karantina ve misafir

Kırmak istemiyorum ama şöyle bir örnek vereyim size.. sizinki eve girdikten sonra hırsız.. kapı kitlemek degermi bu korkulara annanem korana oldu bir ay görüşmedim hala koranaymis gibi görüşmek istemiyorum kaçıyorum kadından..
1 Ay olmuş yahu. Kadının sizden korkması lazim artik.

Eşimin babası korona oldu kardeşleri ve annesi olmadı. Babasının karantinası bittikten sonra annesi pozitif oldu

demek millet markete diye çıkıp birbirlerine gitmiş hep☺ yasaklar sanki laf olsun diye konulmuş

Ben zaten hep diyorum restoranlari ve diger is yerlerini tekrar bosuna kapattilar diye. Sosyal medyaya bakiyorsun millet ortalikta geziyor. 2021 bir sürü is yeri batacak bu yüzden. Issizlik tavan olacak millet o zaman rahatlayacak ancak

Size ben hep yanlış mesaj atıyorum :kızgın: çiçek kizaydi son mesaj
Farkettim 😃 virüsü geçirmişsin, ne kadar zor olduğunu görmüşsün neden hala geziyorsun ahhh 🙄 normal şartlarda virüs gecirmseydi bile gitmeyin. Şuan herkes kendini ve ailesini düşünmek zorunda

Gorumceniz aniden gelmemiş, eşiniz çağırmış siz onaylamissiniz onlarda gelmiş, yetmemiş kalmışlar.

4 yetişkin arasında bir tane aklı selim düşünen insan yokmuş.

Bizde geçirdik eşimle, bir çağirsa deli misin derdim, insanlar yaşadıklarından da ders çıkarmıyor 💆

görümcem korona idi ..karantinası biteli 1, hafta olmuştu ...çok çok iyi atlattı çok hafif başağrısı ,arada hafif ve kisa süreli eklem ağrısı ve boğaz gicigi oldu iki gün diğer sekiz gün full iyiydi ..dün bir hafta olmuştu işte karantina süresi biteli ...eşim yılbaşı akşamı cagarmisti bunları ama ısrar etmedi bir kere dedi iyileştin karantinada bitti gel demişti bendr ayip.olmasin diye bekleriz abla demiştim görüntülü konusuyoduk..dun aniden geldiler ..eşi ile kaldılar üstelik bir gece ...ve ben şuan inanılmaz trbine girdim ...görüşmek.icim erkenmiydi ?? bir ay gecmelimiyfi yada on gün karantina bittikten sonra ...bebeğimi de öptü kokladi yedik içtik ..iyiyim.brn diyor koronam.coktan geçti dihor ama ben yinede çok.korktum.diken üstünde durdum.o akşam ...bugün gittiler ve benim.psikolojolmi bilmiyorum ama basım.agriyor inceden boğazımda da gıcıklık.hissrdigktum ...psikolojillik kodmifa var ama durumlar böyle...siz karantina biteli ,1hafta olmuş kişi ile görüştünüz mu ?, lütfen biseyler deyin çok kotuyim çok:KK43:
Karı koca gel diyip sonrada boylemı dıosunuz.Ben corona olunca 30 gun evden cıkmadım .Gunahtır cunkı .

Siz corona olur musunuz bilmem de bebeğe bişi olmaz inşallah. Anne babasının halasının vurdumduymazlığını çekmek zorunda kalmaz dilerim.

Onca uyarıya çocuklarını dede babanneye baktıran bi tanıdığımızın babasının ölüm haberini aldık yeni . Ve 3 yaşındaki çocukları da pozitif üstelik solunum problemi var. Bu hastalığı ciddiye almak için canınızın mı yanması lazım illa. Dikkat edin lütfen artık ayıp olacak diye değmez inanın.

Farkettim 😃 virüsü geçirmişsin, ne kadar zor olduğunu görmüşsün neden hala geziyorsun ahhh 🙄 normal şartlarda virüs gecirmseydi bile gitmeyin. Şuan herkes kendini ve ailesini düşünmek zorunda
Dedem koranadan öldü 1 ay önce gorseniz normal cenaze gibi 7 sini okuttu lokmasını döktü taziyeye herkez geldi bizim burda korananin adı var kendi yok kaderciler korkarsan başına gelir diyor..:bicak:

Bu yasaklar ve karantina bazı insanlara var bazı insanlara yok sanırım dün ınstagramda ailecek yeniyıl kutlamaları ve yemek fotoları görünce böyle hissettim anne ve babami yaklaşık bir aydır görmüyorum onlara zarar vermemek adına dün gece de Hiç bir yere gitmedik yasağa uyduk yatılı kalıp ertesi gün yasak olmasına rağmen evlerine rahat rahat giden korona geçirmiş bir insan var bu hikâyede siz de bile isteye cagirmissiniz ne soylesek boş böyle insanlar yüzünden aylarca yasaklar sürecek, çocuklar okula gidemeyecek, esnaf batacak aynen devam edin.....

Ben merak ediyorum gerçekten bu korona sadece belli insanlara mı var? Biz aylardır sevdiklerimize hasret, dışarı çıkmaya hasret.. Ama maalesef bi kesim misafir almaya/gitmeye devam. Ne acı ki bedelini hepimiz ödüyoruz..

Back
X