- 25 Ekim 2015
- 19.368
- 99.157
- 598
- 41
- Konu Sahibi Hayatyolculugu
-
Ne yasıyorsunuz?İnsanların yaşadığını bilmeden cahillikle suçladığınız için asıl cahil sizsiniz hakaret edin diye paylaşmadım
şu anki konu çok farklıEski mesajlarınızdan silmedikleriniz! Adamın sürekli sizinle cinsel ilişkiye girmeye çalıştığını, konuşmak bile istemediğini, sıkıştırdığını, olmaz dediğinizde kızdığını “ benim zamanım yok “ dediğinizi söyleyip böyle bir konu açmışsınız. Sonra her cevapta onu savunuyorsunuz.
Amacınız nedir? Ne dememizi bekliyorsunuz? Ne istiyorsanız siz yazın biz onu alıntı yapalım.
Siz gerçek misiniz? Fake hesap olup yine saçmalama durumu mu? Vahit sen misin?
bayılıyorum sanaNe yasıyorsunuz?
Vırus varken sokaga cikmayin diye bas bas bagırırken uzmanlar bakanlar, sevısmek ıcın seni cagıran adam cahil degıl de ne?
Millet coluguna cocugun hasret.
Karısına kocasına anasına babasına hasret.
Bır aylık adamın cehaletini savunup es deger cahil durumuna dusurme bence kendini
Kendinden degıl cevrendekılerden de sorumlusun.evdekı annen babandan sorumlusun.
Millet kırılırken hastalık kol gezerken ekonomik olarak insanlar zor durumdayken, sevgilimi goremiyorum dıyıp Bı de adamı savunma bence.
Uf bende Bı safım yalnız, laf attıgım olaya bak. Parmaklarıma ceza olarak mum damlatıp gelcem.
Sen bayan mısınbas tekmeyi gitsin ya bu ne ahmaklıktır
bayan bir hitap şeklidir, cinsiyet belirteç değildir. yerine hanım kullanılması daha uygundur hatta. cinsiyetimi sorarsanız her 18 yaşını doldurmuş dişi birey gibi ben de bir kadınım, bunun eril olanının 18 yaşını doldurmuşuna erkek diyoruz. 18 yaşını doldurmamış olanlar için cinsiyet belirteçler kız ve oğlan şeklindedir. kadın demekten imtina ediyorsanız kadın kelimesinin bekaretle ilgisi yoktur tıpkı erkek kelimesi gibi. kamu spotu bitmiştir.Sen bayan mısın
Konu ayni bence salt cinsellikşu anki konu çok farklı
Anlaşılan o ki Farklı bi konu falan değilşu anki konu çok farklı
Buram buram kadın kokan insana sen bayan mısın demekte..... Ne bileyim.bayan bir hitap şeklidir, cinsiyet belirteç değildir. yerine hanım kullanılması daha uygundur hatta. cinsiyetimi sorarsanız her 18 yaşını doldurmuş dişi birey gibi ben de bir kadınım, bunun eril olanının 18 yaşını doldurmuşuna erkek diyoruz. 18 yaşını doldurmamış olanlar için cinsiyet belirteçler kız ve oğlan şeklindedir. kadın demekten imtina ediyorsanız kadın kelimesinin bekaretle ilgisi yoktur tıpkı erkek kelimesi gibi. kamu spotu bitmiştir.
Ne yasıyorsunuz?
Vırus varken sokaga cikmayin diye bas bas bagırırken uzmanlar bakanlar, sevısmek ıcın seni cagıran adam cahil degıl de ne?
Millet coluguna cocugun hasret.
Karısına kocasına anasına babasına hasret.
Bır aylık adamın cehaletini savunup es deger cahil durumuna dusurme bence kendini
Kendinden degıl cevrendekılerden de sorumlusun.evdekı annen babandan sorumlusun.
Millet kırılırken hastalık kol gezerken ekonomik olarak insanlar zor durumdayken, sevgilimi goremiyorum dıyıp Bı de adamı savunma bence.
Uf bende Bı safım yalnız, laf anlattigimolaya bak. Parmaklarıma ceza olarak mum damlatıp gelcem.
Bu gunde bos yere laf anlattık cok sukurbayan bir hitap şeklidir, cinsiyet belirteç değildir. yerine hanım kullanılması daha uygundur hatta. cinsiyetimi sorarsanız her 18 yaşını doldurmuş dişi birey gibi ben de bir kadınım, bunun eril olanının 18 yaşını doldurmuşuna erkek diyoruz. 18 yaşını doldurmamış olanlar için cinsiyet belirteçler kız ve oğlan şeklindedir. kadın demekten imtina ediyorsanız kadın kelimesinin bekaretle ilgisi yoktur tıpkı erkek kelimesi gibi. kamu spotu bitmiştir.
savunmak için demiyorum cinselliği düşünmeyen erkek var mıAnlaşılan o ki Farklı bi konu falan değil
Adamın 1 ay başına vurmuş yanına gitmediğiniz için de vicdanınıza oynayarak yanına çekmeye çalışıyor
Yazık valla böyle bi adamla harcadığınız zamana
Kendisi o kadar cesursa eline kılıç alıp koronaya sallasın.Deli diye içeri tıksınlarda siz hariç hiçkimsenin sağlığını riske atmasın bariHer konuştuğumuzda çok üzüyor beni sürekli cesaretsizsin Bi gelemedin diyor.
Var, suanda ısının gucunun derdine dusmus aman aileme bulamasın dıyıp dısarıda calısan ama evınde bırak cinsellige ayrı odada yasayan hatta evine gelmeyen nice erkek var.savunmak için demiyorum cinselliği düşünmeyen erkek var mı
"sana bayılıyorum" yazdım ya herhalde sarkıyorum sandı sana o yüzden sorduBuram buram kadın kokan insana sen bayan mısın demekte..... Ne bileyim.
Konuyla ilgisi ne onu da cozemedım.
Kadınla erkegı gayet guzel anlatmıssın bu arada
Konu sahıbı sen kac yasındasın ve erkek arkadasın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?