında
Bak bu da senin eski konun hatırlamak istersin belki
çok rica ediyorum ama o beni seviyor beni özlüyor deme daha fazla, en fazla kendini kandırırsın bizi değil
Numaramı silmiş dediğiniz oldu rahatlayın
Gözün aydın diyeceğim ama pek aydınlık yaşayacak durumda değilsiniz.Numaramı silmiş dediğiniz oldu rahatlayın
Merhaba
Evet sevgilimi bir aydır göremedim annem dışarı çıkmamı istemiyor. Ancak markete gidebiliyorum. Sevgilim bundan iki yıl önce benim bulunduğum şehre yerleşti benim için. Aynı şehirde ama uzağız biraz. Ve her konuşmamızda onunla görüşemiyorum diye beni suçluyor. Üstelik doğru düzgün konuşmuyor bile. Durumu izah ettim evde yaşlı var diye anlamıyor. Onun oturduğu semte gitmemi istiyor. Onu çok seviyorum artık napıcağımı şaşırdım. Her konuştuğumuzda çok üzüyor beni sürekli cesaretsizsin Bi gelemedin diyor. Üstelik ben onun burda kalması için neler yaptım maddi manevi destek oldum yine olsa yapardım. Kendime bişey almadım ona aldım. Görüşeceğiz elbet diyorum onda da bir aydır görmediğim insanla gelecek planı yapamam kusura bakma diyor. Ya iki sene nolacak onu siliyor herşeyi. Az önce konuştuk suçlamalarına dayanamıyorum kapattım. Çok kötüyüm zaten evden çıkamıyorum bide o iyice bozdu psikolojimi. Bu durum geçmiyicek görürsün diyor. Napıcam bilmiyorum her aradığında böyle iyi olduğu gün yok. İnsan özlese de böyle mi der?
Atarlanıp durdun hepimize ama daha önceki konunu okumadan bile nokta atışı bi yorum yapmışım aslında
Bak bu da senin eski konun hatırlamak istersin belki
çok rica ediyorum ama o beni seviyor beni özlüyor deme daha fazla, en fazla kendini kandırırsın bizi değil
Çok seviyorum onu ama o sevmediŞimdi sizin alıntıda gördüm ay böyle bir adam için mi yorumlar yapmışız:) Herkes kendi seçimlerini yaşar diyecek bir şey yok.
Çok seviyorum onu ama o sevmedi
Valla bu cocukta bir.sıkıntı var gibime geldi.Normal duyarli bir insan bu kadar ustelenez.Ustelik kendime almadım ona aldım demissin.Sende bir acaipsin annesimisin bu cocugun.Pek sonu iyi gorunmuyor bu iliskininMerhaba
Evet sevgilimi bir aydır göremedim annem dışarı çıkmamı istemiyor. Ancak markete gidebiliyorum. Sevgilim bundan iki yıl önce benim bulunduğum şehre yerleşti benim için. Aynı şehirde ama uzağız biraz. Ve her konuşmamızda onunla görüşemiyorum diye beni suçluyor. Üstelik doğru düzgün konuşmuyor bile. Durumu izah ettim evde yaşlı var diye anlamıyor. Onun oturduğu semte gitmemi istiyor. Onu çok seviyorum artık napıcağımı şaşırdım. Her konuştuğumuzda çok üzüyor beni sürekli cesaretsizsin Bi gelemedin diyor. Üstelik ben onun burda kalması için neler yaptım maddi manevi destek oldum yine olsa yapardım. Kendime bişey almadım ona aldım. Görüşeceğiz elbet diyorum onda da bir aydır görmediğim insanla gelecek planı yapamam kusura bakma diyor. Ya iki sene nolacak onu siliyor herşeyi. Az önce konuştuk suçlamalarına dayanamıyorum kapattım. Çok kötüyüm zaten evden çıkamıyorum bide o iyice bozdu psikolojimi. Bu durum geçmiyicek görürsün diyor. Napıcam bilmiyorum her aradığında böyle iyi olduğu gün yok. İnsan özlese de böyle mi der?
Biz de görüşemiyoruz üstelik mesafemiz 15dk ve arabasıda var ama ikimizde o riski alamıyoruz düşündüğümüz tek şey evdeki büyüklerimiz ve istediğimiz tek şey bu zamanları sağlıkla atlatmak. Bu konuda anlayışsız olan birinin merhametinden şüphe ederim , dikkat edin çok tehlikeli bir durumMerhaba
Yahu Allah aşkına ben niye rahatlayayım siz kimsiniz ki benim için sizin için sevineyim ya da üzüleyim ya da kötülüğünüzü isteyeyimNumaramı silmiş dediğiniz oldu rahatlayın
Aynen öyle ama adam telefonunu silmiş gelip bana laf söylüyor sanki kötü bişe demişim gibiŞimdi sizin alıntıda gördüm ay böyle bir adam için mi yorumlar yapmışız:) Herkes kendi seçimlerini yaşar diyecek bir şey yok.
Çok seviyorum onu ama o sevmedi
Bana çok ihtiyacı var kimsesi yokKendinizi daha çok sevin, bir süre üzüleceksiniz ama geçecek.
geri adım atmazsanız, affet beni diye egosunu beslememeyi becerirseniz kazanan siz olacaksınız.
Kendinize saygı duymayı öğrenin ki karşınıza size saygı duyan adamlar çıksın.
Bana çok ihtiyacı var kimsesi yok
Onunla kaldim evetSen onunla mı kaldın uzaktan görsem nolacak ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?