Karantina günlerinde sevgilimi göremiyorum

Gerçekten özlemiş ve kontrol edemiyor olamaz mı
Olamaz öyle olsa gel gel diye darlamaz kendini riske atar gelir ya da görüntülü aramak da yeter yetmeli. Özleyen adama bir fotoğraf da yeter bir videoda. Ortalik çok riskli karişik bu vürisin şakasi yok dünya da 9. Siradayiz bu vüris te biraz daha sabretse ne olacak

Haklisin sabredebilir zaten cinsellik yaşamadığım içinde kızgındı

1 buçuk aydır anne babamı görmüyorum
Okdar özluyorumki
10 aylık bi oglum var
Annemler deliriyo onun ama sadece gorüntülü gorüsebiliyoruz yapcak bisey yok

Sevgilin 15 yasindA ergen sanırım inanilmaz sacmaliyo böyle bi konu için ayilcaksa ayrılsın hiç üzülme

Gerçekten özlemiş ve kontrol edemiyor olamaz mı
Kendi açtığınız bir konu var ne yapacağımı bilemiyorum diye, orada biraraya geldiğinizde neredeyse hiç konuşamadıgınızı sevgilinizin aklının fikrinin hep başka yerde olduğunu yazmışsınız. Kontrol edemediği şeyler bambaşka bence. Neyse siz alttan alın, aman kırmayın.

Şu an ki durum görememesi

O kadar görmeden duramıyorsa gelsin evin önüne siz de balkona çıkın, birbirinizi görmüş olursunuz. Onun derdi görmek değil başka bir şey bence. Siz de karşı görüşler gelmeye başlayınca hemen savunmaya geçtiniz, hayırlısı olsun

Şu an ki durum görememesi
Derdi gerçekten görmek olan adam markete çıktığınızda gelip görür sizi ama yok illa yanına gideceksiniz. Madem sadece görmek içinmiş, çok özlemiş niye açtınız bu konuyu, alttan alin, çok sevmekten bunlar hep, olur böyle şeyler.

1 ay boyu sağlık gibi geçerli bir nedenden görüşemediğiniz için suçlayıp, sadece daha 1 aylık sürece dayanamadığı için ilişkiyi bitirmekle tehdit eden (üstü kapalı ama tehdit bence) bir adam...
korona sayesinde bencilliğini görmüşsünüz diyeceğim ama bence aileniz engel olmasa sizin içinde sorun olmayacak sanki, beraberce korona olacaksınız zaten.
çoluğundan çocuğundan ayrı insanlar var şu süreçte. gerçekten seven insan önce sevdiğinin sağlığını düşünür, kendi arzularını değil. bencil ve çocukça davranışlar bunlar.

Ay görse ne olacak Allah aşkına eşimle ayrı evlerdeyiz o evimizde ben annemlerdeyim 3 hafta oldu ne beni üzer bunaltır ne kendini günün 3 saatini görüntülü konuşarak geçiriyoruz. Görüntülü konuşma diye bi halt çıktı neyine yetmiyor. Çok biliyosa o gelsin sen niye gidecekmişsin. Haspama bak tehdit ediyor bide bırakırım diye vay anasını

Galiba öyle bende dedim evlendikten sonra olur biraz zaman lazım falan benim zamanım yok dedi sinirlendi
Tabiki öyle derler baştada sen diğer kızlardan farklısın onlar evlenmeden yapmak istediler sen istemedin o nedenle seni seviyorum demişti şimdi neden böyle anlamıyorum

Eski mesajlarınızdan silmedikleriniz! Adamın sürekli sizinle cinsel ilişkiye girmeye çalıştığını, konuşmak bile istemediğini, sıkıştırdığını, olmaz dediğinizde kızdığını “ benim zamanım yok “ dediğinizi söyleyip böyle bir konu açmışsınız. Sonra her cevapta onu savunuyorsunuz.

Amacınız nedir? Ne dememizi bekliyorsunuz? Ne istiyorsanız siz yazın biz onu alıntı yapalım.

Siz gerçek misiniz? Fake hesap olup yine saçmalama durumu mu? Vahit sen misin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…