- 18 Ekim 2018
- 8.192
- 33.959
- 548
- Konu Sahibi Hayatyolculugu
-
Ekstra görüşmedim.Uzaktan da olsa görüşmediniz mi
Ona bu kadar yetmezEkstra görüşmedim.
O işteydi benim de dışarıda işim vardı ortak bir noktada sokakta görüştük. Birbirimize dokunmadan ayrıldık.
Bana bu şekilde ültimatom veren bir adam olsa dönüp de üzülmem bile.
Yani sizi ne için ayağına çağırdığını biliyorsunuzOna bu kadar yetmez
Maddi imkanı yoktu yeni gelmiştiBana şuan evden dışarı çıkmayarak sİzin sevgilinize de yardım ettiğim gerçeği koydu yani
Onu da sırtlıyoruz
siz bu zeka seviyesiyle üremeyi aklına koydunuz yani öyle mi?
Nesine üzülüyorsunuz ya
kendime almadım ona aldım demişsiniz de çocugunuz mu bu ne o öyle
Ee yapmasaydınız olaya bak ya
Aynen öyle, kara kaşına kara gözüne hasret değildir sevgilisi konu sahibinin. Öyle olsa markete çıktığında bir göreyim derdi.. Libidosu beyninin önüne geçen erkek vakası yine.Ohoo biz her gün sevgilimizle caddelerde fink atıyoruz.
Böyle zamanda görüşme derdine düşen adamın tek bir derdi vardır bence. Başka bir şey düşünemiyorum.
En azından sarılmak isterYani sizi ne için ayağına çağırdığını biliyorsunuz
Görmek istiyor sadece bulunduğu yere gitmemi istiyorAynen öyle, kara kaşına kara gözüne hasret değildir sevgilisi konu sahibinin. Öyle olsa markete çıktığında bir göreyim derdi.. Libidosu beyninin önüne geçen erkek vakası yine.
Seviyorum Bi daha kimseyi sevememCiddi ciddi ayrilin bu öküzden
Yine kalbinle kontrat mi yaptin adam hem cahil zühela hem bencil öküzgil birak sevme mümkünseSeviyorum
Seviyorum Bi daha kimseyi sevemem
Sizde kendi iradenizle değil anne baskıyla evde kalıyorsunuz zaten anladığım kadarıyla. Çekin sevgilinizin kaprislerini o zaman, gereken cevabı veremeyeceğiniz çok belli.Görmek istiyor sadece bulunduğu yere gitmemi istiyor
Yine kalbinle kontrat mi yaptin adam hem cahil zühela hem bencil öküzgil birak sevme mümkünseSeviyorum
Şu an bu şehirde benden başka kimsesi yok benim için geldi bu nedenle zoruna gidiyorSizde kendi iradenizle değil anne baskıyla evde kalıyorsunuz zaten anladığım kadarıyla. Çekin sevgilinizin kaprislerini o zaman, gereken cevabı veremeyeceğiniz çok belli.
Gerçekten özlemiş ve kontrol edemiyor olamaz mıYine kalbinle kontrat mi yaptin adam hem cahil zühela hem bencil öküzgil birak sevme mümkünse
Niye böyle diyosun sevdiğim insan hakkındaRabbim bu cahiller birer birer eksilsin diye mi yolladin bu virusu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?