- 24 Mart 2019
- 3.065
- 4.186
- 133
- 39
- Konu Sahibi Hayatyolculugu
-
Olamaz öyle olsa gel gel diye darlamaz kendini riske atar gelir ya da görüntülü aramak da yeter yetmeli. Özleyen adama bir fotoğraf da yeter bir videoda. Ortalik çok riskli karişik bu vürisin şakasi yok dünya da 9. Siradayiz bu vüris te biraz daha sabretse ne olacakGerçekten özlemiş ve kontrol edemiyor olamaz mı
Sen seviyonda o seni sevmiyor bence binlerce insan karısından çocuğundan ayri senin sevgilinde baska sey pesinde tövbe yarabbiNiye böyle diyosun sevdiğim insan hakkında
Haklisin sabredebilir zaten cinsellik yaşamadığım içinde kızgındıOlamaz öyle olsa gel gel diye darlamaz kendini riske atar gelir ya da görüntülü aramak da yeter yetmeli. Özleyen adama bir fotoğraf da yeter bir videoda. Ortalik çok riskli karişik bu vürisin şakasi yok dünya da 9. Siradayiz bu vüris te biraz daha sabretse ne olacak
Hemşire misinSen seviyonda o seni sevmiyor bence binlerce insan karısından çocuğundan ayri senin sevgilinde baska sey pesinde tövbe yarabbi
EvetHemşire misin
Zaten seni sevse darlamazdi. Kullandirma kendini seven adam bu kadar bencil olup riske atmaz sevdiğiniHaklisin sabredebilir zaten cinsellik yaşamadığım içinde kızgındı
Kendi açtığınız bir konu var ne yapacağımı bilemiyorum diye, orada biraraya geldiğinizde neredeyse hiç konuşamadıgınızı sevgilinizin aklının fikrinin hep başka yerde olduğunu yazmışsınız. Kontrol edemediği şeyler bambaşka bence. Neyse siz alttan alın, aman kırmayın.Gerçekten özlemiş ve kontrol edemiyor olamaz mı
Şu an ki durum görememesiKendi açtığınız bir konu var ne yapacağımı bilemiyorum diye, orada biraraya geldiğinizde neredeyse hiç konuşamadıgınızı sevgilinizin aklının fikrinin hep başka yerde olduğunu yazmışsınız. Kontrol edemediği şeyler bambaşka bence. Neyse siz alttan alın, aman kırmayın.
Derdi gerçekten görmek olan adam markete çıktığınızda gelip görür sizi ama yok illa yanına gideceksiniz. Madem sadece görmek içinmiş, çok özlemiş niye açtınız bu konuyu, alttan alin, çok sevmekten bunlar hep, olur böyle şeyler.Şu an ki durum görememesi
Niye böyle diyosun sevdiğim insan hakkında
Bu konu sahibinin başka hesabı mı var? Yorumlar, konular, yazım biçimi bir iki hesabı andırdı bende. Kocamdır kocamdır diye tutturması da...Rabbim bu cahiller birer birer eksilsin diye mi yolladin bu virusu
İnsanların yaşadığını bilmeden cahillikle suçladığınız için asıl cahil sizsiniz hakaret edin diye paylaşmadımBence sadece sevdıgın ınsan hakkında demiyor ikinize de diyor.
Sevgilimle haftada bir gün görüşebiliyoruz işi çok yoğun sürekli mesai kalıyor buluştuğumuzda da cinsellik yaşamak istiyor ve her seferinde daha ileriye gitmek istiyor. Bende evlenmeden yaşamak istemiyorum çok fazla bişey. Arada farklı şeyler yapmak istiyorum mesela film izlemek VS. Birlikte başka şekilde de vakit geçirebiliriz. Bi türlü anlamıyor hep aynı şey ne zaman bir araya gelsek aklı cinsellikte. Bugün sen insanı cinsellikten soğutursun dedi artık sabrım kalmadı dedi. Çok üstüme geliyor çok bunaldım artık. Napsam bilmiyorum.
.
Galiba öyle bende dedim evlendikten sonra olur biraz zaman lazım falan benim zamanım yok dedi sinirlendi
Tabiki öyle derler baştada sen diğer kızlardan farklısın onlar evlenmeden yapmak istediler sen istemedin o nedenle seni seviyorum demişti şimdi neden böyle anlamıyorum
Ne alaka yaBu konu sahibinin başka hesabı mı var? Yorumlar, konular, yazım biçimi bir iki hesabı andırdı bende. Kocamdır kocamdır diye tutturması da...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?