- 5 Şubat 2011
- 1.116
- 1.979
- 333
- Konu Sahibi Hayatyolculugu
-
Bence de gitsin ne istiyorsa yapsın oğlan bunun için gelmiş zaten.Hatta o geleceği şimdi kurarsınız eve dönmene onlara virüs taşımana da gerek kalmaz.Yahu ne uğraşıyorsunuz allah aşkına, doğal seçilim diye bir gerçek var.
Güzel kardeşim sen en yakın zamanda atla git sevgilinin evine. Mümkünse eve dönme diyeceğim ama mecbur döneceksin muhtemelen. Giderken sorun değil ama dönerken insanlarla asla temasa geçme, toplu taşıma kullanma. Git sevişin rahatlayın sonrası allah kerim...
Tespitinizi bölmek istemem ama adam narsist konu sahibi de farkında konusu varSiz onun istediğini yapmayınca seninle gelecek düşünemiyorum mu diyor? Mesela sen buluşmak istemeyince, başka işin çıkınca, konuşmak istemeyince falan
Tespit değil sadece neyi neden yapıyor, her konu sahibine soruyorum ki düzgün yorum yapabileyim. Konu sahibinin o konusunu görmedim. Niye bu kadar sorunlu bir kişiyle ilişki devam ettirdiğini de anlamadım. Çok mu korkuyor ayrılmaya, çok manipule edip parmağında mi oynatıyor. Narsist ise çok daha fena. En son okuduğum konuda kadınin kocası narsistti kendi canını zor kurtardı. En azından bundan örnek alması lazımTespitinizi bölmek istemem ama adam narsist konu sahibi de farkında konusu var
çocuğum sen buraya sabır sınavı yapmaya mı geldinNiye böyle diyosun sevdiğim insan hakkında
Hele eski konularını okusan, hala gelmiş sevgilisini savunuyor burada.çocuğum sen buraya sabır sınavı yapmaya mı geldin
yorumları okuya okuya geliyorum, eski konu da mı varmış.onu da okurum sinirlerime kuvvet..Hele eski konularını okusan, hala gelmiş sevgilisini savunuyor burada.
İyi ki okumamışim. Bu haliyle olmayan migrenim tuttuyorumları okuya okuya geliyorum, eski konu da mı varmış.onu da okurum sinirlerime kuvvet..
Konular var ama hala seviyor tabi kendisi sevgilisiniyorumları okuya okuya geliyorum, eski konu da mı varmış.onu da okurum sinirlerime kuvvet..
Peki bu isteği ile potansiyel katil olduğunu soylemedn mi ona??En azından sarılmak ister
Askere gidip 1 yıl gorusemeyen hasret çeken var. Hemde eskiden görüntülü telefon fln da yokti.Gerçekten özlemiş ve kontrol edemiyor olamaz mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?