Karantina günlerinde sevgilimi göremiyorum

Bence de gitsin ne istiyorsa yapsın oğlan bunun için gelmiş zaten.Hatta o geleceği şimdi kurarsınız eve dönmene onlara virüs taşımana da gerek kalmaz.

cesaretsizsin ne ya aptal değilsin bu durumda zorunlu olmadığı halde dışarı çıkmak bildiğin cesaret değil cahillik yani. anlayışsız ve saygısız bence.

Tespitinizi bölmek istemem ama adam narsist konu sahibi de farkında konusu var
Tespit değil sadece neyi neden yapıyor, her konu sahibine soruyorum ki düzgün yorum yapabileyim. Konu sahibinin o konusunu görmedim. Niye bu kadar sorunlu bir kişiyle ilişki devam ettirdiğini de anlamadım. Çok mu korkuyor ayrılmaya, çok manipule edip parmağında mi oynatıyor. Narsist ise çok daha fena. En son okuduğum konuda kadınin kocası narsistti kendi canını zor kurtardı. En azından bundan örnek alması lazım

Umarım daha uzun süre görüşemezsiniz ve sevgiliniz sizi bırakır konu sahibi.
Yoksa siz, sizi sürekli aşağılayan, kötü davranan bu adamı asla bırakmayacaksinız.
Bu kadar gerçeklere kapalı olmayın.
Burada açtığınız konuları dönüp bir okuyun.
Birazda kendinizi sevin.

yorumları okuya okuya geliyorum, eski konu da mı varmış.onu da okurum sinirlerime kuvvet..
Konular var ama hala seviyor tabi kendisi sevgilisini
Okuma boşver, bir insanın kendi kendine nasıl bir kadar kötülük ettiğini bilmek sinir bozucu.

Görüşmek mi istiyorsunuz?
Basit aynı hastane odasında goruşebilirsiniz hastalık kapıp
başkasına bulaştırmayın yeter

bir çok insan evde kalıp izole olurken ben şimdi hiç mi göremicem sevgılımı sorusunu soran bir insanı normal karşılayamıyorum

Keza sevgılınız çocuk mu yaşlar kaç normal mi?
Görüp ne yapacakmış sordunuz mu?
Maddi desteğe borç verilir vs vs o ayrı mesele sevgılıler arasında olabilir de

kendime almadım ona aldıma gelecek kadar değil konu
Sizin için kalmış kalmasaymış basit

nelluniverso Yabanelma Bence bu virüs gerçekten IQ testi, baktılar dünya nüfusu kontrolsüz arttı, akıl fikir bulunmayan kontrolsüz ürüyo, total zeka ortalaması da düştü.saldılar bunu ortaya.
Konu sahibi canım benim, bence sen en uzun yoldan bütün toplu taşımaları kullanarak eldivensiz maskesiz (makyajın bozulur ondan şey ettim) git.Birbirinize naparsanız yapın şimdi cinsel fantazik kelimeler kullanmıyım burda çoluk çocuk okur mazallah.Elenen elenir kalan sahalar bizimdir. Seleksiyonun gözünü seveyim.

Çok özlediyse o gelsin sizi görsün uzaktan. Uzaktan yetmiyorsa çıkın siz de markete 2 metre mesafeyle konuşun gitsin evine. En azından onun evde tehlikeye atacak kimsesi yokmuş. Insanlar ölüyor ya ne olur biraz daha düşünceli olalım Allah aşkına. Bu gün birinin canı yanarken yarin bize olmayacağı ne malum. Bizim başımıza gelmez diye düşünmeyelim.

Ya valla değmez böyle çile çektirecek adamlar için bırak gitsin. Seven adam mızmızlamaz çare bulur o gelseymiş çok görmek istiyorduysa sende cama çık markete çık ne bileyim
Bunlar bahane hep değmez inan
Bende 3 yıllık ilişkimden 3 gün önce ayrıldım valla kafam rahat boşa çekmişim kendimle zorum varmış

Gerçekten özlemiş ve kontrol edemiyor olamaz mı
Askere gidip 1 yıl gorusemeyen hasret çeken var. Hemde eskiden görüntülü telefon fln da yokti.
Bunun adı Sevgi değil bencillik. Hala da savunuyosun senin derdin belli annen gönderse gideceksin evdeki yasliyi da öldüreceksin iz

Ne yalan sevgiler ya... Vallahi ilk duyduğum siz değilsiniz. Bu karantina da kimin kimi cidden sevmediği ortaya çıkıyor. Kusura bakmayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…