- 24 Mayıs 2008
- 3.723
- 5.939
- 683
- Konu Sahibi Hayatyolculugu
-
Inanmak size kalmış :) aynı şehir ama evet uzak ilcedeyiz. Yakında olsa kimseyi riske atmazdım. Ailesinde koah ve kalbi olanlarda var zaten, o da benimle aynı düşünüyor .Görüşmedik sonuçta nişanlın uzak mı mesafe olarak sabrettiğine inanasım gelmiyor
Bu süreçte evlerine, eşlerinin çocuklarının yanına dahi gitmeyen erkekler var biliyor musun? Herkes sevgilin değil. İnanasin gelmiyor çünkü inanırsan sevgilinin nasıl biri olduğunu kabul etmek zorunda kalacaksın.Görüşmedik sonuçta nişanlın uzak mı mesafe olarak sabrettiğine inanasım gelmiyor
evetevet
Sevgilin seni terk eder diye mi korkuyorsun?
Sevgiliniz karantinadan ötürü oksijensiz solunuma geçmiş. Ve temel biyolojiye hakimseniz, bir terliksi hayvan ile bir insanın asla bir araya gelmemeleri gerektiğini anlarsınız.Merhaba
Evet sevgilimi bir aydır göremedim annem dışarı çıkmamı istemiyor. Ancak markete gidebiliyorum. Sevgilim bundan iki yıl önce benim bulunduğum şehre yerleşti benim için. Aynı şehirde ama uzağız biraz. Ve her konuşmamızda onunla görüşemiyorum diye beni suçluyor. Üstelik doğru düzgün konuşmuyor bile. Durumu izah ettim evde yaşlı var diye anlamıyor. Onun oturduğu semte gitmemi istiyor. Onu çok seviyorum artık napıcağımı şaşırdım. Her konuştuğumuzda çok üzüyor beni sürekli cesaretsizsin Bi gelemedin diyor. Üstelik ben onun burda kalması için neler yaptım maddi manevi destek oldum yine olsa yapardım. Kendime bişey almadım ona aldım. Görüşeceğiz elbet diyorum onda da bir aydır görmediğim insanla gelecek planı yapamam kusura bakma diyor. Ya iki sene nolacak onu siliyor herşeyi. Az önce konuştuk suçlamalarına dayanamıyorum kapattım. Çok kötüyüm zaten evden çıkamıyorum bide o iyice bozdu psikolojimi. Bu durum geçmiyicek görürsün diyor. Napıcam bilmiyorum her aradığında böyle iyi olduğu gün yok. İnsan özlese de böyle mi der?
Herkesi kendi sevgilin gibi görme seven sabreder hele böyle bi zamanda. Ben sevgilimle uzak mesafe ilişkisi yaşadım tam 8 yıl boyunca . 1 sene birbirimizi görmediğimiz bile oldu bazı sebeplerden . Şu an evliyiz çok şükür . Sizin ki sağlık için bile sabredemiyo sizin sağlığınızı düşünmüyo demek ki . Hala onu savunuyosunuz. 1 ay nedir yahu 1 ayda sizi bırakıcaksa bıraksınGörüşmedik sonuçta nişanlın uzak mı mesafe olarak sabrettiğine inanasım gelmiyor
Her zaman sizinle bu şekilde mi konuşurdu? Sürekli sizi Gelecek planından çıkarmakla mi korkutuyor?Merhaba
Evet sevgilimi bir aydır göremedim annem dışarı çıkmamı istemiyor. Ancak markete gidebiliyorum. Sevgilim bundan iki yıl önce benim bulunduğum şehre yerleşti benim için. Aynı şehirde ama uzağız biraz. Ve her konuşmamızda onunla görüşemiyorum diye beni suçluyor. Üstelik doğru düzgün konuşmuyor bile. Durumu izah ettim evde yaşlı var diye anlamıyor. Onun oturduğu semte gitmemi istiyor. Onu çok seviyorum artık napıcağımı şaşırdım. Her konuştuğumuzda çok üzüyor beni sürekli cesaretsizsin Bi gelemedin diyor. Üstelik ben onun burda kalması için neler yaptım maddi manevi destek oldum yine olsa yapardım. Kendime bişey almadım ona aldım. Görüşeceğiz elbet diyorum onda da bir aydır görmediğim insanla gelecek planı yapamam kusura bakma diyor. Ya iki sene nolacak onu siliyor herşeyi. Az önce konuştuk suçlamalarına dayanamıyorum kapattım. Çok kötüyüm zaten evden çıkamıyorum bide o iyice bozdu psikolojimi. Bu durum geçmiyicek görürsün diyor. Napıcam bilmiyorum her aradığında böyle iyi olduğu gün yok. İnsan özlese de böyle mi der?
Yahu neye inanasınız gelmiyor. Herkes sizin sevgiliniz gibi mi yahu, insanlar anasını, babasını, sevgilisini, kocasını görmüyor yahu belki bir süre daha da göremeyeceğiz. Hepimizin duyguları var özlüyoruz, görmek istiyoruz ama Allah akıl vermiş ya, ortada salgın var,gerekirse iki ay üç ay göremeyeceğiz.Görüşmedik sonuçta nişanlın uzak mı mesafe olarak sabrettiğine inanasım gelmiyor
Terk etse belki ailene özellikle evdeki yaşlıya bir korona önlemi olur.
İstediği olmayıncaHer zaman sizinle bu şekilde mi konuşurdu? Sürekli sizi Gelecek planından çıkarmakla mi korkutuyor?
İstediği olmayıncaHer zaman sizinle bu şekilde mi konuşurdu? Sürekli sizi Gelecek planından çıkarmakla mi korkutuyor?
Siz onun istediğini yapmayınca seninle gelecek düşünemiyorum mu diyor? Mesela sen buluşmak istemeyince, başka işin çıkınca, konuşmak istemeyince falanİstediği olmayınca
Yok hayır anlayışlı aslında ama mesela şu an görüşmek istiyor görüşemiyoruz o nedenleSiz onun istediğini yapmayınca seninle gelecek düşünemiyorum mu diyor? Mesela sen buluşmak istemeyince, başka işin çıkınca, konuşmak istemeyince falan
Beyefendi böyle buuyurdu demek...Sevgiliyken de nisanliyken de 8 ay görüşemedik eşimle bilmem anlatabiliyor muyum?İnsanlar 1 aydır anne babasını çocuklarını görmüyorlar ne sevgilisi?Normal şartlarda mıyız?Görüşeceğiz elbet diyorum onda da bir aydır görmediğim insanla gelecek planı yapamam kusura bakma diyor.
Bu bile düşündürücü. Normalde herseyde böyle çocuk gibi davranıyorsa uğraşma derdim. Ama sen eğer sağlık riski açısından buluşmak istemiyorsan (ki buluşma hiçbir şey senin ve ailenin hayatından önemli değil) bir kere söyledin bitti. Israr etmeye devam ederse, seni bu şekilde incitmeye devam ederse ciddi ciddi rest çek. Ayrıca üzgünüm ama nefsi istekleri çok yoğun, sizin hayatlarinizi düşünmüyor bile. Şu an anneler çocuklarıyla, kardeşler birbirleriyle, sağlık çalışanları eşleriyle görüsmezken.Yok hayır anlayışlı aslında ama mesela şu an görüşmek istiyor görüşemiyoruz o nedenle
Görüşücez demiyorum özledim diyorum duydunuz mu hiç özlemek diye bir kelime var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?