Karantinadayken bütün exlerin dönmesi

Papatya129

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2014
2.031
2.473
133
millet evde oturmaktan birbirine mi sardı yoksa yine venüs menüs gökyüzünde amuda mı kalktı acaba? Dönen dönene.
Benimle Konuşurken birden sevgili yapan şer*fsiz aylar sonra mesaj atmış sana açıklama yapamadım diye. Bir de hala sevgilisi var. Hadi o neyse, gerçekten aşık olmak üzere olduğum bir çocuk vardı, bana birden “jocelyn ben ilişkiye hazır değilim sen çok değerli bi arkadaşsın” zırvası çektiydi, şimdi storyime emoji koymuş. 2.5 aydır iletişime girmiyorduk.
İlkini pek sallamadım da ikincisi hafif karnımı ağrıtmadı heyecandan değil. Saf gibi heyecanlanmaz mıyım bir de. Bilirim oysa hep sonunda üzüleceğimi. Sizce pişman olmuş olabilir mi?

Baskasi olsa cevao ver gitsin derdim de birden muhabbeti kesenlerle arkadaş ayağı yapanlar cevabı haketmiyor

Aslında o arkadaş ayağı yapanla ilişkimde hata bendeydi.
Flörtvari başlamıştık ama ben yardırdım çok belli ettim ilgimi falan. Kendi kendime gelin güvey olunca kaçırttım herifi.

Ama diğeri ağır hızbo.

Olsun ben seni arkadaş olarak görüyorum denmez. Küfür etse daha iyi bence Simdi de ayni ilgiyle kaesilik vereceğini bekliyordur nabız yokluyor bacım Amerikanın oyunları bunlar kanma

Pişman mı bilmem ama evde canlarının sıkıldığına eminim

Hayır

Jocelyn vakit gecsin keyfin yerine gelsin diye yaz. Sıkılınca bırakırsın.
Sonucta sana da eglence lazım, hep onlar eglenecek degıl ya
Keyfine bak bence.

Ya ben balık burcuyum.
Böyle alengirli oynatma işlerini beceremiyorum. Bi bakıyorum aşık olmuşum. :’(

bunlar hep koronadan bacım, bana da döndüler ama bak 1 aydır eve kapanığım metrobüste günlük kavga kotamı hep içime atmıştım kaç zamandır.dönen şrfszden çıkartıyorum hıncımı

Ya ben balık burcuyum.
Böyle alengirli oynatma işlerini beceremiyorum. Bi bakıyorum aşık olmuşum. :’(
Yok be canım ne askı.

Karsındakının karaktersız oldugunu aklında tutup keyfine bakacaksın. Kendını kaptırmadan sadece vakit gecsin ve sen kendını ıyı hisset diye bakacaksın muhabbetine hepsi o..

Bence kendını frenleyecek kapasiten var, sıkıntıdan yazdıklarını anlamıssın.
Kendını yem etmezsin.

Elin ayısını oynatmak için kendime hiç karma yaratmiyim şimdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…