Karantina günlerinde sevgilimi göremiyorum

Görüşmedik sonuçta nişanlın uzak mı mesafe olarak sabrettiğine inanasım gelmiyor
Inanmak size kalmış :) aynı şehir ama evet uzak ilcedeyiz. Yakında olsa kimseyi riske atmazdım. Ailesinde koah ve kalbi olanlarda var zaten, o da benimle aynı düşünüyor .

Görüşmedik sonuçta nişanlın uzak mı mesafe olarak sabrettiğine inanasım gelmiyor
Bu süreçte evlerine, eşlerinin çocuklarının yanına dahi gitmeyen erkekler var biliyor musun? Herkes sevgilin değil. İnanasin gelmiyor çünkü inanırsan sevgilinin nasıl biri olduğunu kabul etmek zorunda kalacaksın.

1 aydır görüşmediniz mi adam haklı bacım yemişim virüsü, git sevgilini mutluet gel ya. ilk kez mi virüs çıkmış. grip gibi bi şeyzaten. sevgiden önemlisi canım.

(bence baya güzel oldu konu sahibi, istediğiniz onay geldi, rahatlayın. bir de mantıklı yorum almak istemediğinizi sadece onaylanmak istediğinizi belirten bi simge koysanız ilk mesaja, bu kadar insan uğraşmaz ve siz de gerilmezsiniz bence. oldu öptüm canım )

ha tekrar söylüyorum, sevgiliniz haklı özlemiş,virüs dediğin nedir.

Sevgiliniz karantinadan ötürü oksijensiz solunuma geçmiş. Ve temel biyolojiye hakimseniz, bir terliksi hayvan ile bir insanın asla bir araya gelmemeleri gerektiğini anlarsınız.

Herkesi kendi sevgilin gibi görme seven sabreder hele böyle bi zamanda. Ben sevgilimle uzak mesafe ilişkisi yaşadım tam 8 yıl boyunca . 1 sene birbirimizi görmediğimiz bile oldu bazı sebeplerden . Şu an evliyiz çok şükür . Sizin ki sağlık için bile sabredemiyo sizin sağlığınızı düşünmüyo demek ki . Hala onu savunuyosunuz. 1 ay nedir yahu 1 ayda sizi bırakıcaksa bıraksın

Her zaman sizinle bu şekilde mi konuşurdu? Sürekli sizi Gelecek planından çıkarmakla mi korkutuyor?

Yahu neye inanasınız gelmiyor. Herkes sizin sevgiliniz gibi mi yahu, insanlar anasını, babasını, sevgilisini, kocasını görmüyor yahu belki bir süre daha da göremeyeceğiz. Hepimizin duyguları var özlüyoruz, görmek istiyoruz ama Allah akıl vermiş ya, ortada salgın var,gerekirse iki ay üç ay göremeyeceğiz.

Görüşeceğiz elbet diyorum onda da bir aydır görmediğim insanla gelecek planı yapamam kusura bakma diyor.
Beyefendi böyle buuyurdu demek...Sevgiliyken de nisanliyken de 8 ay görüşemedik eşimle bilmem anlatabiliyor muyum?İnsanlar 1 aydır anne babasını çocuklarını görmüyorlar ne sevgilisi?Normal şartlarda mıyız?
Lütfen şu erkekler için maddi manevi sonra pişman olacağınız fedakarlıklar yapmayın yâda başınızın gözünüzün sadakasina sayın.Kiymet bilmeyen zaten bilmez kıymet bilende siz hiç bir şey yapmamış olsanız bile değil 1 ay 1 yıl bekler.

güzel kardeşim bak kendin söylüyorsun, istediği cinsellik ve istediği olmayınca seni tehdit ediyor. üstelik maddi olarak da fayda sağlamış senden. burada yazılanlara alınma, belki gerçek hayattaki eşin dostun kırılır bozulursun diye bu kadar açık konuşamaz seninle. ama aç gözünü bak, kullanılıyorsun, adam kendi ihtiyaçlarını öne alıyor. ne psikolojik olarak zorlanmanı, terk edilme korkusu yaşamanı önemsemiş ne de sağlığını önemsiyor. sana değer verecek biriyle birlikte olmanın yolu kendine değer vermek ve saygı duymaktan geçer.

Yok hayır anlayışlı aslında ama mesela şu an görüşmek istiyor görüşemiyoruz o nedenle
Bu bile düşündürücü. Normalde herseyde böyle çocuk gibi davranıyorsa uğraşma derdim. Ama sen eğer sağlık riski açısından buluşmak istemiyorsan (ki buluşma hiçbir şey senin ve ailenin hayatından önemli değil) bir kere söyledin bitti. Israr etmeye devam ederse, seni bu şekilde incitmeye devam ederse ciddi ciddi rest çek. Ayrıca üzgünüm ama nefsi istekleri çok yoğun, sizin hayatlarinizi düşünmüyor bile. Şu an anneler çocuklarıyla, kardeşler birbirleriyle, sağlık çalışanları eşleriyle görüsmezken.

Yahu ne uğraşıyorsunuz allah aşkına, doğal seçilim diye bir gerçek var.

Güzel kardeşim sen en yakın zamanda atla git sevgilinin evine. Mümkünse eve dönme diyeceğim ama mecbur döneceksin muhtemelen. Giderken sorun değil ama dönerken insanlarla asla temasa geçme, toplu taşıma kullanma. Git sevişin rahatlayın sonrası allah kerim...

Görüşücez demiyorum özledim diyorum duydunuz mu hiç özlemek diye bir kelime var

Covid-19 a hemen mail atiyorum,

Sen hic ozlemek diye bir kelime duydun mu,

Hanimefendinin sevgilisi yasli anneni babani dusunme ,bosver,gel bulusalim ,bulusmazsak senden ayrilirim diyormus , lütfen hemen bu salgina bir son verin yazacagim.

E sevdadan anliyordur herhalde ,hadi insallah.

Kusura bakma ama ohaaa yani. Adam abaza nerdeyse tecavüze yeltenecek senin onunla ne işin var ya? Hem para ver, hem sevgili ol, hem cinsellik için sana sürekli ısrar etsin. Sevgi bu değil, sevgililik bu değil. Neye ısrar kıyamet seni istediği de belli oldu. Bu adam olmaz ya olmaz. Senin de cevapların ayrı facia. Pırıl pırıl kızsın niye bu asalakla berabersin niye kendine azıcık değer vermiyorsun? Sonra gelip buraya siz hakliydiniz, bu adam beni yarı yolda bıraktı demek istemiyorsan bas tekmeyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…