Karantina günlerinde sevgilimi göremiyorum

Atarlanıp durdun hepimize ama daha önceki konunu okumadan bile nokta atışı bi yorum yapmışım aslında
Bak bu da senin eski konun hatırlamak istersin belki

çok rica ediyorum ama o beni seviyor beni özlüyor deme daha fazla, en fazla kendini kandırırsın bizi değil

Net iki sorum olacak:
Sevgilinizi bırakırsanız başkasını bulamayacağınızı mı düşünüyorsunuz?
Peki sevgilinizle tanışmadan önceki halinizi bir düşünün o zaman bu kadar çaresiz hissediyor muydunuz?

Ben biraz sevgilinizin sizi dolaylı olarak devamlı aşağılayarak sizi kendisinin vazgeçilmez olduğuna inandırdığını düşünüyorum.

“1 ay görüşülmeyen kişiyle uzun vadede düşünülmez”
“Bir cesaret edemedin”
“Bana para ver”
“Ayağıma gel, beni tatmin et, boşver aileni” vs vs

Sevgi bu değil, sevmek bu değil.
Devlet doktorlar ailelerinden ayrı kalabilsin diye oteller ayarladı.
Bu forumda her kesimden insan var, bu kadar farklı kişi aynı noktada birleşiyorsa tuhaf olanlar belli.

Sevgilinizden önceki zamanları hatırlayın, umut dolu zamanları...
O zamandan bu zamana ne değişti?

Numaramı silmiş dediğiniz oldu rahatlayın

Çocukça bir bencillik sizin markete çıkmanıza bile telaş etmeli.. ailenizi düşünün ve gitmeyin bi kaç kişide böyle sevgili sorunları yazdılar karantinada nolduysa bu erkeklere

Böyle ciddi bir konuda bencil davranan bir adamdan koca olmaz canım üzgünüm.

Şimdi sizin alıntıda gördüm ay böyle bir adam için mi yorumlar yapmışız:) Herkes kendi seçimlerini yaşar diyecek bir şey yok.

Valla bu cocukta bir.sıkıntı var gibime geldi.Normal duyarli bir insan bu kadar ustelenez.Ustelik kendime almadım ona aldım demissin.Sende bir acaipsin annesimisin bu cocugun.Pek sonu iyi gorunmuyor bu iliskinin

Biz de görüşemiyoruz üstelik mesafemiz 15dk ve arabasıda var ama ikimizde o riski alamıyoruz düşündüğümüz tek şey evdeki büyüklerimiz ve istediğimiz tek şey bu zamanları sağlıkla atlatmak. Bu konuda anlayışsız olan birinin merhametinden şüphe ederim , dikkat edin çok tehlikeli bir durum

1 aydır görüşmediği insanla gelecek planı yapamaz mı?

Bu adamı hastalıkta sağlıkta yanınızda göremezsiniz bunu bilin.

Numaramı silmiş dediğiniz oldu rahatlayın
Yahu Allah aşkına ben niye rahatlayayım siz kimsiniz ki benim için sizin için sevineyim ya da üzüleyim ya da kötülüğünüzü isteyeyim
Gülüyorum artık yorumlarınıza
Bence siz rahatlayın ki böyle bi adamdan kurtuldunuz

Şimdi sizin alıntıda gördüm ay böyle bir adam için mi yorumlar yapmışız:) Herkes kendi seçimlerini yaşar diyecek bir şey yok.
Aynen öyle ama adam telefonunu silmiş gelip bana laf söylüyor sanki kötü bişe demişim gibi
Haklı çıktık işte
Sevinmesi gerekirken neyse herkes kendi kaderini çiziyor işte

Çok seviyorum onu ama o sevmedi

Kendinizi daha çok sevin, bir süre üzüleceksiniz ama geçecek.
geri adım atmazsanız, affet beni diye egosunu beslememeyi becerirseniz kazanan siz olacaksınız.
Kendinize saygı duymayı öğrenin ki karşınıza size saygı duyan adamlar çıksın.

İyi
Bana çok ihtiyacı var kimsesi yok

İyi o zaman siz bilirsiniz. Bu kadar insan aynı şeyi söyledi ama ciddi ama ironiyle söyledi. Anlamak isteyen anlar. İstemeyene hayat yaşayarak öğretir. Yolunuz açık olsun. İnşallah bizim tahminimiz değil sizin hayallerinzi gerçek olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…